Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Substitutt for tofu og miso?

#1

Charlie sa for siden:

Har en oppskrift på chili sin carne jeg har lyst til å prøve. Skal serveres pga en veganer, men lurer på om jeg kan lage en gryte til alle som kommer, så:

Det skal være 200 g tofu og en ss miso i den ( det står brun eller barley miso, jeg vet egentlig ikke hva miso er). Er det noe man kan bruke som substitutt for dette? Er egentlig ikke helt venner med tofu, og kunne være greit å vite hva det misogreiene er. Dumt å kjøpe masse for en oppskrift hvis det kun brukes til det.

Mange her som er gode på grønne alternativer, så vi prøver lykken. :ja:


#2

Toffskij sa for siden:

Klassisk miso er en salt soyabønnepasta. Det er veldig godt. :nam: Et mulig substitutt er å smake til med soyasaus.


#3

frukt sa for siden:

Du kan jo lage ned bare bønner og ingen tofu. Men det finnes jo ulike veganske kjøttalternativer. Oumph er veldig populært.


#4

safran sa for siden:

Eller quorn?


#5

Harriet Vane sa for siden:

Eller meatish som de har på rema1000?


#6

Dixie Diner sa for siden:

Er egg i de så de er ikke veganske. Ville brukt HK sin farse eller bare bønner. Selv elsker jeg tofu men det tok litt tid før jeg knakk koden. Nå elsker både jeg, sambo og barna tofu i de fleste former. Men har aldri brukt det i chiligryter da. Bruker litt miso i hjemmelagde oster osv, men har ikke brukt det heller i gryter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.