Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langpannekake med god holdbarhet

#1

Olifant sa for siden:

Noen som har en oppskrift på en langpannekake som med fordel kan lages to dager før den skal serveres?


#2

Niobe sa for siden:

ROOM-gulrotkaken kan godt lages to dager i forveien.


#3

IzziCreo sa for siden:

Vaniljekaken her inne. Legg på epler i tillegg så får du en nydelig eplekake :jupp:


#4

Albertine sa for siden:

Denne banankaka er bare helt fantastisk, og kan gjerne stå i to dager. Saftig og god!

300 gr margarin
4 dl sukker
4 egg
8 dl hvetemel
2 ts bakepulver
2 ts vaniljesukker
2 ts kanel
4 godt modne bananer
200 gr. kokesjokolade, hakket i biter
(ca. 100 gr. valnøtter, grovhakket)

• Varm opp ovnen til 175°c.
• Smør en langpanne. (Kan evt. også kles med bakepapir for å gjøre det enklere å få den ut av formen.)
• Rør smør og sukker hvitt.
• Ha i egg, hvetemel, bakepulver, vaniljesukker, kanel.
• Mos bananene med en gaffel og ha i røren.
• Sleng i valnøtter og sjokolade, og hell røren i formen.
• Stekes i ca. 45 minutter. (Avkjøles noe før den tas ut av formen.)


#5

Candy Darling sa for siden:

Jeg vil si alle. :nemlig: CCCB er også en sånn en.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.