Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fin restaurant med mange retter i Oslo - hvor?

#1

Pelle sa for siden:

Vi er noen venninner som vil ut og spise på fancy restaurant med mange retter. Alklohol er ikke viktig, da noen er avholds, mao vinkjellerutvalg er ikke relevant.

Vi vil ha mange retter, og ikke kun sjømat. De må kunne lage glutenfritt.

Hvor bør vi gå?
Jeg har vært på Hanami, Sawan og Klosteret, og likte godt de stedene, men tar gjerne imot andre innspill.


#2

Toffskij sa for siden:

Pjoltergeist er og blir min älskling i Oslo. :hjerter:


#3

Pelle sa for siden:

Det så spennende ut. Er det fancy?
Noe av bakgrunnen er at en av oss aldri går på fiine steder (bor et sted der slikt ikke finnes og har ektefelle som ikke vil bruke penger på slikt eller spise fjong mat), og har veldig lyst til å bli wined and dined.


#4

Toffskij sa for siden:

Lokalet er uformelt, men maten er veldig original og av høy klasse. Men det kan jo hende dere ser etter noe litt mer posht.



#6

Tallulah sa for siden:

Men er ikke drinkene litt av vitsen med å gå der? Jeg har hvertfall spart det til en kveld jeg vil drikke.

[CENTER]Save[/CENTER]


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg drikker aldri drinkene, men de er fantastiske på vin der. Men maten er absolutt verdt besøket helt alene.



#9

Tjorven sa for siden:

Pjoltergeist er veldig bra.

Jeg synes allikevel at Bon Lio og Fjord er hakket bedre. Sistnevnte har kun fisk/sjømat, så det er i så fall en forutsetning at alle liker det.


#10

Candy Darling sa for siden:

Jeg tror også jeg hadde valgt Bon Lío. Eller Palace Grill. #hakkiplata

Eller kanskje Kontrast, eller den nye Ling Ling? Som jeg tilfeldigvis straks kan referere nivået på? :glis:


#11

Pepper Lemon sa for siden:

Det spørs jo litt om dere vil ha kult eller mer tradisjonell Michelin-stil. I tilfelle sistnevnte så syntes jeg Feinschmecker var veldig ålreit for to år siden. Den var veldig traust tidligere, typisk gammelmannsfransk gourmet. Men sist jeg var der var den litt mer moderne, men fortsatt tradisjonell. Hvor man spiser foie gras og kje og sånne greier, i pene lokaler på Frogner.

For kulere greier, hva med den nye Nodee i Bjørvika? Og LingLing, så klart, på Aker Brygge. Som jeg også straks skal teste ut. :D


#12

ingling sa for siden:

Vi var i kjelleren på Staholdergaarden i fjor, det var veldig god mat, og null problem med tilrettelegging for glutenfritt etc. Vi hadde vel tre- eller fireretters (jobbmiddag), men en får jo fint flere.

Nye Nodee er veldig fin, og jeg har god erfaring med delemenyer hos dem hvis dere ønsker dere noe sånt.


#13

Nenne sa for siden:

Brasserie France har fantastisk ostevogn og dessertvogn som del av en fireretter. Det er jo ike mange retter da, men veldig god mat.


#14

scilla sa for siden:

Kamai :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.