Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hårolje

#1

amo sa for siden:

Jeg kjøpte et sett med shampo og balsam hos frisøren forleden dag. Maroccian el. :o På kjøpet fikk jeg en liten flaske med hårolje. Det har jeg aldri brukt, og lurer derfor på hvordan den brukes? Lite eller mye? Vil ikke håret bli fett? Brukes det i vått eller tørt hår? Sikkert noe mer jeg lurer på også, så bare fortell meg det jeg bør vite. :knegg:


#2

GinaK sa for siden:

Er oljen også fra Marrocian? Jeg har brukt opp to flasker med olje derifra og har tatt etpar dæsjer i håret, særlig i tuppene på kvelden når jeg vet at jeg skal vaske håret morgenen etter. Synes det hjelper på tørt hår.
Har også smurt på kroppen, heler og hender. Deilig.


#3

zinatara sa for siden:

Kan brukes både i tørt og vått hår. Jeg bruker det i tupper og fremme der håret mitt legg kruser seg. Jeg foretrekker å bruke ren arganolje.


#4

Floksa sa for siden:

Jeg bruker det både i vått og tørt hår, særlig om vinteren. Så lenge du bruker bare litt blir det ikke fett. Bruker en annen olje enn den du fikk, men det er jo samme greia.


#5

Pappalille sa for siden:

Ha det i lengdene og ikke i hodebunnen så blir det ikke tungt og fett. Jeg tar litt i hendene og fordeler det skikkelig over hele håndflaten på begge hender og "masserer" det inn i fuktig hår.


#6

Albertine sa for siden:

Jeg bruker oljen for å holde orden på mitt brusete hår. Blander den med stylingkremen min den dagen jeg vasker håret, og temmer håret med den dagen etter.


#7

Timar sa for siden:

Men hva hjelper den for, annet enn å temmw brusete hår? Jeg har opptil flere sånne oljer som jeg ikke bruker, nemlig. :knegg:


#8

Albertine sa for siden:

Mitt hår er tørt og brusete, og i tillegg til at det temmer håret får jeg mer glans og liv i det. Det er en der-og-da-effekt, jeg merker ikke noe langtidseffekt av oljen.


#9

Tallulah sa for siden:

Jeg har veldig tykt hår, som kan settes inn med MASSE olje før det virker fett. Jeg bruker det både som hårbehandling slik som fuktighetskrem på hud, og som stylingprodukt som samler brusete hår. Tror behandlingseffekten er mer placebo enn reell, riktignok.


#10

veobra sa for siden:

Jeg bruker det til å samle brusete hår og i litt slitne tupper. Vått eller tørt hår. Bare noen få dråper o bare i den ytterte delen av håret, ikke ved røttene.


#11

Tussa sa for siden:

Dette. I tillegg bruke eg faktisk min som underlag til fuktighetskrem i ansiktet. Aldri meir tørr hud :riktig:


#12

Joika sa for siden:

Jeg har Marrocian oil. Bruker den i hele håret når det er tørt. Da går det en drøy teskje. Jeg tror dette fort blir fett for mange, men har du tykt og gjerne litt brusete hår, så er det helt topp.


#13

veobra sa for siden:

Mitt hår hadde hengt ned og vært helt blankt av en drøy teskje. :knegg:


#14

Mex sa for siden:

For oss som gjerne har masse hår, og brusete hår, så holder egentlig dette. :knegg:

Jeg bruker i vått eller tørt hår for å "temme" håret. I tillegg på vinterstid så blir det mindre statisk.

Uten så ser håret mitt slikt ut til tider:


#15

Tallulah sa for siden:

Mex: :knegg: Jeg er Sybil Trelawney morfet med Cleopatra.


#16

Mex sa for siden:

:knegg:


#17

Karamell sa for siden:

Jeg bruker i lengdene etter hver vask. Jeg og Tallulah har ganske likt hår har vi funnet ut tidligere (uten noen gang å ha møttes :knegg: ).


#18

Addison sa for siden:

Bruker det som en leave-in balsam i hårtuppene i vått hår før styling. Demper brus og elektrisk hår og gir finere, mer definerte krøller/bølger.


#19

Tallulah sa for siden:

Ja, med krøller i bakhodet og stritt på sidene sånn omtrent, var det ikke? :latter:
[CENTER]Save[/CENTER]


#20

Karamell sa for siden:

Jo, noe sånt. For tiden har jeg krøller i underhåret og lette bølger på det håret som synes. Jeg er avhengig av rettetang for tiden og må lage krøller med den for å få kontroll på kleopatraen som står rett ut. :knegg:


#21

Tallulah sa for siden:

Høres kjent ut ja.


#22

Robyn sa for siden:

Jeg bruker olje i nyvasket hår før jeg føner. Har i oljen før jeg har i stylingprodukter. Håret mitt blir mer glansfullt og ser sunnere ut, og blir mindre frizzy.
Det hender jeg tar litt nederst i tuppene i tørt hår også dersom jeg syns de ser tørre ut, funker fint for å samle tuppene.


#23

LilleT sa for siden:

Jeg er har fryktelig tørt og brusete hår og er helt avhengig av hårolje. Bruker den sammen med stylingprodukt i nyvasket hår og ofte også i de tørreste partiene dagen etter vask. Frisøren min sa forresten til meg at den ikke skal brukes før jeg varmebehandler håret fordi den bidrar til at håret "kokes" og dermed blir enda tørrere. :vetikke:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.