Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lykke kan ikke kjøpes for penger

#1

Nenne sa for siden:

Ja, det hevdes så. Men, hvis du nå skulle nevne én ting du har kjøpt, noe man kan ta og føle på altså, som har gjort deg lykkelig eller som du i hvert fall er veldig fornøyd med, hva er da det?

Jeg kan begynne: det aller beste kjøpet jeg har gjort sånn rent bortsett fra bolig, er ipaden min. Den brukes hver dag! Genial på reise. Der har jeg bøker, kabal og annet tidsfordriv, tilgang på aviser og internett for øvrig. Den er som flere kinderegg på én gang! Jeg er nå på min andre for øvrig, den gamle ble så treig.


#2

Kaija sa for siden:

Jeg er ikke så opptatt av ting, men ser at det er et par saker jeg er veldig glad jeg har brukt penger på. Kindlen min er nesten i daglig bruk. Den er grei å ha for å ha alt mulig av bøker tilgjengelig, og har vært spesielt kjekk når samsyn og oppmerksomhetsproblemer har gjort det vanskelig å lese vanlige bøker.

Elsykkelen min er blitt min gode venn. Jeg koser meg med både jobbsykling og tursykling, og jeg nyter friheten, aktiviteten og tryggheten med at motorhjelpen fåt meg trygt hjrm hvis min egen futt skulle ta slutt.

Og så tar jeg med spisebordet mitt, som var altfor dyrt, men som er pent, og har passe med plass til både å samle familien og til å innimellom være en svær flokk ved matbordet.


#3

Syrinx sa for siden:

Tverrfløyta mi, ingen andre ting jeg har kjøpt er i nærheten av å ha gitt meg så store og mange gleder som den.


#4

Nessie sa for siden:

Jeg er ekstremt glad i min iPhone :hjerter:
Men usikker på om det definerer lykke :vetikke: Men jeg er avhengig av den, og rimelig tett kobla på den iløpet av en dag :uskyldig:

Ellers er det nok bøker som gir meg mest lykke vil jeg påstå. :love:


#5

007 sa for siden:

Huset vårt fra 2013 topper listen. Jeg kjenner ofte på en kriblende glede over boligen vår, alt fra varme fliser på badet om morgenen til ventilasjonsanlegget som gir god og frisk luft.

Nr 2 er julepynten min. Jeg elsker jul og har samlet pynt fra jeg var 18; en blanding mellom arv etter mormor og spesielle ting kjøpt på reiser. Jeg nyter å pakke frem alle minnene hver desember.


#6

Myria sa for siden:

Hvis det kan være noe levende er det uten tvil katten vår. Hun gjør meg lykkeligere enn alle tingene jeg eier til sammen. Ellers må det vel bli bøkene mine, selv om det ikke er én enkelt ting, evt PCen.


#7

Bokormen sa for siden:

Kaffemaskina mi. :hjerter: Og Kindle! Aldri mer dilemma med å fylle opp bagasjen med for mange bøker. :hjerter:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Lykke kan så absolutt kjøpes. :p Mer fritid, masse reising. Er ikke så opptatt av ting faktisk, selv om jeg liker å ha det fint rundt meg. Men liker å ha økonomi til å ta de valgene jeg ønsker når det gjelder ferie, jobb og lignende.


#9

Input sa for siden:

Jeg er veldig minimalist, men pianoet mitt gir meg lykke. Hver gang jeg ser på det, hver gang jeg spiller på det. Jeg drømte å spille piano hele barndommen og kjøpte pianoet uten å kunne spille i det hele tatt. Nå har jeg lært meg en del, og hver gang jeg spiller, blir jeg helt sånn: "Wow, det er jeg som gjør det der!" :flau:

Forøvrig er senga mi også i den kategorien. Jeg tenker hver eneste kveld jeg legger, hvor ubeskrivelig heldig jeg er, som kan legge meg trygt i sengen min, med varm nok dyne, uten å være redd for noe som helst, vel vitende om at både jeg og barnet mitt kommer til å våkne like trygge dagen etter og dagen etter og dagen etter. For min del er senga mi det sterkeste symbolet på hvor heldig jeg er som er født i Norge.


#10

Strå sa for siden:

Feriehuset vårt i Nord-Norge topper lista mi. Den ligger i hjembygda til mamma, et sted jeg elsker å være. Det er ingenting i hele verden, utenom Helten, jeg liker bedre.#12

Retz sa for siden:

Lapphunden min, Astra. Jeg logrer inni meg hver gang jeg ser på henne.


#13

Nera sa for siden:

Hunden vår ☺


#14

Fløyel sa for siden:

Leilighet i Florida. Savner det store deler av året, nikoser meg når jeg er det, gråter hver gang jeg må reise derfra. Planen er å bo der når jeg er ferdig med arbeidslivet.


#15

Input sa for siden:

Dessuten er i hvert fall for trang økonomi veien til ulykke. For min del er det få ting som gjør meg mer stressa eller skaper større bekymringer.


#16

Lavender sa for siden:

At jeg har tatt meg råd til god sykkel og gode ski. Turene gir meg alenetid, frihetsfølelse, mosjon og gode minner.


#17

Tallulah sa for siden:

Espressomaskinen vår. Det er hverdagslykke på høyt plan.


#18

safran sa for siden:

Jeg er en sånn som opplever mye lykke når jeg kjøper fine, funksjonelle ting. Akkurat nå er det Tempursengen min med det nye Gant-sengetøyet som gir mest glede. Sengen er så fantastisk god for kroppen min, og sengetøyet er så utrolig mykt og glatt at jeg gleder meg til å legge meg. Når det i tillegg har duse, deilige farger så er lykken komplett. :hjerter:


#19

Anne C sa for siden:

Hunden vår står høyt på lista! Jeg hadde ikke trodd at det gikk an å bli så glad i han. Han gir meg glede hver eneste dag.


#20

Tallulah sa for siden:

Åja, Gant-lakenet! Lakenhimmelen!


#21

Blondie sa for siden:

Akkurat nå er det baderomsoppussingen som gir umiddelbar lykke, riset bak speilet er jo selvsagt det enorme pengesluket et sånt prosjekt er. :knegg:

Penger har jo gjort at vi kan investere i en bolig med god plass til alle, med funksjonelle flater som gjør at vi kan være sammen eller trekke oss unna - alt etter dagsform. Det er hverdagslykke for meg.


#22

Che sa for siden:

Hormonspiralen!
Ipad'en og elbilen. - og den fantastiske dundyna mi..


#23

Gaia sa for siden:

Hytta vår. Det beste kjøpet vi noen sinne har gjort, og en fantastisk investering i familielykke.


#24

Timar sa for siden:

Huset vårt innvendig! Det er ganske nyoppusset, med glatte, pene flater og varmekabler i gulvene. Jeg har vokst opp i et hus fra 1800-tallet med trekk fra alle kanter og store sprekker mellom gulvbordene. Noen kaller det sjarm. :rolleyes:

Ellers:
Katten min
Pianoet mitt

Og kanskje ikke en ting, men noe av det jeg er aller mest glad vi har brukt penger på, er beliggenheten på huset vårt, med gangavstand rett inn i marka. Det gir meg ro i sjelen å vite at jeg bare trenger noen minutter på en hyggelig gangvei før jeg er inne i skogen. :hjerter:


#25

cora sa for siden:

Dundyna som jeg kjøpte i høst. :hjerter: Følelse av luksus hver natt.


#26

Charlie sa for siden:

:love:Vaskehjelp. Fordi jeg er glad i å ha det rent, men misliker prosessen, og når jeg kommer hjem fra jobb på vaskedag føler jeg liksom at noen har vært veldig snill mot meg. :ja:


#27

vixen sa for siden:

Vanskelig å nevne en ting, men ipad, kaffemaskinen og induksjonsovn gir meg glede hver dag.

Sånn generelt så er det å ha inntekt høy nok til å kunne spare til artige ting det som skaper lykke i heimen. Det å konstant leve bakpå og aldri kunne unne seg noe tærer på både forhold og livskvalitet.


#28

Albertine sa for siden:

Jeg kan vel ikke ta på en flyreise, kan jeg? Men det at jeg har penger til å kunne reise til et annet kontinent og få oppleve nye steder og nye kulturer er det som gir og har gitt meg mest glede i livet.


#29

Polyanna sa for siden:

Jeg innser at jeg nok er veldig materialistisk, for jeg har mange ting som gjør meg glad i hjertet, på ordentlig.

Den nye sykkelen min som triller superlett! Kindlen gjør meg glad hver gang jeg åpner den, vipps, der er boka! Skins-skiene som nærmest garanterer at jeg slipper glipptak, herregud, så glad det gjør meg! Kaffemaskinen! Benken i vaskerommet som rommer alt bak fine, skinnende røde skapdører! Kjøkkenbordet vårt i vakker eik. Den arvede ørelappstolen fra mannens farfar. De nye vinduene i huset, som passer huset så bra, og er tette! Den lilla sofaen! Løpetightsen jeg har på nå, arvet av Adrienne, som er så sinnsykt behagelig, og i tillegg gjør rumpa mi super-smashing! Smykket jeg har i halsen nå, en bitteliten edelsten (mørkeblå, hva heter de igjen?) som jeg fikk da minsten ble født. Skinnjakkene mine! De semskede støvlettene jeg kjøpte på salg for flere år siden, og som jeg trodde jeg hadde mistet, og så fant jeg dem igjen, og de er så fine og gode!

Og det er bare det jeg kommer på i farten. :flau:


#30

trøtt sa for siden:

Tempursengen og dundyna mi. :hjerter:


#31

Anne C sa for siden:

Bortsett fra hunden min så er jeg veldig glad i iPhonen og Macen. Egentlig elsker jeg Kindlen også, men jeg har ikke ro i kroppen til å lese så jeg bruker den ikke så ofte.


#32

Pøblis sa for siden:

Jeg tenker at den som sa at lykke ikke kan kjøpes - eller at penger ikke er alt, var en arrogant jævel som aldri har ligget søvnløs og bekymret seg over hvordan vedkommende skulle betale regningene sine.

Jeg elsker sommerhuset vårt, det skakke, rare, gamle slitne huset ved sjøen på Sørlandet. Å vandre til utedoen en tidlig sommermorgen mens fuglene synger som gale, er are helt utrolig fantastisk. :elsker:

Og jeg kjenner meg igjen i det du sier, Poly. Nå sitter jeg foran Mac'en min. Med deilige og kule lammeskinnstøfler - med sovende valp på føttene mine. Både tøflene, mac'en og hunden er kjøpt.
Og så er jeg veldig glad for den friheten den lille bilen min gir. Jeg virkelig elsker å kjøre bil. Biltur med pøbelprinsessen med høy musikk eller gode samtaler er virkelig noe av det beste jeg vet.


#33

sindrome sa for siden:

Huset mitt, at jeg kan bo her hver dag, i et nydelig hus, på et flott sted, med gode venner i nærheten og "alle" jeg er glad i innen 45 minutters rekkevidde, ved sjøen og skogen i nærheten. Dette er min ultimate hverdagsluksus :hjerter: Tine iskaffe cappuccino er en god nr to som jeg nå lar være å kjøpe fordi jeg må ofre noe siden jeg har pusset opp et stort rom i huset og signerer derfor på det Blondie skriver om oppussing av baderom: Lykke/pengesluk...


#34

Matilda sa for siden:

Jeg har også mange ting som gjør meg lykkelig, og jeg liker å ha ting. (En kollega driver og selger unna alle tinga sine, fordi hun føler seg friere uten ting. Jeg føler meg friere med.) At det er dyrt og nytt er ikke så viktig; jeg er ikke opptatt av merker, men av funksjon og estetikk.

Jeg har også prøvd ut å ha svært lite penger (barndom), å ha greit med penger (studietida, hadde 50 % jobb ved siden av), og å ha forholdsvis god råd (som følge av et lykketreff i etableringsfasen). Det er to ting jeg setter særlig pris på, som jeg ikke hadde hatt uten at vi fikk mer penger mellom hendene: Gitaren min og huset vårt.

Sånn i dagliglivet setter jeg mest pris på god tid - å sette meg med gitaren litt, å drikke en kaffe i sola, å spille et spill med ungene. Så jeg reagerer litt todelt på det utsagnet - nei, de viktige tinga i livet handler ikke om penger. Men friheten man får til å bekymringsfritt nyte de viktige tinga - å slippe å lure på om du har råd til bleier, om bilen starter dagen etter, om du har råd til å sende med ungen en brus til kosetimen, at middagen ikke må være havregrøt den siste uka før lønning - den kan man faktisk kjøpe for penger.

Penger betyr lite når du har nok. Penger betyr alt når du ikke har dem.


#35

Nooria sa for siden:

Jeg knytter vanligvis ikke lykke til ting, men jeg kan likevel nevne to ting: Vi kjøpte en ny sofa i fjor som er utrolig deilig å slappe av i for hele familien. Jeg er helt sikker på at vi ble litt lykkeligere som familie da vi skaffet den. I tillegg må jeg nevne løpeskoene mine. De første kjøpte jeg på Löpelabbet mens jeg var syk og under behandling, med klar plan om å begynne å løpe. I snart seks år etter det har en rekke par med løpesko gitt meg enormt mye lykke. :hjerter:


#36

Polyanna sa for siden:

5-fingerskoene mine, de gjør meg skikkelig glad! Det er et eller annet veldig rampete med følelsen av å løpe ut med dem på, litt som følelsen når du løper ut med søpla eller noe, på tærne i sokkelesten, fordi du ikke gidder å ta på deg sko. Og så ser de så totalt idiotiske ut, at hver gang jeg ser ned på beina mine så må jeg le litt. Klovnesko! :haha:


#37

Nenne sa for siden:

Fine ting! :hjerter: Godt å lese at når vi nå en gang har brukt pengene, så er vi glad for det vi har kjøpt.


#38

veobra sa for siden:

Jeg blir veldig glad når jeg bruker det nye kjøkkenet. Vi har en dyr blender og jeg digger at den fungerer og knuser is. Jeg er veldig glad i de gode skoene mine og min nye veskr.


#39

Avatar sa for siden:

Dette! :elsker:

Og det jeg gjør akkurat nå. Sitter ute i skogen. Hører bilene i det fjerne, sola skinner og fuglene kvitrer. DET er ekte lykke for meg, som en ting aldri vil kunne gi.


#40

frukt sa for siden:

Et sted å bo, varme i badegulvet, seng å sove i og treningssentermedlemskap.


#41

LilleLeo sa for siden:

Hunden vår. Uten tvil. Vi har straks hatt henne i ett år og for en lykke!
Ellers elsker jeg Berta, E-up'en min. Og tomten vår. Lite innsyn og sol fra den står opp til den går ned. Noen sekunder fra inngangsdøren er skogen og der kan jeg plukke blåbær til jeg spyr.
Og tilbygget vårt, som var ferdig for et par år siden. For en stor endring i livskvalitet! Hvorfor vi ikke har gjort dette før skjønner jeg ikke.


#42

løve70 sa for siden:

Hunden min :hjerter: og iPhonen og kindlen.


#43

Elise sa for siden:

Bilen min. :hjerter: Men det er vel fordi jeg i mange år levde med en haug av en bil. :nemlig:

Jeg kommer ikke på så mange andre ting. Jeg tenker at det nesten er verre enn å bli lykkelig av mange tingene sine. Jeg blir bare kortvarig happy av de fleste ting jeg kjøper.


#44

Anne C sa for siden:

Bilen min ja :hjerter: Den elsker jeg.


#45

Carpe Diem sa for siden:

Kjenner glede hver gang det snør og jeg vet at jeg har avtale med brøyting av hele tunet mitt, når jeg kommer hjem på fredag etter jobb og at huset er nyvasket, klærne brettet og alle sengene har rent sengetøy og er pent redd opp av vaskehjelpen. Samme takknemlighet føler jeg også når jeg legger meg i den gode sengen min på kvelden.
Kan også kjenne glede over den nye vesken min, en pent smykke jeg tar på meg, når jeg planter blomster i Hagen min eller på vei til konserter eller et måltid på en god restaurant.

Gleder meg også over mange andre ting som kjøpes for penger, og setter uendelig stor pris på at jeg er så priviligert. Vet at situasjonen er anderledes for mange, både her i Norge og ellers i verden. Derfor gir det meg også glede når jeg kan støtte leger uten grenser, Redd Barna, etc eller gi bort klær etter barna eller andre ting til noen jeg vet trenger det.


#46

Tjorven sa for siden:

Vi hadde fryktelig lite penger da jeg var barn. Det burde ikke vært mitt problem, men jeg gjorde det til mitt. Jeg hadde full kontroll på mammas konto og så jo at regningene som kom inn ikke samsvarte med inntektene.

Lykken er å ikke bekymre meg for økonomien. Å ha råd til å unne seg ganske mye (om ikke alt) i hverdagen.


#47

liefje sa for siden:

Hunden er vel det jeg mest av alt vil definere som kjøpt lykke, men ellers er jeg nok en stor materialist for jeg blir lykkelig av svært mye av det jeg kjøper; Leiligheten vår, reiser, møbler, pynteting, Iphonen, mac-en, bøker, klær, smykker, vesker, sko, god vin, mat, blomster, kosmetikkprodukter og masse annet.... Blir lykkelig både av selve søkeprosessen før jeg kjøper, selve shoppingen og å ha og av å bruke tingen, jeg. Det er nesten lettere å ramse opp ting jeg kjøper som jeg IKKE blir lykkelig av (vanlige greier på et supermarked er det jeg kommer på først).


#48

007 sa for siden:

Helt enig.
Klart mye lykke kan kjøpes for penger. Det er lite som sliter mer i hverdagen enn dårlig råd.


#49

Lyppa sa for siden:

Hundene våre:hjerter:


#50

My sa for siden:

Ferieturene.


#51

Frøydis sa for siden:

Kameraet og turutstyr er vel det dyreste jeg har som faktisk gir meg mye glede. Hunden kommer nok på nummer to.


#52

Honda sa for siden:

Lykke er et par nye sko i ny og ne :love: :knegg: Og bil ;)
Kjøpte meg et par ecco joggeskolykke her i begynnelsen av april. De gjør meg lykkelig for er ikke vondt i ryggen av å gå på hardt underlag med de :love:


#53

Palmen sa for siden:

Feriehuset vårt :elsker:


#54

Vianne Rocher sa for siden:

Vaskehjelpa og bilen (hater å vaske, elsker å kjøre bil). Jeg er kommer nok innenfor kategorien "mennesker som driver med retail therapy" også, for jeg blir tilnærmet lykkelig av å kjøpe nye sko/klær/vesker/solbriller. Jeg er blitt bedre til å begrense meg der de senere år.


#55

Nextlife sa for siden:

Dette var en vanskelig øvelse. Jeg liker Iphonen og maccene mine, men kun fordi de gjør jobben min lettere. Bilen er grei nok og jeg blir glad av at den er elektrisk. Huset er bra nok det, men jeg går ikke rundt å kjenner lykkefølelse fordi jeg bygde det, liksom.
Hvis jeg virkelig kjenner etter så er det kanskje det å gå på kaffesjappa og kjøpe den beste latten i verden, og det å dumpe over gamle og fine skatter på bruktsjappene jeg blir skikkelig, skikkelig glad over.
Muligens også dingsene jeg hører musikk på også.


#56

Palmen sa for siden:

Det er mange materielle ting jeg blir glad over, men i de fleste tilfellene er det flyktig men intens lykke. Jeg kan bli intenst lykkelig over er fantastisk måltid med gode viner enten sammen med mannen min eller oss sammen med gode venner. Det er kjøpt lykke jeg setter høyt.


#57

Morella sa for siden:

Ungene våre. Vi betalte endel hundre tusen for å få dem. :knegg:#59

Polyanna sa for siden:

Jeg er litt omvendt, jeg liker ikke så godt å handle ting, og blir ofte mer og mer glad i tingene mine over tid. Altså, en helt ny silkebluse eller pusemjuk ullgenser er noe helt spesielt, men for sko og vesker og jakker og solbriller får jeg et par favoritter som jeg utvikler langvarige, kjærlige forhold til. :knegg:

Jeg fikk nettopp polert og byttet glass i de eneste solbrillene (5-6 år gamle) jeg har funnet og virkelig likt på mange år, og ble helt lykksalig av å få dem tilbake helt fjonge og fine som nye. :hjerter:


#60

Smash sa for siden:

Jeg elsker senga mi, tempurputa og dyna mi, det er så fantastisk gode å legge seg og jeg kjenner på en takknemlighet hver kveld for at jeg kan legge meg og vite at ungene mine sover trygt på loftet og hvor heldig jeg er som bor i Norge. Selv om jeg stadig vekk klager over været.

Jeg hadde heller ikke klart meg uten telefonen min, den er min beste venn og er alltid med der jeg er. :knegg:

De dagene hele familien kan spise sammen og jeg har brukt litt ekstra tid på å lage den, de dagene er fantastiske. Målet mitt er flere slike, for akkurat det gir meg en lykkefølelse som er vanskelig å beskrive.

Også liker jeg å ha nytt hus, der taket er tett, vinduene er nye, vannbåren varme, alt dette er verdt lånet vi måtte ta opp.


#61

Joika sa for siden:

Bilen. :hjerter:

Som alenemor er det litt trangt nå og da på tross av ok inntekt, og jeg merker at jeg kan kjekke skikkelig lykke av å unne meg en ny hudpleieserie, et par sko jeg har ønsket meg eller noe annet som bare er til for å glede, og ikke noe jeg absolutt trenger. Eller bare det å vite at kjøleskapet er fullt av sunn mat.


#62

Apple sa for siden:

Hmm. IPhonen er jeg veldig glad i. KA- maskinen kan jeg fortsatt stryke ømt på når jeg passerer. Og noen av lampene mine. Og så føler jeg glede over å servere i mange av de pene skålene/ bollene mine og servere drikke i mange av glassene mine. Og sikkert flust av andre tung.


#63

Input sa for siden:

Jeg tenkte på denne tråden mens jeg sto og brettet rent tøy. Å kunne legge rent og mykt tøy, i passe størrelse, uten huller, inn i skapet til barnet mitt er også noe jeg synes er veldig luksus.


#64

Darth sa for siden:

Jeg har kjøpt meg glad mange ganger, men jeg vet ikke om denne gleden har vært langvarig nok til at jeg fortsatt kjenner på den når det har gått en stund. Jeg var superhappy da jeg kjøpte Macen jeg bruker nå for to år siden, men det har gått over. Apple watch fikk jeg til jul, bruker den hver dag, men jeg kjenner ikke på lykkefølelsen over den lenger. Bilen som jeg spent satte meg inn i for første gang, lykken er borte fra den også. De nye hodetelefonene som faktisk passer de rare ørene mine. Jeg vente meg til dem, og med det kom hverdagen for dem også.

Lykke er forgjengelig hos meg, kommer i korte glimt. Heldigvis med ikke for lange mellomrom. Jeg vet ikke om det er fordi jeg er i ferd med å bli gammel, men det er vanskeligere for meg å kjøpe meg lykkelig nå enn før. Nå har jeg blitt som bestemora mi, hun var lykkelig når det gikk bra med de menneskene som hun regnet som sine. Og det er vel der jeg er jeg også.


#65

Pøblis sa for siden:

Fjortisen sier at ukulelene (alle fire) og hundene gjør henne glad.


#66

Strå sa for siden:

Jeg kjenner meg igjen i det du sier her Polyanna. Når jeg først handler noe skal det helst være perfekt (nok) og vare lenge så jeg slipper samme runden før om lang, lang, lang tid. Kravspek kan jeg bruke litt tid på.

Andre her nevner at det å slippe å bekymre seg for mat på bordet, penger til husleie o.l. er lykke, og det er jeg helt enige i. Jeg er heldig, jeg vet det og er lykkelig over det også.


#67

Input sa for siden:

Jeg er også som Polyanna og Strå, men det henger nok sammen med oppveksten min. Jeg får vondt i magen av å bruke store summer, selv om jeg har råd til det. Heldigvis går det over og jeg blir lykkelig.


#68

-ea- sa for siden:

Jeg har prøvd å tenke på denne tråden siden igår. Bortsett fra de store, selvsagte tingene for oss - at vi har bolig, møbler, klær osv, så kan det være de små, små tingene som gjør meg glad.

F.eks. et lite frokostbrett med gøyal tegning på, som jeg kjøpte på DesignTorget for flere år siden. Fiffer opp kjedelig brødskive med syltetøy, å bruke det brettet i stedet for tallerken.


#69

Timar sa for siden:

Jeg har også grunnet på denne tråden, og kjent godt etter når det kommer intense lykkefølelser selv etter lengre tid.

Det er

  • Vaskehjelpen - Å komme hjem til et rent hus er fortsatt toppen av lykke for meg. Å slippe å tenke på at jeg må vaske hus, å faktisk gjøre det eller å krangle med mannen for å få ham til å gjøre det. Lykke!

  • Beliggenheten på huset, med kort vei både til marka (natur, frihet, alenetid!) og t-banen (byen, venner, sosialt!).

  • Og så kjenner jeg fortsatt på lykkefølelsen når jeg tenker på utesofaen vår. Svingsofa med puter i som gjør at vi nå henger ute i timesvis i stedet for å trekke inn for å sitte mer komfortabelt.


#70

Maverick sa for siden:

Jeg er ganske begeistret hver gang avtalegiroene på strøm, lån, fellesutg og bhg går gjennom og det er dekning på kontoen. Vet veldig godt hvordan det er når det ikke er dekning. Alt annet er rein bonus.


#71

Sonja Sockersöt sa for siden:

Øverst på lista er leiligheten i Skåne. Den har i 7 år gitt meg ro i sjela, nye venner, energipåfyll og generell lykkefølelse. Gull verdt!

Kjøkkenet som vi brukte hinsidige summer på å pusse opp i 2011 gjør meg fortsatt lykkelig hver eneste morgen når jeg kommer ned dit. Det ser fortsatt nytt ut og er en drøm å jobbe på.

Det å ha mulighet til å reise er også viktig for lykkenivået.

Skjønt jeg tenker som flere andre her, at alt over det å ha til det aller mest nødvendige er en gedigen bonus i seg selv. Man kan bli lykkelig av langt mindre. :)


#72

nolo sa for siden:

Min egen lille nedbetalte bil. Frihet! :lykkelig:

Billetter i 'skuffen'.


#73

Pelle sa for siden:

En del reiser har gjort meg veldig glad. India, USA, Peru og Israel står på toppen, tror jeg. Av ting er jeg veldig glad i et bilde jeg har kjøpt, spotter i taket i gangen og en del turutstyr.


#74

My sa for siden:

Kjellerstua. Jeg er så glad vi tok oss råd til å lage den. Den har blitt et samlingssted for ungene og deres venner etter skoletid. Særlig eldste. En dag i forrige uke var det ikke mindre enn ti sjetteklassinger, gutter og jenter, som ramlet ut av kjellerstua i tur og orden, for å gå hjem og spise middag da jeg kom hjem fra jobb. Der nede har vi projektor og lerret, ps4 og xbox, tre fatboys og ei dagseng som kan trekkes ut til dobbeltseng, en ekstra madrass og masse puter. Ikke mer møbler enn det. Der har vi hatt ca tjue unger på cupfinalefest, med storskjermvisning og haloi. Halloweenfest for ungene med filmvisning og overnatting på madrasser på rekke og rad. Spillkvelder, filmkvelder og fotballkvelder. Ungene sover alltid der når de har venner på overnatting, og ikke minst er det et supert gjesterom. I skrivende stund sover de to yngste der, bare fordi. Tisker og hvisker i dobbeltsenga før de sovner. :hjerter: En utrolig vellykket investering, og den største lykkefølelsen får jeg når ungene fyller rommet med gode venner. :rørt:

Kan forresten også føye til kaffemaskina og kullsyremaskina mi. Gir mye hverdagslykke. :hjerter:

Og akkurat nå: Den store melkesjokoladen jeg vet ligger i kjøkkenskapet. :uskyldig:


#75

ingling sa for siden:

Lappen. :nemlig: Den har jeg jo ikke bare kjøpt, den kostet meg masse stress og nerver og tapt nattesøvn i tillegg til mange penger, men det er så enormt verdt det.


#76

mina sa for siden:

Hverdagslykke kjøpt for penger: iPaden og garnlageret mitt. 💕

Jeg er også glad for at vi har hatt råd til å reise litt. Familien har særlig mange gode minner fra bilturen gjennom Europa og Israelsturen. 😃


#77

Pelen sa for siden:

Bilde!

Hytten vår ved sjøen!
Hunden
iPaden står også høyt


#78

Albertine sa for siden:

Akkurat nå dør jeg litt av lykke av middagen min. Hjemmebakt hamburgerbrød, pulled pork og heimesnekra coleslaw...


#79

Candy Darling sa for siden:

Jeg er litt som Polyanna, jeg blir veldig glad tingene mine. Og tenker at det er fint å ikke være helt blasert enda.

Aller øverst troner hytta på Øen. Jeg selger alt og flytter inn i knøttliten leilighet før den ryker.

Min første Kindle var jeg så glad i at jeg strøk over den et par ganger før jeg åpnet den hver gang. Jeg har ikke helt det samme forholdet til de nye.

Elsykkelen min, Sølvpilen, gjør meg lykkelig hver gang jeg får syklet til jobb, særlig når solen skinner. :hjerter:

De siste nyhetene er adirondack-stolene som vi kjøpte ved en inkurie, og har montert med megen møye. Det er selvsagt fordi de sitter foran denne utsikten her - og er fantastiske å sitte i.

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=61453&amp;d=1493741864[/img]


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.