Jeg har fått meg ny grill! :hjerter:
En mye større enn den bittelille jeg hadde (som var stappfull når det lå to grillpølser og en hamburger på...).
Og det er kullgrill (jeg vil ikke ha gass).
Jeg har grillet i mange år, men kan egentlig veldig lite om det, så nå når jeg har en litt "finere" grill vil jeg gjøre det riktig. Så jeg har googlet litt, og det som går igjen er at man IKKE må bruke tennvæske. Man må bruke grilltenner/starter.
Hva er deres erfaring? Fortell meg om dette.
Gi meg gjerne andre gode tips også (og husk at jeg er sloooow så gi meg tips i teskje-form. :knegg:)
Ja, grillstarter er bra! Da får du skikkelig varme på kullet. Ellers er det lurt å legge mer kull på ene siden, slik at du kan variere varmeintensiteten.
Jeg må oppdatere her. Jeg skaffet meg en billig grilltenner, og angrer ikke et eneste sekund! Mye lettere å få jevn varme, og mye kjappere!
Vi har grillet hver eneste dag, og nyter den nye grillen.
Nå vil jeg gjerne ha tips om god grillmat (ikke bare koteletter og pølser) gjerne fisk o.l.