Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan oppbevarer man en marengsbunn nå til dags?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Google er så uenig.

Jeg har laget en marengsbunn som skal brukes til pavlova på søndag. Tar på krem og bær på søndag like før servering.

Hvordan oppbevarer jeg marengsen frem til da?


#2

Minerva sa for siden:

Altså, jeg har satt mine to på ei fjøl og et stekebrett med folie over (etter at den var helt avkjølt) og et kjøkkenhåndkle på toppen. De står på et halvkjølig mørkt rom. Håper dette ikke er heeeelt på jordet!


#3

Nextlife sa for siden:

Tørt og ikke for kaldt. Altså funker pakk inn i kjøkkenhåndkle, alufolie eller matpapir, og oppbevar der du har plass, men ikke i kjøleskap eller fryser.


#4

millact sa for siden:

Jeg har gjort det slik, gått helt fint.


#5

Niobe sa for siden:

Om du ikke skal bruke stekeovnen så mye i mellomtiden, så har den det helt fint der.


#6

Fintdethei! sa for siden:

Høres ut som jeg er på rett spor. Den står i et hjørne på kjøkkenbenken, med et par håndklær pakket rundt seg. Takk!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.