Nenne sa for siden:
Dere som lager sånne fine "roser" på kakene; hva slag tupp bruker dere til det? Er det standard Wilton eller er det noe spesielt?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Nenne sa for siden:
Dere som lager sånne fine "roser" på kakene; hva slag tupp bruker dere til det? Er det standard Wilton eller er det noe spesielt?
Pepper Lemon sa for siden:
1M fra Wilton er vel greia, tror jeg. Det er den jeg ser de fleste skriver at de bruker, når jeg plagierer kaker fra blogger. Og den synes jeg det er enkelt å få fine roser med, når jeg dekker hele kaken med roser.
Robyn sa for siden:
Jeg bruker Wilton 2D (og det funker helt supert), men har skjønt at det er 1M som er den anbefalte.
Nenne sa for siden:
Takk! :blomster:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.