Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken mobil til 8-åring?

#1

zinatara sa for siden:

Lillesøster ønsker seg veldig mobil og siden broren fikk til 8-års dagen må vel nesten hun også få. Tenker i prisklassen 1000-1500 kroner. Så hva bør vi kjøpe?


#2

Charlie sa for siden:

De første telefonene til barna har vi kjøpt brukt fra

www.grønnmobil.no

Vi har vært fornøyd med både telefoner og service. Barna her får bare en pent brukt, enkel mobil, da. Senere mobiler må de spare til, selv.


#3

Eskild80 sa for siden:

En som ikke knuses enkelt? Selv har jeg Samsung S6, og den har gått i bakket hundrevis av ganger. Anbefales!


#4

zinatara sa for siden:

Bruker å kjøpe gode deksel, da holder de som oftest en stund.


#5

Charlie sa for siden:

Ifht knusing, er de nyeste iphonemodellene lettere å knuse. Årsaken er at glasset på telefonen er trukket helt ut i kanten. Her ble en tlf knust ved å bli mistet med mobilmappen på (den landet på hjørnet, og det var nok).

De i det gamle "huset" - fram til 5'ern og SE, tåler uhell mye bedre.


#6

IzziCreo sa for siden:

Barna her har Huawei Honor 5X. Mye mobil for pengene. Nå kan du få den ned i 1500,- på kampanje tror jeg.


#7

Neket sa for siden:

Min eldste har knust sin S6 en milliard ganger, sånn omtrent. Skal sies at den fungerte ganske lenge med ødelagt skjerm, men ved fall nr en milliard og en tok den kvelden. Det var edge-modellen da, mulig det er grunnen.


#8

Blondie sa for siden:

Vi har også kjøpt fra gronnmobil.no og er veldig fornøyde. Vesla (9) fikk Nokia Lumia, den fungerer veldig fint for hennes bruk. (ringe og sende meldinger).


#9

Eskild80 sa for siden:

Jeg vil på det sterkeste anbefale Samsung S6 om du skal ha en smarttelefon som tåler litt! Min har gått i bakken hundrevis av ganger og fungerer som bare det :-)



#11

zinatara sa for siden:

Samsung s6 lå ganske langt over det budsjettet jeg hadde.


#12

Fakse sa for siden:

Vi har kjøpt en Nokia "dum"-telefon til kontaktbehovet, også får hun heller ha spill og moro på en tablet hjemme. Vil ikke at hun skal ha med seg en spillemaskin i lomma, eller ha ansvar for en dyr telefon med seg rundtomkring.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.