Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noen som har byttet fra iPhone til Samsung her?

#1

Katta sa for siden:

Fornøyd? Jeg må innen ikke alt for lang tid ha ny telefon og har ikke lyst på iPhone 7 fordi det blir et innmari styr med overganger for å få lyd utav den. Men hvor hard er overgangen?


#2

Nextlife sa for siden:

Jeg gjorde et tappert forsøk her før jul (?) og det ble for vanskelig. Jeg holdt ut i 2 uker, men brøt sammen, tror det er noe med at når man bruker eplegreier så blir det bare vanskelig med annet system, og fant ut at jeg heller fikk leve med den idiotløsningen til Iphone med overgang.
(Tror jeg har kjøpt 10 nye overganger siden da, og går nå for det meste for trådløse løsninger når jeg skal ha lyd ut av fonen).


#3

Katta sa for siden:

Ikke oppløftende! :knegg:


#4

Kirsebær sa for siden:

Jeg har bare hatt iPhone, men har nå Samsung som jobbtelefon (på jobb), og jeg syns det er så ille at jeg tror jeg må bytte jobb. :knegg:

Neida. Joda. Neida..


#5

Myria sa for siden:

Mannen byttet og er veldig fornøyd. Tror ikke han bytter tilbake. Selv har jeg alltid foretrukket Samsung og har aldri skjønt hva folk skal med iPhone. :knegg:


#6

Snippa sa for siden:

Bytta fra iphone til Samsung i høst, etter mange år med iphone.
Det gikk helt fint. Mye bedre telefon enn iphone. Elsker minnekort. Men jeg hadde håpa på at det var bedre batteri enn det er. Han i IT som har ansvar for telefoner på jobb hos oss, anbefaler den nyeste Huawei til de som liker brukergrensesnittet på iphone, men som vil ha noe annet. Jeg tror jeg ville prøvd den eller en sony hvis jeg skulle velge nå, men det er utelukkende pga batteri. For selve telefonens del, kunne jeg valgt Samsung igjen. Jeg kommer nok aldri til å gå tilbake til iphone.


#7

Katta sa for siden:

Hva liker du bedre?


#8

-ea- sa for siden:

Kan jeg aldri tenke meg...

(svarer på hovedspørsmålet)


#9

Strå sa for siden:

Mellomste (22) byttet fra iPhone til Samsung for to år siden. Hun maser om at hun ikke kan fatte at hun holdt ut med Apple så lenge. Minne og kontroll mumler hun.


#10

Filifjonka sa for siden:

Samme her. :D


#11

løve70 sa for siden:

Naboen min på jobb gjorde nettopp dette og virker til å være fornøyd sålangt. For min egen del ser jeg heller for meg at jeg kommer til å klare meg med overgang for Bose headset'et mitt - ellers har jeg trådløse greier.


#12

Katta sa for siden:

Jeg synes det er litt for ofte jeg har behov for både lading og utgang for lyd...


#13

løve70 sa for siden:

Ikke ofte jeg har det igrunnen, kun Bose headsetet som er kablet, ellers har jeg trådløset headset og airplay/bluetooth til lyd hjemme/i bilen.


#14

Input sa for siden:

Jeg mener at når du klarer å fungere som lege (om jeg ikke husker feil) har du mental kapasitet til å lære deg et operativsystem som er litt annerledes enn du er vant til. Jeg heier på deg. :heia:

Byttet fra iPhone til Android for noen år siden og det var null stress.


#15

Filifjonka sa for siden:

Dette handler ikke bare om den mentale kapasiteten da, eller hva man KLARER å lære seg. Jeg klarer å bruke Samsung-telefonen på jobb, men hvorfor i alle dager KJØPE seg en så irriterende telefon hvis man trives med iPhone?


#16

Input sa for siden:

Først og fremst tulla jeg jo åpenbart, dernest sier hun jo at hun ikke vil trives med iPhone på grunn av overgangsproblematikken.


#17

Filifjonka sa for siden:

Og det kan jo godt hende hun vil syns overgangen er slitsom og irriterende selv om hun er lege med over gjennomsnitt mental kapasitet, det var mitt poeng. :humre:


#18

Tilde sa for siden:

Jeg byttet fra iPhone til Samsung for 2 år siden.
Jeg byttet da jeg var opptatt av å få best mulig kamera.
Er storfornøyd😀


#19

polarjenta sa for siden:

Men det at du syns den er irriterende så betyr jo ikke det at alle syns det. Jeg vet om flere som har gått fra iPhone til Samsung som er strålende fornøyd. Eneste måten å finne ut av det er jo egentlig å prøve det selv.


#20

Filifjonka sa for siden:

Ja, hvorfor spørre andre på forum da? :vetikke: Dumt av deg Katta.


#21

polarjenta sa for siden:

Hæ? Det er da lov å spørre, men jeg leser deg som en smule nedlatende rett og slett. Litt sånn at siden du finner det irriterende så er det sånn.


#22

Filifjonka sa for siden:

Skjønner ikke hvordan du klarer å lese nedlatende inn i det jeg skrev. Det er jo du som er nedlatende når du kommer med selvfølgeligheter som at "selv om du mener noe så gjelder det ikke for alle", og nærmest kritiserer meg for å ha svart i tråden på det Katta spurte om + på innlegget om mental kapasitet.


#23

Teflona sa for siden:

Jeg har nok liten hjernekapasitet, for Samsung (lånetelefon) skjønte jeg ikke og var overlykkelig da jeg fikk iPhone igjen.


#24

amo sa for siden:

Hehe, jeg har nett lest denne tråden til mannen. Han får Samsung på mandag/tirsdag etter mange år med iPhone. Spennende tider vi går i møte. :knegg:


#25

Neket sa for siden:

Jeg syns ikke det er så mas med de overgangene til iPhone. Det eneste er noen ganger på jobb da jeg gjerne skulle ladet og hatt musikk samtidig, men det kan jo enkelt løses med en overgang ( :humre: ) eller trådløst headset.


#26

Joika sa for siden:

Jeg har byttet frem og tilbake mange ganger og må si jeg foretrekker Samsung og Android. Telefonen er rett og slett bedre (har nå S6), kjappere, bedre kamera og jeg liker varselfunksjonaliteten bedre, å kunne endre skin osv osv. Ikke minst så knuser ikke telefonen halvparten så fort med "gorillaglass". :)

De som syntes overgangen er smertefull... helt ærlig så skjønner jeg ikke det. Det er 3 dager, så er man godt vant.


#27

Filifjonka sa for siden:

Jeg bruker jo begge telefonene daglig og har gjort det lenge, så det er i og for seg ikke snakk om noen overgang. Foretrekker iPhonen.


#28

Adrienne sa for siden:

Jeg har iPhone7, og det går egentlig helt greit uten vanlig utgang til hodetelefoner. Det finnes billige dingser på eBay som gjør at man kan lade og høre på musikk samtidig, og jeg kombinerer med Bluetoothhodetelefoner.


#29

Millen sa for siden:

Jeg har gått fra IPhone til Samsung og angrer ikke. Da jeg måtte bytte første samsung ble neste også samsung.
Jeg går ikke tilbake til IPhone, mer fornøyd med Samsung.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.