Noen bløtkakespørsmål;
-) Blir sukkerbunnen best av å være helt fersk? Vil jo nesten tro det, eller?
-) Hvis jeg baker sukkerbunnen i dag, og lager resten av kaken i morgen ettermiddag; Hva gjør jeg når?
1) Deler den i to?
2) Dynker den når den er kald. Gjør jeg dette i dag etter at den er kald, eller i morgen før den lages ferdig?
3) Hvordan oppevarer jeg bunnen til i morgen? Dekket med gladpack eller kjøkkenhåndkle? I kjøleskap eller i romteperatur?
Jeg syns bløtkake er best fersk da kremen får en bismak av å stå, så jeg hadde bakt bunnen i dag og oppbevart den innpakket i romtemperatur.
Helt motsatt av Pebbles altså. :knegg:
Tilbøyelig til å være enig med frukt. :jupp: (Veit at det er opplest og vedtatt at det er best dagen før, men jeg synes ikke sukkerbrødet er best når det er helt gjennomtrukket av fuktighet. For all del: Alt går altså!)
Haha, tørr eller saftig ja. :dulte:
Jeg ville da også satt sammen kaken i dag. Den bør stå over natten sånn at fuktigheten blir trukket inn i kaken.
Det er jo derfor hjemmelagde kaker smaker tusen ganger bedre enn tørre kiipern kjøpemarsipankaker. :)
Jeg synes bløtkake er best om den dynkes og settes samen dagen før. Jeg har gjerne på mer krem utenpå når den skal serveres. Jeg dynker ikke så mye at det renner av den, jeg vet noen liker det best.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.