Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pynte cupcakes med smørkrem to dager før?

#1

IzziCreo sa for siden:

Er det noen grunn til at det ikke går? Smørkremen står i kjøleskapet klar til bruk. Cupcakes i fryseren. De er laget med vaniljekakeoppskrift så de holder seg jo saftige lenge.

Kunne tenke meg å få pyntingen unna i kveld så det ikke blir så mye i morgen. Kan stå kaldt til de skal spises lørdag.


#2

Niobe sa for siden:

Det går nok helt fint.


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns det høres gammelt ut. Både for kaka og kremen. :sorry: Liker best ferske kaker.


#4

Miss Norway sa for siden:

Enig, kremen må være nylaget og nylagt.


#5

Niobe sa for siden:

Smørkrem tåler fint to dager. Mange andre kremer gjør ikke.


#6

IzziCreo sa for siden:

Smørkrem kan oppbevares i tett boks inntil en uke i kjøleskap. Den piskes opp før den skal brukes, og er da som ny. Jeg er supersmaker og er skikkelig kresen, så den typen jeg lager i hvert fall kan jeg gå god for :nikker:

Jeg lan melde om at det hele gikk utmerket. Ferskt og fresht all over. Spiste faktisk litt av konfirmasjonskaken igjen i dag, tatt opp fra frysen, og fortsatt saftig og fin. Det er jo fordi jeg bruker vaniljekaken som grunnoppskrift. Det hadde nok ikke vært det samme med sukkerbunn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.