Er det noen grunn til at det ikke går? Smørkremen står i kjøleskapet klar til bruk. Cupcakes i fryseren. De er laget med vaniljekakeoppskrift så de holder seg jo saftige lenge.
Kunne tenke meg å få pyntingen unna i kveld så det ikke blir så mye i morgen. Kan stå kaldt til de skal spises lørdag.
Smørkrem kan oppbevares i tett boks inntil en uke i kjøleskap. Den piskes opp før den skal brukes, og er da som ny. Jeg er supersmaker og er skikkelig kresen, så den typen jeg lager i hvert fall kan jeg gå god for :nikker:
Jeg lan melde om at det hele gikk utmerket. Ferskt og fresht all over. Spiste faktisk litt av konfirmasjonskaken igjen i dag, tatt opp fra frysen, og fortsatt saftig og fin. Det er jo fordi jeg bruker vaniljekaken som grunnoppskrift. Det hadde nok ikke vært det samme med sukkerbunn.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.