Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva kan jeg ha på pizzaen i tillegg/hva mangler her?

#1

Nera sa for siden:

Jeg har tenkt å lage pizza med tynn bunn i dag, og har på måfå kjøpt inn gorgonzola, taleggio og mozzarella, og jeg har i tillegg parmesan (ikke pecorino). I tillegg har jeg dessuten tynne skiver spekeskinke, og eventuelt ruccola. Men jeg føler at det mangler et eller annet, og er litt redd for at det blir for mektig/salt/dominant? Er det noen som har noen innspill/tips til grønnsaker? Cherrytomater føles ikke helt riktig, og fersk fiken, som opprinnelig var planen, har jeg ikke funnet.

Jeg tåler ikke noen former for løk og hvitløk, dessverre.


#2

løve70 sa for siden:

Cherrytomater passer veldig fint synes jeg. Spesielt om du halvtørker dem i ovnen først. Eventuelt er grillet paprika også godt sammen med osten.


#3

frukt sa for siden:

Aubergine, sopp eller oliven?


#4

Syrinx sa for siden:

Jeg bruker cherrytomater, kun kjøttet.

Oliven

Frisk basilikum


#5

Pelen sa for siden:

Artisjokk


#6

Nera sa for siden:

Sopp tåler jeg ikke (FODMAPs), men jeg vurderer å lage grillet paprika, evt. tørrsteke den lett på panne, for det høres ut som en god miks.


#7

Madicken sa for siden:

Jeg skulle til å foreslå paprika, eller noe annet som gir en litt søtlig kontrast til alt det salte. Og paprika blir jo søt og god når den varmebehandles. Paprika i ulike farger både smaker bra og ser bra ut.

Nam, nå fikk jeg lyst på pizza!


#8

Lhi-My sa for siden:

Asparges. Supergodt på hvit pizza med spekeskinke.


#9

Che sa for siden:

Honning?


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.