Liker potetlefser best. Tortillaer blir ofte tørt. Ikke så viktig hvilken ost. Laks godt (gjerne litt dill og sennepssaus i tillegg). Kalkunpålegg blir for tamt. Ta henner noe spekemat, f.eks. Strandaskinke. Og rucola og rødløk i tillegg til osten og spekeskinken.
Jeg er fascinert over ordet lefsebusser! Det har jeg aldri hørt før.
Ellers ville jeg brukt potetlefse eller potetlomper fremfor tortilla, synes det blir fort tørt. Eller rett og slett vestlandslefse. Jeg er ikke glad i snøfrisk, så kremost og røkelaks/kalkun/spekemat høres finfint ut.
Mens jeg ville hatt potetlefse med hjertesalat, snøfrisk og røkelaks. :nemlig: Jeg synes snøfrisken bryter bedre med røkelaksen, det blir ikke så "fett" som philadelphia.
Jeg leste en anmeldelse på de nye restaurantene på OSL og der ble den ene restauranten "slaktet" for at de brukte tortilla og ikke lomper til laksewrapsene, så da stemte jeg før lomper/lefser her. Ha både kalkun og røkelaks - ikke alle spiser fisk.
Jeg fikk noen veldig gode lefsebusser en gang med kyllingbiter, lettrømme med karri, vårløk og mango. Nam!
(Skjønt jeg visste ikke at det var en buss. :knegg:)
Ville valgt en proteinkilde som det er litt smak i, fordi de andre ingrediensene er litt.. bleike. Så krysset for røkelaks. Men kalkun/ kylling kan jo fås med krydder, så helt utelukket er det ikke.
Har fått sånne ruller hvor det på midten er lagt staver av agurk, det var godt. Agurken var skåret i lengderetningen, så stavene gikk hele veien.
Synes også det var vellykket å rulle dem som en vårrull - hoveddelen av fyllet nærmest en selv, brette inn på venstre og høyre side og rulle. Skjær over på midten. Det som er gull da, er at nan får to wraps som begge er "lukket" i bunnen. Hater det når kliss og klass tyter ut i bånn. :sparke:
Det krever at man er litt nett med fyllet for å få det fint, ikke for tjukt og klumpete.