Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor lang tid trenger du som et minimum på badet om morgenen?

Minimumstid på badet om morgenen

  • 1-3 minutter
    30 stemmer
  • 5-10 minutter
    64 stemmer
  • 15 minutter
    37 stemmer
  • 20-30 minutter
    11 stemmer
  • 30-45 minutter
    7 stemmer
  • En time eller mer
    0 stemmer
#1

Madicken sa for siden:

Sånn for å være presentabel nok til å gå på butikken, levere i barnehage/skole og andre hverdagslige plikter og ærend?


#2

Filifjonka sa for siden:

For de tingene som nevnes der: Ett minutt. For å gå på jobb: Kanskje 10 minutter hvis jeg virkelig må forte meg.


#3

Teofelia sa for siden:

Minimum fem minutter. Hvis jeg får ti, rekker jeg å sminke meg og se presentabel ut på håret også. :effektiv:


#4

Madicken sa for siden:

Jeg tenker vel at jobben også inngår i hverdagslige ting, med mindre man har en jobb som krever særlig high maintenance hva bekledning og utseende angår.


#5

Appelsin sa for siden:

Hvis jeg må dusje trenger jeg minst 5-10. Hvis ikke trenger jeg 1-3 minutter. Med mindre kontaktlinsene begynner å skape seg.


#6

Filifjonka sa for siden:

Enig i det, men siden du ikke nevnte jobb.. :) Da sier jeg 10 minutter. Jeg må dusje og ha bittelitt sminke.


#7

Appelsin sa for siden:

Jeg hentet i bhg rett fra fjelltur på fredag, i gjørme til knærne, svett som sørpe og fullstendig sprø på håret. Burde jeg skamme meg? :gruble:


#8

Einhyrningur sa for siden:

Med dusj, ca 30 minutt. Uten dusj ca 15 min. Jeg er såå treg.


#9

Skilpadda sa for siden:

Mellom 2 og 4 hvis jeg ikke trenger å dusje/vaske håret. Da inkluderer jeg 2 minutter til tannpuss.

Vanligvis bruker jeg 10 minutter i dusjen før frokost, og i så fall trenger jeg 2 minutter til håret etter frokost, pluss altså tannpuss.


#10

Niobe sa for siden:

Tre minutt.


#11

007 sa for siden:

For meg er det stor forskjell på å levere i barnehagen og å tilbringe dagen på jobb når det gjelder fixing og påkledning. Skal jeg levere i barnehagen eller innom butikken trenger jeg tid på badet til tissing, deo, tannpuss, ansiktsvask og en hårbørste gjennom håret.
Skal jeg på jobb trenger jeg tid til det samme, pluss ca 5-10 minutter ekstra til sminke og litt mer fresh hårstyling.

Jeg dusjer ofte om morgenen, og det kan ta litt tid med bodylotion som skal tørke og føning av halvlangt, tykt hår.


#12

Nenne sa for siden:

For det du nevner der trenger jeg et minutt eller noe sånt. Men før jeg skal på jobb bruker jeg vel et kvarter, 20 minutter kanskje.


#13

Toffskij sa for siden:

Jeg insisterer stort sett på å dusje før jeg skal ut og gjøre noe som helst, så jeg må nesten ha et kvarter. Jeg står heller opp litt tidligere for å få det til.


#14

Avatar sa for siden:

Samme her.


#15

Myria sa for siden:

Hvis du tenker fra jeg står opp, altså uten klær, tissetrengt og med morgenånde og sovehår, trenger jeg ca 10 min. Dotur, litt deo, tannpuss, ta på linser, påkledning og børste håret. Skal jeg dusje i tillegg må jeg ha 10 min til, men jeg dusjer stort sett alltid på kvelden.


#16

Lenam sa for siden:

Ja, noe sånt!


#17

løve70 sa for siden:

10 minutter trenger jeg. Skal jeg dusje går det mer tid.


#18

Pelen sa for siden:

Jeg bruker nesten all tid på badet på morgenen. :sparke: vi har heldigvis ganske stort bad. Jeg går på do, dusjer, pusser tenner, tar på meg, surfer litt, sminker meg, fikser håret og så drar jeg. Jeg spiser frokost på jobb. De andre går inn og ut i mens og heldigvis er det ikke noen av dem som trenger privat tid på badet. Men jeg må jo ikke gjøre alle tingene der så jeg kan klare meg med 10-15 minutter.


#19

Miss Norway sa for siden:

Dette har jeg kål på. Hver uke tar jeg et 0700-fly og må gå hjemmefra 0522 for å nå bane/tog. Vekkerklokken står på 0505, da har jeg dusjet og pakket kvelden før. Så jeg bruker 17 min på å komme meg ut av sengen, gre håret, finne klær og få dem på, sminke meg, pusse tenner, græbbe koffert og PC-bag og gå ut døren med yttertøy på. :drill:


#20

polarjenta sa for siden:

Jeg svarte 5-10 minutter, jeg bruker nok sjelden 5 minutter, men av og til suller jeg bort litt tid. Skal jeg dusje bruker jeg mellom 5 og 10 minutter.


#21

Nessie sa for siden:

15-20 minutter. :jupp:


#22

Stompa sa for siden:

Jeg dusjer hver morgen. Klarer å bli ferdig på 15 minutter, men somler ofte såpass at jeg bruker 20. Dusje, smøre meg, sminke meg og fikse håret.


#23

Ruslebiffen sa for siden:

Hvis jeg bare skal levere i barnehage etc. bruker jeg under fem minutter. Jobb - ca 20-25 minutter. Skal jeg dusje tar det fem minutter ekstra. Skal jeg vaske håret, minst 20 minutter ekstra, kanskje mer pga føning og fiksing. Stort hår. :knegg:


#24

Lyppa sa for siden:

Jeg bruker maks ti minutter. Tisse, pusse tenner, dusje i full fart. Har kort hår som lufttørker, og sminke bruker jeg ikke. På vinteren må jeg ha litt fuktighetskrem i ansiktet.

Edit for å si at hvis jeg ikke skal dusje bruker jeg sikkert maks tre minutter. Men jeg dusjer så og si alltid.


#25

Blondie sa for siden:

Ti minutter, jeg må alltid dusje. Jeg bruker aldri lenger tid heller.


#26

nolo sa for siden:

Hvis jeg skal på jobb og har dusjet kvelden før beregner jeg i underkant av ti minutt. Legger til tre for dusj og et kvarter hvis jeg må vaske og tørke håret.


#27

Input sa for siden:

Næh, absolutt ikke!

Sånn HI var formulert, tenkte jeg at jeg kunne gå hjem igjen etter handling, levering osv. Da trenger jeg kortere tid enn om jeg skal på jobb/skolen/ikke kan gå hjem etterpå. Jeg går ikke ut for å bli ute uten å ha dusjet, for da føler jeg meg så innmari klam.

Men jeg er ganske rask. Jeg kan få unna dusj og alt annet på 5-7 minutter, men jeg foretrekker å ha ganske godt med tid til å sitte på dolokket og lese avisen på mobilen etter dusjen... :sparke:


#28

veobra sa for siden:

Jeg må dusje hver morgen for å føle meg ok. I hverdagen bruker jeg ca 15-20 sånn normalt. Jeg kan være raskere hvis jeg må, men liker ikke stresse.


#29

Fløyel sa for siden:

Ettersom kontoret mitt befinner seg rett utenfor soveromsdøra kan jeg vel si 2 minutter - tisse, kaste vann i ansiktet, pusse tenner, sette håret i hestehale og sette på meg linser - viola.
Skal jeg ut av døra trenger jeg 15 minutter ettersom jeg må dusje. Jeg har et hår som ser ut som en piasavakost hver morgen - en slitt en så sådan.


#30

Tallulah sa for siden:

Jeg krysset av på 15 min, det inkluderer dusjing. Sal jeg vaske håret tar det mye mer tid, hårvask på såta mi er et eget prosjekt.

Det hender jeg dusjer på kvelden, da bare står jeg opp, vasker ansiktet, smører meg med krem, pusser tenner, tar på deo og klær og er klar. Sminke bruker jeg ikke mye av, så det tar et minutt bare.


#31

ming sa for siden:

Herlighet så raske dere er! Jeg bruker lang tid på å våkne og er supertreg om morgenen. Jeg trenger en halvtime om jeg skal dusje. Det går noen minutter til smøring (psoriasis, så full runde med fuktighetskrem er et must for å forebygge), men tror ikke jeg skal legge skylda der. :knegg: Trenger 20 minutter om jeg ikke dusjer.

Når jeg trener om morgenen trenger jeg ikke mer enn sju minutter. Da er det bare tisse, pusse og kle på meg, men så bruker jeg halvtimen min på senteret etter trening.


#32

Fintdethei! sa for siden:

Jeg regner en halvtime når jeg skal på jobb. Men da somles det. Skal jeg rekke et tidlig fly, får jeg gjort unna samme jobben på halve tiden. Skal jeg bare rett på butikken en lørdag morgen, er det maks 5 min.


#33

Malama sa for siden:

BARE MEG tar nok ikke mange minuttene, men det er jo liksom en utopi... Jeg får tidvis gå på do alene. Somregel har jeg yngstemor med meg, og det meste av tiden jeg bruker på badet på morgenen er bleieskift, vask, påkleding og tannpuss på henne, oppfølging av trøtte søsken som må pushes litt for å komme seg gjennom morgenstellet og deretter pusses tenner på. For å kunne levere i bhg tar jeg en kjapp vask med klut, en strikk i håret og tar på meg klær og pusser tenner, sånn ca kasnkje 5 minutter. Inkl dotur.
For å gå på jobb er det relevant med å gre håret og sminke meg litt også. Dusje gjør jeg uansett på kvelden. Så for jobb legges det på et par minutter til. Men jeg bruker altså reelt minst en halv time. Mest ikke på meg selv ;)


#34

millact sa for siden:

10-15 minutter tenker jeg. Dusjer hver morgen.


#35

ingling sa for siden:

Det kommer litt an på om jeg vasker håret, da må jeg legge på fem minutter til føning og fiksing (kort hår, ser koko ut hvis jeg ikke gjøre det). Så jeg vil tro mellom 15 og 20 minutter er maks, men hva jeg trenger som et minimum? 10? Dusjer som regel om morgenen, kler på meg, sminker meg og gjør noe med håret. Hvis jeg ikke skal på jobb eller jobbe hjemmefra og bare levere, er det mer kattevask og ikke sminke, så da er det vel maks fem minutter. Hjelper å legge frem klær kvelden før, når jeg er flink nok til å huske på det.


#36

rine sa for siden:

Butikken og rett hjem:3-4 minutter (tisse, vann i ansiktet, pusse tenner)
Jobb: 10 minutter: Vask, sminke, kle på meg
Fest: 30 minutter (litt mer sminke, mer tid på håret)
Jeg dusjer som regel om kvelden, men dersom jeg skal dusje om morgenen bruker jeg mye lenger tid. Det tar i ialle fall 20 minutter å tørke håret, og 5-6 minutter til hvis jeg skal glatte det.


#37

Linella sa for siden:

Som regel bruker jeg nok rundt 40-45 minutter på badet,men jeg kan klare meg med 10-15 minutter dersom jeg har det travelt.


#38

Toffskij sa for siden:

Generelt virkelig hater jeg å stresse om morgenen. Jeg synes nesten alltid det er verdt å stå opp tidligere for å ha en drøy time på meg til å sulle rundt, ta meg god tid på badet, spise frokost og kikke i avisa osv. (Selv når jeg skal rekke et ugudelig tidlig fly, faktisk.) Jeg bruker tilnærmet ingenting av den tida på pynting og stæsjing, da :10-sekunders-maskara:


#39

Floksa sa for siden:

15 minutter. De bruker jeg på do, mens jeg spiller Hayday, sjekker Facebook og snap :lol:
Dusje har jeg gjort om kvelden og ren truse har jeg med fra soverommet. Stillongs, ulltrøye og bh ligger på gulvet ved doen der jeg la det fra meg kvelden før. Kler på meg mens jeg sitter på do, vasker henda og voila, klar for dagen.


#40

Pebbles sa for siden:

Jeg pleier å dusje, vaske håret, sminke og føne - og jeg er rask om jeg får gjort det på 45 minutter.

Om jeg bare skal levere på skolen etc, kan jeg gjerne hoppe i bilen i pysjen uten å gå innom badet også, så der kan vi si 0 minutter. :humre: Men jeg drar ikke på jobb uten dusjing og sminking.


#41

Joika sa for siden:

1-3 min. Bare å ta på litt deo og gå på do. :knegg:

For jobb? Helst en halvtime. Dusj, glatte hår, sminke.


#42

FrøkenA sa for siden:

Med dusj og hårvask: 20 minutter. Vanlig morgenrutine: 5-10, som jeg svarte. Føler meg ganske effektiv, mannen bruker MYYYE lenger tid, #langdusjer.


#43

Musemus sa for siden:

Så kort tid dere bruker. :eek:
Jeg kryssa på 30-45 min. Jeg er usannsynlig treig på badet!
Står opp 2 timer før jeg skal på jobb, hver dag. Men begynner jeg klokka 7, så står jeg opp 1,5 time før jobb.


#44

polarjenta sa for siden:

Jeg begynner på jobb 8.20, og står opp en gang mellom 7 og 7.15. Da har jeg god tid.


#45

Malama sa for siden:

Vel, jeg står opp en time før vi drar, og da skal jeg altså IKKE på jobb. PÅ MEG bruker jeg kort tid på badet, på ungene mern, gpså er det frokost og matpakker og sånn i tillegg. Når jeg skal på jobb, så må jeg opp tidligere.


#46

polarjenta sa for siden:

Jeg rekker alt det der på under en time.:)


#47

Malama sa for siden:

Mine unger er treige på morgenen. Babyen er jo ikke så treig sånnsett, men hun gjør at alt annet tar litt ekstra tid. De to eldste, de er trøtte og derfor treige. Eldste kan også finne på å glemme seg bort. Inn på rommet for å kle på seg, men... oi, glemte seg og la seg på senga og leser Donald...


#48

Ru sa for siden:

Jeg bruker som regel bare et par minutter, noen ganger 5-10, kvarter om jeg dusjer. Så om jeg har god tid, så kan jeg bruke opptil 20 minutt. Til vanlig ligger jeg godt under, selv uten hastverk. Jeg driver ikke med dilling.


#49

polarjenta sa for siden:

Mine to også, så jeg fotfølger dem til klær er på.


#50

Malama sa for siden:

Det er det jeg ikke kan fordi jeg kler på babyen (og meg selv) da. Babyen er rett nok snart halvannet år, men må selvsagt likevel ha full oppfølging på vask, potte, bleie og klær. De to store får derved beskjed om vaske seg, og gå og kle på seg.


#51

Ruslebiffen sa for siden:

Jeg liker også å ha god tid på morgenen, og virkelig hater å ha selskap på badet mens jeg steller meg. Mannen min har etter mange års ekteskap endelig skjønt at "Jeg steller meg!" egentlig betyr "Get the f**k out of here!". :sparke: :knegg:

Jeg er normalt sett på jobb rundt 0815, og da har jeg gjerne vært oppe i 2,5 timer. Men det innebærer jobbing i én times tid før resten av huset våkner og ofte stell & mating av barn. De må gjetes litt om morgenen. Jobber jeg ikke først, står jeg opp rundt en time senere.


#52

Snippa sa for siden:

Jeg bruker som regel en halvtime fra jeg står opp til jeg sitter i bilen når jeg skal på jobb. Da har jeg dusja, kledd og ordna meg og spist frokost.
Gubben bruker minst en halvtime bare på badet :humre: Som regel lenger...
For det du nevner i HI: 1-3 minutter


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.