Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sponsor til jentelag 9 år fotball

#1

Luvi sa for siden:

Jeg er lagleder for veslas lag. Vi må prøve å skaffe sponsorer til laget. Til nå har jeg oppfordret foreldrene til å undersøke med sine arbeidsplasser om mulig sponsing uten særlig hell. Null hell er mer riktig. Så da må jeg tenke litt utenfor boksen. Kan man skaffe sponsorer på annet vis? Hvordan går jeg evt frem? Er det ufint å spørre om bedrifter vil sponse laget? Eventuelle sponsorer vil få muligheten til å få sin logo trykket på shorts eller genser (ikke kamptrøye, der har idrettslagets hovedsponsorer enerett).

En annen løsning for å få litt inntekt til laget er dugnader. Har dere noen gode forslag å komme med her? (Vi selger toalettpapir for idrettslaget to ganger for året, dette kommer selve idrettslaget til gode, ikke hvert enkelt lag). Salg av kjeks/småkaker er et alternativ, men de er få jenter på laget og de må dermed selge en god del for at det skal gjøre monn noe jeg av erfaring vet de ikke er så veldig lystne på. Dermed må vi prøve å finne en annen variant som vi får laget/foreldrene med på. Kom med gode tips. :)


#2

Syrinx sa for siden:

Er det noen i området deres som driver med flaskepant? Her henter korpset flasker etter feriene, tror det blir noen kroner av det. Krever endel jobb da riktignok.


#3

Luvi sa for siden:

Vet at noen av skoleklassene bruker å samle inn tomflasker 1-2 ganger i året i området.


#4

Billa sa for siden:

Det er IKKE ufint å spørre bedrifter om å sponse :)


#5

millact sa for siden:

Her selges lodd, egg til påske, flaskeinnsamling, dopapir, sokker og julekalendre.

Da jeg gikk i korps hadde vi kakelotteri og rekelotteri.

Ville sjekket med lokale bedrifter om å være sponsor.


#6

Elise sa for siden:

Klassen min solgte førstehjelpsutstyr før jul, lite jobb i forhold til inntekten.


#7

veobra sa for siden:

Loddsalg på den lokale matbutikken eller senteret. Alle kan stille med en premie, det trenger ikke være kaker. Stå noen timer en lørdag. Alle trenger ikke stå hele tiden og dere trenger ikke stå annet enn de mest travle timene midt på dagen.


#8

Tjorven sa for siden:

Hva er det dere trenger penger til? Hvis det bare er deltakelse på cuper og sånt, så kommer man langt med en kakebasar på lokalbutikken.

Laget til sønnen min vil ikke det, og betaler heller 100 kr for hver cup de deltar på.

I klubben til ungene får ikke hvert enkelt lag skaffe egne sponsorer, for breddelagene har en felles sponsor.


#9

Luvi sa for siden:

Pr i dag betaler hver enkelt cupene selv, er ikke til det formålet foreløpig. Det er vanlig her at hvert enkelt lag også skaffer seg inntekt åpnet vis, men varierer hva de gjør. Flere har små sponsorer i tillegg til hovedsponsor (som har enerett på logo på kamptrøyene). Nå er tanken utstyr til laget.


#10

mkj sa for siden:

Vi har kjørt flaskepant for "lommepenger" til laget.


#11

Tjorven sa for siden:

Vi er nok heldige. Alt utstyr til laget får vi av klubben. Men jeg vet også at vi har høyere treningsavgift enn det som er vanlig.


#12

Tjorven sa for siden:

Jentene "mine" er noen år eldre, men de fikk relativt greit betalt for å være statister i en episode av en TV-serie. Jentene syntes det var veldig gøy, og morsomme dugnader er en bonus. Men det er nok enklere å få til når laget holder til i Oslo.


#13

Ru sa for siden:

Kakesalg fra Norkak er ikke så ille. Det går nemlig an å selge på bestilling, altså at man tar opp bestilling og så får det man har solgt. Da risikerer man ikke å sitte igjen med en haug man ikke får solgt.
Ene forelderen på laget til ene barnet mitt solgte kakeboksene på jobben. De pleide alltid å kjøpe twist til kunder til jul, og byttet twisten ut med kakeboks. Dermed gikk det jo en pall med bokser bare dit ...


#14

Frøy sa for siden:

Hos oss er kaffisalg på tribunen når a-laget spiller en god inntektskilde for de aldresbestemte lagene, men her er a-laget kun i 3.div.


#15

Libra sa for siden:

Sjekk med en av de lokale matbutikkene i deres område. Her hos oss går den lokale Rema butikken inn å sponser enkeltlag. Tror enkelte Kiwibutikker også gjør det. Eiendomsmegler1 og Sparebank1 tror jeg også gjør det. Det er uansett ikke frekt å spørre. Det er mange bedrifter som sponser lag som hører til i nærområdet sitt. Hos matbutikkene medfører det gjerne at man i tillegg får en dugnadsmulighet i forbindelse med varetelling.


#16

Luvi sa for siden:

Idrettslaget har hovedsponsor blant de du nevner. :jupp: Tenker jeg sender en henvendelse til et par lokale aktører.

Noen som har forslag til hvordan jeg formulerer meg i en slik henvendelse?


#17

Galathea sa for siden:

Sparebanken og nærbutikken her også, samt den lokale sportsbutikken.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.