Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Storytel-anbefalinger?

#1

Floksa sa for siden:

Jeg har hittil lyttet meg gjennom ganske mye morsomt.
For tiden hører jeg på bøkene om Gatekatten Bob. Men snart er jeg i enden der også.
Har vært gjennom alle Elling bøkene, Et helt, halvt år og Etter deg. hundreåringen som klatret ut av vinduet. Prøvde meg på Spilt melk men den ble for vond og nær.

Vil gjerne ha tips til morsomme, ikke for avanserte (jeg jobber mens jeg lytter) bøker å høre på. I vonde hårde dager leste jeg masse, men nå er det ikke tid. Å oppdage lydbøker om ha muligheten til å ha dem på øret når jeg jobber var som å komme til himmelen :hjerter: Siste mnd har jeg "lest" flere bøker enn de siste ti årene til sammen.


#2

Høst sa for siden:

Backmann - en mann ved navn, Ove Britt-Marie var her og mormor hilser og sier unnskyld. Alle tre (men særlig den siste) er vakker-trist-morsomme, og jeg har sjelden gått så mye mellom følelser som i mormor-boken. Men først å fremst er de utrolig bra skrevet!


#3

Høst sa for siden:

Kinsella er forresten underholdende hvis man liker "den typen" humor, men jeg likte backmann bedre (har lest begge typene)...


#4

dharma sa for siden:

Det var de jeg hadde tenkt å anbefale også. :)
Potensgiverne var også letthørt.


#5

Pegasus sa for siden:

Ikke humor, men verdt å høre;
En liste for livet
Barna fra toget


#6

Luftslottet sa for siden:

Jeg elsker lydbøker. :elsker:

Her er en fin Storytel-tråd: www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=183292&highlight=storytel

Jeg anbefaler bøkene til Terry Pratchett, Bill Bryson og delvis Caitlin Moran til den typen lytting du beskriver.

Ellers har jeg flirt høyt på trikken av denne i dag, om du liker å høre på tøysebøker om særinger på den svenske landsbygda. Høy overføringsverdi til min bygd på innlandet her, iallfall: www.storytel.no/books/506-De-norrbottniska-satansverserna


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.