Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Forskjeller på samsungtelefoner

#1

polarjenta sa for siden:

Jeg har til nå hatt samsungtelefoner i s-serien. S3 og s5 og sånn. Nå skal jeg snart kjøpe meg ny tlf, og vil nok ha Samsung, men vil ikke bruke så mye penger. Så hva er forskjellen på a-serien, j-serien og s-serien. Jeg bruker telefonen til å ringe litt, sende meldinge litt, sende snap av og til og sjekker Facebook. Holder det da med en tlf i j-serien?


#2

Molly sa for siden:

Lillebror har A3 2016, jeg har S8+. Hans har mindre skjerm, er tregere og har ikke mulighet til å låse opp med fingeravtrykk. Det er nok også forskjell på skjermoppløsning og kameraet. Men den duger supert til den bruken du har.


#3

polarjenta sa for siden:

Mulighet til å låse opp med fingeravtrykk trenger jeg ikke. Tror kanskje ikke jeg kommer til å reagere på treghet heller.


#4

Molly sa for siden:

Nei, det tror jeg kanskje ikke du gjør. :) Jeg har lagt merke til det fordi vi av og til spiller pokemon go sammen, og når vi starter spillet samtidig så kan jeg begynne å spille lenge før lillebror med min S8+ fordi hans telefon er tregere til å starte spillet. Da jeg hadde den gamle telefonen min (Sony Z5) tok det oss omtrent like lang tid å starte spillet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.