Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken sjokolade egner seg for å smelte og mangle over oreokake?

#1

Veslemøya sa for siden:

Det må altså være en sjokolade dom blir veldig flytende når man smelter den.


#2

GinaK sa for siden:

Jeg har alltid bruk sjokoladesausen fra Freia. Hvorfor kan du ikke bruke den?


#3

Niobe sa for siden:

Bland litt olje eller annet fett i sjokoladen når du smelter den.


#4

frukt sa for siden:

Sjokolade blir mer flytende når den har høyt innhold av kakao, så kokesjokoladen til Coop med 70% kakao burde fungere bra.


#5

Bluen sa for siden:

Mangle?


#6

Veslemøya sa for siden:

Tusen takk for tips! Mingle(?)skulle det stå. Har brukt Freia dronningsjokolade tidligere. Men husker aldri om det er den med hvit eller den med brun emballasje som blir passe tyntflytende. Så jeg har stått mange ganger med smeltet sjokolade som ikke vil renne av skjea. Har kjøpt den i hvit plast nå. Men kan prøve tipset fra Niobe hvis jeg har kjøpt feil. Håper eventuelt at det funker. Kan jeg i såfall bruke soyaolje?


#7

Niobe sa for siden:

Jeg tror du mener "ringle".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.