Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

De nye reglene for mobilbruk i EU

#1

zinatara sa for siden:

Vi skal jo til et EU-land på ferie, så er jo kjekt at vi nå kan surfe på nett og bruke telefon som vanlig. Det viktigste er jo at vi kan bruke mobilnett og at vi kan ringe hverandre.

Men hvordan er det dersom jeg er i utlandet og vil ringe noen i Norge? Er det da gratis? Og også dersom jeg ringer et nummer i det landet jeg oppholder meg i? Prøver å få klart for meg hvordan dette funker.



#3

zinatara sa for siden:

Jeg klarte ikke helt å lese meg klok på det hos mobiloperatøren. Men her står det iallefall at det er gratis å ringe i mellom EØS-land når man er på reise, bare ikke når man er i Norge. www.dinside.no/okonomi/telenor-skrur-opp-prisen-for-a-ringe-eos/67644373


#4

LaBanga sa for siden:

Ja, det faller ikke inn under de reglene som nå har kommet, så derfor har de mulighet til å ta ekstra for å ringe fra Norge til EØS-land. Men kjenner jeg bransjen rett, så kommer det nok veldig snart noen som tilbyr like billig også på dette området. Det er sterk konkurranse i dette markedet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.