Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Twitter

#1

Einhyrningur sa for siden:

Jeg er helt ny på Twitter, må si jeg ikke skjønner så mye enda, men poenget er vel å følge folk.

Noen tips til hvem man burde følge?


#2

IzziCreo sa for siden:

Du følger dine interesseområder. Enkelt og greit :jupp: Tweets kommer det gjerne mange av i løpet av et døgn så greit å være nøye på hvem man følger om man ikke vil ha et ras av tweets i feed'en din.


#3

Billa sa for siden:

Donald Trump :nemlig:


#4

Blondie sa for siden:

Jeg følger stort sett politikere, både de jeg er enig og uenige med, nasjonalt og internasjonalt. Fin måte å se hva som er på dagsorden til enhver tid. I tillegg følger jeg litt fag-nerdeting, som korrekturmoro og slikt. Stort sett ingen privatpersoner. I motsetning til andre sosiale medier skriver jeg aldri noe selv.


#5

IzziCreo sa for siden:

Den har jeg unngått bevisst, og stoppet å følge POTUS da han took office.


#6

Blondie sa for siden:

Det er både ganske oppklarende og fantastisk deprimerende å følge Trump. Det er litt som å se på et bilkræsj, det er jævlig men umulig å la være.

:sukk: Verden, ass.


#7

IzziCreo sa for siden:

Man kan fint klikke seg inn å lese dette, man trenger ikke følge. Sikkert teit av meg å tenke sånn, men jeg får meg ikke til å klikke Follow på noe som har med ham å gjøre. Klarer allikevel å holde meg godt oppdatert på hva han får seg til å gjøre :gal:


#8

Niobe sa for siden:

I steder for å følge Donald Trump kan du følge @unfollowtrump. Den kontoen twitrer alle Trumps tweeter umiddelbart (for en jobb..!).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.