Jeg skal bruke en hel ananas som rekvisitt ved flere anledninger de neste månedene. Jeg er ikke så glad i ananas, så jeg har ikke lyst til å kjøpe en hel ananas også måtte spise den, kjøpe ny, spise, kjøpe ny, spise osv. Kjennes ikke greit ut å kaste etter hver "bruk" heller.
Lurer derfor på om jeg kan hive den i fryseren innimellom slagene? Den vil da bli tatt opp av fryseren og ligge i romtemperatur 5-7 timer, før den fryses igjen. Historien vil gjenta seg med ca. 2 ukers mellomrom i 2-6 måneder. Noen som har prøvd?:D
Joda, til vanlig ville jeg bare ha testet. "Problemet" er at den skal brukes som rekvisitt i forbindelse med visning av en bolig, og da blir det litt dumt hvis det lukter råtten ananas i hele huset:D Men jeg kan jo kjøre en testrunde uten visning: fryse, ta opp, la den ligge i 5-7 timer og sjekke om det lukter eller ser veldig udelikat ut når den tiner. Det burde jeg ha tenkt på.
Testing skal bli. Pip hvis noen vil ha update på frys-tin-frys-hel-ananas-prosjektet:D
Haha, jeg veit det høres tullete ut. Men nå har jeg liksom funnet et "oppsett" til visning (det blir flere av dem), som passer med farger og alt annet dill. Så det er det deilig å slippe å tenke ut nytt. Og alt som allerede ligger i fryseren er gull:digger:
Nå spørs det hvor mange ganger du skal ha visning, men jeg vil tro at en realistisk plastikkananas vil koste en del. Så ikke umulig at det koster mindre å kjøpe en ny ananas hver gang og heller gi dem vekk til noen som liker ananas.
Sorry, men jeg må le. Det derre visningstullet i Norge har rett og slett gått litt for langt hvis en ananas kan være i nærheten av avgjørende. Det må da finnes ett eller annet som er litt mer varig for deg selv - også etter at leiligheten er solgt - som kan gjøre samme nytten.
Hadde det vært til bilder ville det sikkert gått bra. Men til visning tror jeg det vil virke mot sin hensikt og ikke særlig fresht med en tint/frosset ananas.
Jeg vil tro den blir misfarget av frysing, og muligens at det vil renne av den under tining. Hadde funnet en annen frukt tror jeg. Evt kjøpt ny til hver gang.
Ananasen holder lenge hos oss før den begynner å se rar ut. Minst er par uker. Og i kjøleskapet vil jeg tro den holder enda mye lenger. Verdt et forsøk?
Merkelig spørsmål, egentlig. Jeg trodde alle spørsmål var blitt stilt på FP og at vi snart måtte snu bunken og spørre om alt på nytt, men nei. Frysing av ananas, faktisk. :knegg:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.