Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Melkefri margarin

#1

apan sa for siden:

Jeg skal bake glutenfri sjokoladekake til et par arrangementer nå, og tenkte kanskje jeg kunne lage den melkefri også når jeg er i gang siden noen kan trenge det.
Er det da den blå margarinen som er best å bake med? Blir bakverket mye dårligere? Er det sånn at jeg bør tilsette litt salt?


#2

Penelope sa for siden:

Bakverket blir like fint. Du trenger ikke gjøre noen tilpasninger. Vi bruker alltid blå soft i baking.


#3

annemede sa for siden:

Det er allerede salt i den blå soft-en. Bruker du blå melange så er det ikke salt i den, og det kan kanskje tilsettes salt. :vetikke:


#4

Engasjert sa for siden:

Jeg baker ikke med blå soft, den er til brødskiva. Men blå Melange er fin å bake med. Jeg tilsetter litt salt når jeg bruker den.


#5

apan sa for siden:

Ok. Takk. Jeg går for blå melange og tilsetter litt salt.


#6

Isolde sa for siden:

Rapskokos kan også brukes til både baking, steking og skiver.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.