Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Negler - fancy lampe?

#1

GydaG sa for siden:

Ok, nå må jeg spørre orakelet igjen.
Min datter har i mange år bedrevet gnaging på neglene, men nå har hun nesten sluttet med det. Men neglene er veldig skjøre, og så har hun hørt om en slags lampe som kan hjelpe til å holde neglene sterke og pene over lengre tid? Evt var det bare neglelakken da, men uansett, hun ønsker seg noe sånt.
Hva er dette, og hvor kan det kjøpes til en grei pris? Har en mnd på meg, tenkte hun skulle få det til bursdagen sin om det er noe som funker. Og stemmer det at neglene blir sterkere, eller i det minste slutter å knekke/flise seg så veldig?


#2

Tallulah sa for siden:

De lampene har UV-lys, det samme som solarium, og er ikke noe jeg ville gitt til et barn. Og nei, neglene i seg selv blir ikke sterkere av det. Det herder en spesiell type lakk, som igjen sliter enormt på neglene.

Det finnes negleserum som styrker neglene, evt. kan hun gjøre endringer i kostholdet sitt.


#3

GydaG sa for siden:

Ah, da utgår det ja.
Men tips til neglserum, og evt holdbare neglelakker? Vi har noen flasker Essie-lakk, er det den som er greiest kanskje?


#4

nokon sa for siden:

Neglelakk og neglelakkfjerner slit vel generelt på neglene?

B-vitamin og kalsium skal styrke negler.


#5

GinaK sa for siden:

Jeg sluttet helt med neglebiting i aug/sept i fjor. Klarte det med å smøre på Raylex for å stoppe biting, pensle på negleolje og Trind neglebalsam så ofte du gidder i noen uker.
Jeg så raskt at det hjalp og at neglene ville bli pene når de vokste ut. Neglene er steinharde og det er mange som tror at jeg har påsatte negler. Jeg som har hatt så stygge hender. :D
Ville kjøpt en toalettmappe med neglepleieprodukter og etpar neglelakker. Det funker. Og styr unna gellakk med sånn uv lampe. Det ødelegger ihvertfall neglene.


#6

Filifjonka sa for siden:

Jeg har sterke fine negler når jeg ikke bruker neglelakk. Når jeg går på en smell og lakker neglene om sommeren, går det ikke så lang tid før de blir myke og fliser seg. (Vanlig type uten lampe, bl.a. Essie).


#7

Miss Norway sa for siden:

Negleolje er gull. Det hjelper mot tørre og flisete negler også på lang sikt. Trenger ikke være noe fænsi, jordnøttolje funker greit sier min negledame.


#8

Vianne Rocher sa for siden:

Det er vel til shellac man bruker lys. Det gir en veldig holdbar lakk, men det sliter veldig på neglene og misfarger dem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.