Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster! Stekt svinenakke - fryses igjen?

#1

Millen sa for siden:

Tok ut svinenakke (rå)av frysen før helgen for den skulle spises igår lørdag.
Pga kaosdag og ikke rakk å lage middag ble den ikke spist. Stekt idag søndag ( vært i konfirmasjon) så ikke spist idag heller. Det ser ikke ut til at vi får spist den imorgen heller, kan vi fryse den på nytt?


#2

Malama sa for siden:

Min barnelærdom er at når det er gjort noe med denkan den fryses igjen. Så ja, siden den er stekt etter at den ble tatt ut så kan du det.


#3

Nextlife sa for siden:

Jeg ville ikke fryst tint rått kjøtt igjen, men heller stekt den og så fryst.

Edit; Nå leste jeg litt mer nøye og så at den var stekt. Frysing går helt fint.


#4

Millen sa for siden:

Fryse rått kjøtt etter tining vil ikke jeg gjøre heller.
Vi fryser den nå som den er stekt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.