Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Noe poeng i å kjøpe ny Kindle?

#1

Cuyahoga sa for siden:

Jeg har en Kindle fra 2009 still going strong.

Er forskjellen opp til de nye så stor at det er verdt kjøpe ny til meg selv og la eldstejenta arve den gamle? I så fall, hvilken kjøper jeg?


#2

Input sa for siden:

Hvis det er sånn at din eldste skal ha / ønsker seg Kindle, så er det selvfølgelig et poeng. Å kjøpe ny bare for å kjøpe ny er ikke et poeng, hvis du er, slik jeg tolker deg, egentlig fornøyd med den du har. Jeg ville ennå kjøpt Paperwhite.


#3

Tallulah sa for siden:

Jeg kjøpte ny fordi Hiawata arvet min. Hadde han ikke gjort det hadde jeg fremdeles vært fornøyd med den vanlige kindlen uten lys. Jeg kjøpte en brukt paperwhite, også viste det seg at Hiawata ikke kunne lese en rekke av bøkene han ville lese på den han hadde arvet, så da arvet han paperwhiten, og Høvdingen tok i bruk den vanlige. Da kjøpte jeg til slutt en voyage, siden jeg ikke ble helt venn med paperwhiten.


#4

Gaia sa for siden:

Jeg kjøpte nettopp ny Paperwhite etter at min gamle forsvant uten et spor. Den gamle var av den første typen, og jeg merker stor forskjell på den nye og den gamle, så det er så absolutt grunn til å bytte til en nyere versjon (og hvordan har du fått Kindlen din til å leve så lenge? Mine har dødd etter ca fire år.)


#5

Cuyahoga sa for siden:

Jeg skulle aldri ha startet denne tråden. Nå har Kindlen min konka. :dåne:


#6

løve70 sa for siden:

Så kjipt :(

Jeg har en Paperwhite som er noen år gammel. Den funker helt fint - jeg savner ingenting. Kommer ikke til å skifte den ut før den dauer.


#7

Cuyahoga sa for siden:

Hjem-knappen er helt død. :sukk:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.