Millen sa
for 7år siden:
Sent igår kveld tok jeg kylling ut av fryseren, men glemte å legge den i kjøleskapet før jeg la meg så den har ligget på benken i natt.
Jeg la den selvsagt i kjøleskapet i morges rundt kl 7, kan den brukes eller bør den kastes?
Det var vel rundt 2230 jeg tok den ut igår kveld.
gnuri sa
for 7år siden:
Jeg hadde brukt den så sant den ikke luktet ekkelt eller hadde sånn ekkel overflate.
Sørg bare for å gjennomsteke den helt
liefje sa
for 7år siden:
Ser du bor i Oslo. Det er varmt nå, så jeg hadde uten tvil kastet den. Selv uten varme på og med mye lufting er det 25 grader på kjøkkenet vårt nå. Særlig kylling er en av de tingene jeg aldri ville tatt sjansen på.
Niobe sa
for 7år siden:
Nei, ikke en gang jeg hadde brukt den.
løve70 sa
for 7år siden:
Ikke kylling nei :( Storfekjøtt hadde jeg uten tvil brukt.
Millen sa
for 7år siden:
Jeg vet jo at kylling er blant de skumle sakene å spise.
trøtt sa
for 7år siden:
Jeg hadde brukt det meste av kjøtt i den situasjonen, men ikke kylling eller fisk.
safran sa
for 7år siden:
Det kommer vel an på om den var helt tint og varm? Er den kald, er den jo passe tint til å tilberedes. Har den rukket å bli varm er jeg mer skeptisk. Du lukter det med en gang.
Isprinsessen sa
for 7år siden:
Tenker også på om den var helt tint og begynt å bli varm eller om den enda var kald når du la den i kjøleskapet.
Men hvordan er det med bakterier etter at kyllingen er skikkelig gjennomstekt, kan man fortsatt bli syk om kyllingen har lagt for lenge på benken?
Bluen sa
for 7år siden:
safran sa:
Det kommer vel an på om den var helt tint og varm? Er den kald, er den jo passe tint til å tilberedes. Har den rukket å bli varm er jeg mer skeptisk. Du lukter det med en gang.
Enig. Vil nesten tippe at den fortsatt var kald om det bare var snakk om 6-7 timer.
Millen sa
for 7år siden:
Jeg husker ikke om den har kald eller varm imorges, jeg var mest irritert for at jeg glemte den på benken i går kveld.
Input sa
for 7år siden:
safran sa:
Det kommer vel an på om den var helt tint og varm? Er den kald, er den jo passe tint til å tilberedes. Har den rukket å bli varm er jeg mer skeptisk. Du lukter det med en gang.
Jeg er helt enig i dette, og ville gjort sånn (om jeg fremdeles spiste kjøtt).
gnuri sa
for 7år siden:
Jeg tok det for gitt at den fortsatt var kald da du satte den inn i kjøleskapet. Om den var varm hadde jeg også kastet den
Millen sa
for 7år siden:
Fasit: Kyllingen ble kastet da jeg kom hjem.
millact sa
for 7år siden:
Millen sa:
Fasit: Kyllingen ble kastet da jeg kom hjem.
Det hadde jeg også gjort.
Floksa sa
for 7år siden:
Mens jeg hadde luktet på den og tatt avgjørelsen da.
I dag hadde vi pølser til middag med siste forbruksdag 6/6 til middag :knegg: