Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Slette alle innstillinger på iphone

#1

-ea- sa for siden:

Jeg har for mange år og telefoner siden satt en pinkode for "restriksjoner" som jeg aldri siden har husket. Dermed kan jeg ikke slette app'er på iphone, de kommer tilbake etter få sekunder.

Nå er jeg lei av dette, men hjelp - jeg får jo ikke slettet eller gjenopprettet eller tilbake til fabrikkinnstillinger eller hva det heter - fordi jeg ikke har denne koden.

Hva gjør jeg?


#2

-ea- sa for siden:

Eller finnes det en mulighet for kun å lagre telefon-kontaktene mine før jeg sletter alt? Sånn at jeg kan få de tilbake uten å lagre én og én.


#3

Tallulah sa for siden:

Ja, du kan lagre en backup av det du vil på maskinen din.


#4

-ea- sa for siden:

Ja, jeg har lagret backup hele tiden, både i iCloud og på mac'en/iTunes. Men nå startet jeg opp splitter ny telefon og var så dum å koble den til apple-id/siste backup eller hva det nå var, så problemet med å ikke kunne slette app'er forfølger meg enda.

Tenkte jeg skulle slette alt på nye fonen og starte fra scratch igjen - men det kan jeg altså ikke gjøre uten denne restriksjons-koden som jeg nå ikke har. :gaah:


#5

Che sa for siden:

Er det ikke slik at du får spørsmål av typen, "hva het ditt første kjæledyr" eller noe i gata der?


#6

Pia sa for siden:

Jeg gjord akkurat dette på en iPad. Kjør en backup, slett alt innhold på telefonen fra "find my iPhone" og gjenopprett fra backup igjen.


#7

Tallulah sa for siden:

Kan du ikke velge å bare ta backup av kontaktlista, og deretter gjenopprette fabrikkinnstillingene?


#8

-ea- sa for siden:

Jo, det er jo det jeg vil. Men hvordan få av kun kontaktlista?



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.