Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gode øreplugger?

#1

Floksa sa for siden:

Jeg bruker øreplugger for å høre på lydbok 7-10 timer hver dag.
Hittil har jeg bruk iphonepluggene men det er blitt dårlig lyd i dem.
Jeg mistener de burde vaskes, men jeg er skeptisk til å sende dem i vaskemaskina, slik jeg stadig gjør med ungenes ( hallo! ikke min jobb å tømme lommer før vask!!) selv om de (ungene altså) påstår at det går helt fint.

Lurer påå kjøpe meg flere sett, så jeg kan variere litt. Blir litt svett i øra kan du si :knegg:

Kanskje jeg burde hatt sånn med bøyle?
Kjøpte et sett på europris, men det var ubrukelig, ble jo vakum i øra jo! (mullig det er særegent for meg altså :rofl: )

Folk jogger jo med slike i ørene, så det må jo finnes gode løsninger?


#2

Fløyel sa for siden:

Jeg har disse fra Beats - trådløse og sitter godt, bra lyd - veldig fornøyd.


#3

mkj sa for siden:

Jeg har noen fra urbanasta (heter ca det) med bøyle. De er helt greie. Før kostet de 400, men nå er de trådløse, og kostet 700.


#4

IzziCreo sa for siden:

Jeg har Bose Quiet Comfort in-ears som har noise-cancelling funksjon. Jeg går IKKE tilbake til vanlige etter det. Det er bare himmelsk å trykke på knappen og kjenne at all sus forsvinner :hjerter: Koster endel da, men ofte kampanjer på de. De er ikke trådløse, men vel verdt kabelen om du da ikke legger i litt til og får de trådløse.


#5

venla sa for siden:

Signerer. Umulig å gå tilbake til noe annet etterpå.

Men et billigere alternativ er Koss Porta Pro. De har jeg som ekstra sett i veska. Har ikke funnet noen som passer inne i øret, så foretrekker øreklokker.


#6

Floksa sa for siden:

Jeg er avhengig av å høre hva som skjer rundt meg, slike med boos funksjon stenger ute lyd, gjør de ikke?


#7

Floksa sa for siden:

Må de lades?


#8

Adrienne sa for siden:

Med din bruk vil jeg egentlig ikke anbefale trådløse bluetooth, for jeg tror ikke batterilevetiden er lang nok til 7 timer sammenhengende bruk. Jeg har noen Urbanista trådløse, og de kan jeg bruke i ca. fire timer. Jeg har noen andre Urbanista med ledning og jeg liker de veldig godt, ikke dyre og helt grei lyd. Tror det er de her: www.sportamore.no/produkt/76632-urbanista-san-francisco-rosa

De har tålt en del bruk, minst like bra som Apple sine.


#9

Adrienne sa for siden:

Og er du avhengig av å høre ting rundt deg er heller ikke sånne propper du dytter inn i ørene noen god ide, for de stenger også ute lyd. Jeg kan ikke bruke sånne, for jeg blir utrolig svett i ørene av det og får helt klaus.


#10

Floksa sa for siden:

De så veldig like ut iphone proppene?
Som jeg egentlig er fornøyd med, men lyden er blitt så dålig.

Veldig spiselig pris da, husker du hva de trådløse kostet?


#11

mkj sa for siden:

Det vet jeg ikke, jeg har de med tråd, men det hadde de ikke flere av. Antar at de må det på et vis?? Det tenkte jeg ikke på.


#12

mkj sa for siden:

Synd de ikke har de med ledning og "øresnegler" fortsatt, for meg er det heller ikke noe must at det er trådløst. Nok dingser som må være oppladet.



#14

Adrienne sa for siden:

Det var de jeg skulle inn og linke til nå, mkj. De jeg viste til er lillebroren til de andre. De sitter nok hakket bedre i øret enn lillebroren, på grunn av de vingene. De vingene er maken til urbanista sine bluetooth (som må lades og som varer i 4 timer). Urbanista Rio får du også her: www.sportamore.no/produkt/80747-urbanista-rio


#15

Inagh sa for siden:

Dulter på denne! :dulte:


#16

Pamina sa for siden:

Sony sine synes jeg sitter best inne i øret, de er mette og sitter godt og har god lyd. Marshall sine er og gode, men de går fortere i stykker, ledningsbrudd.





#20

Pappalille sa for siden:

Jaaaa! Kjærleik! :hjerter:


#21

Pappalille sa for siden:

Og jeg hører det jo om noen snakker til meg, jeg slipper bare den susingen jeg ikke visste var der. I tillegg er de svært komfortable inni øret, og det er nytt for meg. Jeg får fort vondt i brusken som "stikker ut" i c-en i øret om du skjønner hva jeg mener?



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.