Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bleke hår som er farget mørkt?

#1

Joika sa for siden:

Jeg har farget håret (..vært hårmodell...) og er misfornøyd. Det skulle se naturlig ut (mitt eneste kriterie), men det ser ikke naturlig ut. Det er bare ikke noe særlig fint og det er veldig "hardt" til meg, og jeg savner mitt naturlige hår allerede et døgn etter...

Er det noen her som har forsøkt å bleke hår som er farget mørkt? Jeg har egentlig brunt hår, nå er det veldig mørkt, nesten svart.. og jeg ønsker noe ala dette. Tenker gå til frisør evt. Skal betale også. :knegg:

[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTypRdYBDGT2IQtNtr1QXoU3mYOvq7Iz9sHDZ_eEXfRzvVX6Bh5DQ[/img]


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg stripet helt nyfarget hår som hadde blitt for mørkt i fargingen, og det gikk helt fint. Jeg gjorde det hos samme frisør som hadde hatt i fargen, så jeg følte meg trygg på at det skulle bli bra. Har ikke hatt noen ettervirkninger av det. Med stripene så fikk jeg tilbake min gamle farge, bare uten etterveksten. Det var foliestriper og tok en evighet å legge (satt tre timer i frisørstolen).


#3

Obelix sa for siden:

Jeg pleier stripe i samme prosess som når jeg farger håret. Noen ganger har det blitt "malt" på striper der hvor det er naturlig at håret blir litt lysere, andre ganger har jeg tatt foliestriper eller striper med spatel. Tror det ser ganske naturlig ut.
Jentungen skulle fikse balayage selv ved hjelp av ei venninne i går. Ikke fullt så vellykka :knegg:


#4

Joika sa for siden:

Ok, godt å høre at det er håp! :)


#5

Einhyrningur sa for siden:

Nettopp gjort det. Ble fint.


#6

Vianne Rocher sa for siden:

Går fint ja. Det du viser bilde av der er mest sannsynlig balayage. Sånn hvis det var en slik look du ønsket.


#7

Guttemammis sa for siden:

Jeg har gjort det hjemme, og det gikk helt fint.


#8

Joika sa for siden:

Jepp, det var det jeg Googlet da jeg fant bildet. :jupp:


#9

Joika sa for siden:

Ok, leser på nett nå at fargen antagelig er borte i løpet av 6-8 uker. Og at den blekner ganske fort før det og, antagelig. Så da bare smører jeg meg med litt tålmodighet, tror jeg. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.