Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Billig tomannstelt - tips?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Eg kan ikkje garantere kor robuste dei er, men europris har faktisk telt inne no.


#3

Maverick sa for siden:

Jaggu! Men de var en del tyngre. Og dyrere, faktisk.


#4

Myria sa for siden:

Jeg vet ingenting om hvor robust det er, men Obs har tomannstelt til 249. Litt lettere enn det du linker til, men med lavere vannsøyle.


#5

Bloppy sa for siden:

Hva skal du bruke det til da? Sikkert til å sove i. :knegg: Men skal det bæres med langt inn i skogen, høyt på fjellet eller ungene telte i hagen?


#6

Maverick sa for siden:

De skal være med på Danmarkstur, og så på tur i Marka.



#8

Maverick sa for siden:

Ja, nei, her er "superbillig" en essensiell del av spec-en. :knegg:


#9

Timar sa for siden:

Vår lokale sportsbutikkk leier ut turutstyr. Er det aktuelt?

Det må jo finnes en million telt rundt om i det ganske land som bare støver ned og aldri kommer til å bli brukt igjen.. Hvis du sniker deg inn på første og siste beste loft så finner du sikkert et som neppe blir savnet. :nemlig:


#10

Maverick sa for siden:

Jeg er så skeptisk til å leie, både fordi ungene mine sliter en del på greier, og fordi jeg tenkte å benytte de utover sommeren og litt høsten også. :jupp: Men til mer fancy teltturer er det absolutt interessant å leie!

Og ja, det ligger nok MYE nedstøvet rundt omkring på loftene. :knegg: Mine foreldre har i og for seg et telt som jeg kunne brukt, men det er litt stort og tungt, og gleden med å ha to mindre er at det er lettere å fordele bagasjen på tur.


#11

-ea- sa for siden:

Ser vel greit ut, det du linker til?

Jeg pleier å låne et (større) telt som er kjøpt på Europris for flere år siden. Funker helt fint, men er litt tungt så det er et bil-telt.


#12

GinaK sa for siden:

Ser vel greit ut det du linker til?
Gsport har også rimelige telt, såkalt sykkeltelt/festivaltelt.


#13

Maverick sa for siden:

Ja, nå hadde G-sport akkurat det samme teltet inne, og tilgjengelig for "klikk og hent" i sjappa i Storgata rett nedi her, til samme pris, så da gidder jeg ikke lete mer jeg.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.