Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Overflod av data

#1

frukt sa for siden:

Ja, der har du meg da. Jeg har smarttv, smarttelefon, to bærbare PCer og to stasjonære. Skulle tro jeg var den geek'en, men de brukes bare til surfing og Word, Excel o.l. :knegg:

Men jeg trenger virkelig ikke så mange duppedingser da. Den minste bærbare er veldig lett så den er grei å ha med på skolen, men den er ikke særlig kraftig så en stasjonær pc er jo grei å ha. Men de to andre da, hva gjør jeg med de? Er det noen form for veldedighet som har behov for PCer?
Barna får ipad når de begynner på skolen neste år så de trenger nok ikke pc.


#2

frukt sa for siden:

Skikkelig luksusproblem!



#4

Hondacrv sa for siden:

Selge dei stasjonære og kjøpe ein ekstern harddisk om du treng det.


#5

Che sa for siden:

Kan jo høre med f.eks krisesenter om de vil ha?


#6

frukt sa for siden:

De er nok ikke verdt noe særlig, kjøpte de for under 1000 kr selv. Ser ut til at krisesenter eller gi bort på Finn blir løsningen. :ja:


#7

ingling sa for siden:

Krisesenter, flyktningmottak eller gi bort, tenker jeg. Stasjonære PCer tror jeg ikke er lett å få noe særlig for uansett.


#8

mrc sa for siden:

iPad erstatter nødvendigvis ikke pc i forbindelse med skolearbeid. Om de trenger en egen pc til det får være en vurdering man får gjøre.


#9

Input sa for siden:

Jeg antar at ungene får iPad på skolen, og da er jo skolearbeidet tilpasset det. Hvis ikke er det begrenset hvor stort behov det er for PC til skolearbeid i 1. klasse.


#10

Isolde sa for siden:

Hjelp til å hjelpe grupper ønsker de nok.

Stasjonær bruker jeg ikke lenger. Liten laptop til skole og stor hjemme.


#11

Maverick sa for siden:

Nei, det er ikke nødvendigvis tilpasset iPad selv om iPaden er gitt ut av skolen, vi har ifte hatt lekser det hadde vært mye mer praktisk å gjøre med tastatur og større skjerm. En stasjonær PC til konsentrasjonsskolearbeid er slett ikke dumt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.