Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bruker du lippgloss ol med smak?

#1

him sa for siden:

... Jeg greier det ikke. :gal: Blir gående å slikke meg om munnen - ser nesten ut som en katt som ser på en mus (eller noe enda verre). Men mener jeg brukte det før? Uten problem? (lurer faktisk på om jeg reagerer mye sterkere på smak og lukt etter at jeg begynt å lage nesten all mat fra bunnen. Akkurat som smak og lukt er mer fininnstilt?)

Hva tenker du? Får du narisistiske kanibalske tendenser av å ha ting som smaker på munnen? Eller er det helt greit?



#3

frukt sa for siden:

Det går fint. Smaker ikke sååå godt liksom. :p
Men nå bruker jeg stort sett lanolin når jeg en sjelden gang har behov for å smøre leppene.


#4

Tallulah sa for siden:

Ja, det går fint. Eneste forskjellen er at den ikke smaker dritt, slik vanlig lipgloss gjør. Alt smaker jo noe. Min har mintolje.


#5

polarjenta sa for siden:

Jeg bruker det sjelden, men når jeg gjør, så går det greit.


#6

Joika sa for siden:

Jeg tenker ikke noe over det.


#7

Stompa sa for siden:

Nei, det klarer jeg ikke. :grøss: Men nå bruker jeg generelt sjeldent noe på leppene, fordi jeg synes det er ekkelt. Uten smak er likevel marginalt mindre ekkelt.


#8

Nera sa for siden:

Jeg liker ikke noen leppeprodukter med smak, og mint og sitrus er verst fordi de irriterer huden, selv om de i seg selv lukter best.


#9

Katta sa for siden:

Jeg liker ikke at det er smak.


#10

Nenne sa for siden:

Jeg synes egentlig det er verre at den lukter godt. :humre: Jeg tar meg i å krølle leppa oppover for å lukte og det ser jo ihvertfall teit ut!


#11

him sa for siden:

Ha-ha, det gjør jeg også! Gjelder en del andre ting også, parfyme med sjokoladeduft, da sitter jeg gjerne og nyter lukta (og blir veldig sulten! :humre: )

Morsomt å høre hvor forskjellig folk opplever det. :p


#12

Joika sa for siden:

Jeg har liksom aldri tenkt over at det er smak på leppeprodukter. Har tenkt at det er lukt, men ikke "dette er spiselig".


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.