Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glasgow, trenger reisetips

#1

amylin sa for siden:

Skal til Glasgow utpå høsten. Noen som kan komme med noen gode tips på hva jeg bør oppleve der? Jeg er ganske blank på hva som kan vente meg, så alle tips mottas med takk.


#2

turi sa for siden:

Det er ett rasende godt uteliv der, hva liker du da? Og hvorfor skal du akkurat dit?


#3

tiddelibom sa for siden:

Er du glad i kunst/arkitektur, så få med deg A house for an art lover!
Ellers har du mange bygninger tegnet av C.R. Mackintosh i byen - drikk te på The Willows tea room!

God tur!


#4

amylin sa for siden:

Takk, Tiddelibom. Det høres morsomt ut. Har to dager med noe å finne på. Skal nok definitivt innom A house for an art lover og drikke te på The Willows tea room. Jeg liker det meste. Trasker gjerne på kunstmuseum, shopper litt, lunsjer på koselige steder eller tar en tur på en koselig pub eller noe.


#5

Pamina sa for siden:

Glasgow er en utrolig shoppingby, jeg digget å bare traske rundt og oppdage nye steder og butikker. Klarer ikke peke på noe spesielt, men byen har en sjarme og en atmosfære som passet meg.

Lenge siden jeg har vært der, så mye er nok forandret.


#6

Acsa sa for siden:

Jeg må innrømme at jeg synes Glasgow er lite sjarmerende (og jeg har jo fullstendig dilla på Skottland), hvis jeg befant meg der ville jeg hoppet på et tog til Stirling og ruslet opp til slottet og sett på utsikten. Togturen tar mellom 25 og 45 minutter, avhengig av hvilket tog du tar.


#7

turi sa for siden:

t

Er litt enig at Glasgow ikke er så sjarmerende, har aldri sett så masse tiggere og narkomane. Var derfor jeg spurte som jeg gjorde, hadde heller dratt til Edinburgh, det er det triveligste stedet jeg noen gang har vært på tror jeg.


#8

Benmurphy sa for siden:

Hvis du liker Dalí (strengt tatt om du ikke liker ham også – jeg er egentlig ikke veldig begeistret i utgangspunktet), er det verdt å besøke Kelvingrove Art Gallery and Museum for å se hans Christ of Saint John of the Cross. (De har mye annet fint der også.)

Som mange andre store malerier er dette bildet noe helt annet når man faktisk ser det på veggen og ikke bare i en bok eller på en plakat.

Ben "med standhaftig hukommelse" Murphy


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.