Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Engangskamera el.l. i selskap

#1

Charlie sa for siden:

I konfirmasjon neste år har vi tenkt på om vi skulle ha engangskameraer på bordene. Det vi tenker, er at det da blir mange morsomme og uformelle bilder. Men så lurer jeg litt på dette med kvalitet. Jeg tenker at de skal ende opp i en fotobok, men det trenger ikke være stort format.

Noe vi burde tenke på - er det en god idé, noe man burde legge vekt på når man velger kamera, tips til gode kjøp?


#2

Anne C sa for siden:

Vi gjorde det i bryllupet vårt for hundre år siden, men da hadde man jo ikke smarttelefoner og sånt. Men det var uansett veldig vellykket.


#3

mosol sa for siden:

Opprette et delt album i ICloud som alle gjester kan legge bildene sine i? Invitere inn før selskapet. Jeg ville heller gjort det enn engangskamera. Vet ikke engang om det finnes lenger. :vetikke:


#4

Carrera sa for siden:

Vi var i bryllup tidligere i år, og der hadde de opprettet en facebookside hvor alle kunne laste opp bilder som ble tatt. I tillegg hadde de et rom hvor det var satt opp et kamera og div masker og tilbehør, hvor da alle kunne stikke innom for å ta bilder.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Akkurat det samme hadde de i et bryllup vi var i nå i juni. Veldig kjekt. Jeg skal gifte meg neste sommer og tenkte på en sånn maskin, men tror det er pissedyrt.


#6

Elise sa for siden:

Det trenger ikke å være maskin. Eget kamera på stativ, nøytral bakgrunn og en kurv med stæsj, koster ikke noe særlig.


#7

Carrera sa for siden:

Ingen maskin. Kun et kamera og stativ, samt en eske med stæsj. Ble utrlig mange bra og morsomme bilder.


#8

Tjorven sa for siden:

Hva med bare å ha en egen hashtag på Instagram?


#9

Charlie sa for siden:

Jeg har vært innom hashtag-tanken, også. Det jeg lurer på, er om folk tar flere bilder hvis kameraet ligger rett foran nesa deres. Det vil jo være en del gamliser der som er imot telefoner ved bordet. :vetikke:


#10

Elise sa for siden:

Jeg ville heller prøvd å få tak i noen vanlige digitalkameraer, mange har det liggende i skuffen fortsatt. Kvaliteten på engangs var skikkelig ræva da jeg prøvde sist.


#11

Tallulah sa for siden:

Jeg ville heller oppfordret folk til å ta mobilbilder og f.eks laget et lukket album på FB og invitert gjestene inn som bidragsytere. Lag noen kule skilt på bordene som minner dem på det, f.eks?

Med engangskamera får du røde øyne, uklare bilder, dårlige utsnitt og ingen mulighet til å redigere bildene etterpå. Har du bildene digitalt kan du etterarbeide og bestille fotobok.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.