Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fortell meg om Rush trampolinepark

#1

Hondacrv sa for siden:

...fordi jentungen har så lyst dit. Korleis kjem ein seg dit med tog f eks? Kor lang tid bør ein beregne? Er det ting ein bør tenkje på? Hater litt slike steder, men om me kan legge det inn i ein oslotur i høstferien kan det jo vere ein tanke... Og me som ikkje hoppar, kva gjer me på? Er det stoler til oss? :knirk:


#2

Koma sa for siden:

Ungene elsker det. Det er en helt grei kafe til de som ikke hopper.
Jeg ville forhåndsbooket og betalt for 1,5 time hopping. Det er dyrt, men når man først har dratt dit er det greit å få hoppet seg ferdig. Man må kjøpe sokker også. Man kan fylle ut egenerklæring på nett på forhånd, så sparer man tid.


#3

allium sa for siden:

Du tar toget til Ski og går av på Rosenholm. Det går to ganger i timen, men unngå rushtiden.


#4

Hondacrv sa for siden:

Takk! Egenerklæring om hva?


#5

Koma sa for siden:

Sikkerhet og ansvarsfraskrivelse. Amerikansk konsept :)



#7

IzziCreo sa for siden:

Barna i alle andre elsker den parken! Ca 15 min med tog fra Oslo S til Rosenholm, og kort vei fra perrongen. Hun vil garantert å 1,5 t når dere først tar turen. Ta på treningstøy - man blir svett :knegg: Café hvor du kan sitte med headset og en bok :nemlig:


#8

Hondacrv sa for siden:

Er det i retning Ski? Lizzm? (feil side av Oslo liksom)


#9

Elisabet sa for siden:

I november åpner det nytt stort ett i Larvik også for de som bor den retningen. ;)

Men en bør booke på forhånd før en drar til det utenfor Oslo, sånn at en vet når en har time til hopping. En kan risikere at det er fullt når en kommer dit uten å ha bestilt.


#10

Hondacrv sa for siden:

Åh, takk. Ja, eg sat og sjekka litt her om dagen, Elisabet, og då såg det ut som om det var noko på Billingstad også, men fann liksom ikkje heilt utav det. Larvik blir litt feil retning på ein måte, kortare til Oslo.


#11

Koma sa for siden:

Den på Billingstad skal hete Altitude, men jeg tror ikke den har åpnet ennå.


#12

Bergensis sa for siden:

Bestill på forhånd. Da me var der i august i fjor, var det fleire som vart avvist i skranken pga. at det var fullbooka. Det var ikkje plass i kaféen, så eg vart sittande i ein saccosekk. Men der sat eg godt, og det var ok nettverk. Halvanna time er eit must. Me booka to og ein halv time. Me hadde tross alt reist langt for å komme oss dit. Da me var det var det buss for tog, men eg såg togstasjonen ikkje langt frå bygget, så det er like i nærleiken.


#13

IzziCreo sa for siden:

Jepp, det er Ski-toget som stopper der. Stoppet etter Holmlia.

Ja, viktig å booke på forhånd :jupp: Gjøres enkelt på nett. Betaler når dere kommer dit.


#14

Hondacrv sa for siden:

Åja! Me bestiller nok to timar tenkjer eg.


#15

C3PO sa for siden:

Vi bor ikke veldig langt unna, og har klippekort på 1 time pr. økt, så eldstemann har vært der en del ganger. Det er et greit sted, og det er lettere å komme innom uten forhåndsbooking om ettermiddagen på ukedager. Jeg var med og hoppet en gang, og det fikk meg til å sette i gang med bekkengulvøvelser igjen.:D Kafeen er forholdsvis liten, men jeg mener at utvalget ikke var så verst, med flere sunne alternativer.


#16

Hondacrv sa for siden:

Korleis kontrollerer dei at ein ikkje er der lenger enn ein skal?


#17

Floksa sa for siden:

Man får armbånd med farge på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.