Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Turmat og IBS

#1

frukt sa for siden:

Jeg skal på fjelltur neste uke, og skal sove i telt. Har med stormkjøkken, og det vil være mulig å spise på hytte og. Men hva kan man ha med av mat når man reagerer på gluten, melk, løk, eple, bønner og nøtter?
Glutenfrie knekkebrød og fiskepålegg på boks går jo bra. Sjokolade er et must. Posesuppe går an til middag, men er ikke spesielt mettende.


#2

Trois sa for siden:

Jeg har med meg egg overalt. Hvis det er snakk om et par dager pleier jeg å røre sammen egg, krydder og litt vann og helle over på flaske som jeg steker med litt grønnsaker og ris. Pleier også å ha med ferdigkokte egg, eller hvis det er snakk om mer en et par dager, ferske egg. Bananer, det gjør ingenting om de blir litt brune, som jeg enten blander med glutenfri havre og vann til grøt, eller glutenfri havre og egg til bananpannekaker.


#3

Nera sa for siden:

Havregrøt? Kokte egg er også lurt å ha med, og fiskekaker (finnes gluten- og laktosefrie, Rema har en type som er ganske gode).


#4

Frøydis sa for siden:

Jeg tar med havregrøt, knekkebrød, smøreost og energibarer. Middager blir nok turmat. Og sjokolade er et must.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.