Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

SUP-er du?

#1

Candy Darling sa for siden:

Vi har én kajakk her på Øen, men egentlig har vi lyst å kunne dra ut sammen på tur to stykker. I stedet for å kjøpe enda en kajakk lurte vi på å prøve SUP (stand up paddle)-brett, men det er jo en jungel der ute. Noen som kan noe om det her inne?


#2

~TM~ sa for siden:

Henger litt her... det har jeg jeg lyst på og.


#3

Agent Scully sa for siden:

Man (kan evt) SUPe på et windsurfbrett når det er vindstille ...:nemlig: Det er min holdning til fenomenet.

De jeg vet om som SUPer kjøper sånt oppblåsbar. Veldig pjaktisk for vinterlagring. Man kan også få oppblåsbar SUPbrett som har feste for oppblåsbar seil (iRig).
shop.srfsnosk8.no/index.php?product=RED7CH107WSF&c=297


#4

Candy Darling sa for siden:

Ja, jeg ser at de fleste som ikke er pro-brett (og tilhørende pris), er oppblåsbare. Windsurfing er ikke lov i vår del av indre Oslofjord.


#5

Mei sa for siden:

Akkurat kjøpt oppblåsbar. Elsker det! Jeg og eldste sloss om det så det blir nok ett til. Da skal han få dette som er relativt smalt (75 cm) og har relativt lav maxvekt (85 kg). Jo bredere brett, jo mer stødig. Når du tenker maxvekt, pluss på et barn eller to. Det er gøy å padle tur med flere. 14000 kronersvariantene er for de som skal vinterpadle på svære bølger. Oppblåsbar gjør at det kan tas med på bilferie/fjelltur/til skogsvann. Det tar like kort tid å pumpe det opp/legge det sammen som å fikle med takgrind. God trening og fine naturopplevelser. Go for it.


#6

Candy Darling sa for siden:

Har du sett på noen konkrete brett?


#7

Mei sa for siden:

Vi har dette nå; [url]www.westsystem.no/p/15771/sup-spk-1-breeze-mpadleaare[/url]

Supert startbrett for damer, barn og ungdom. Har ikke behov for noe annet i år, men vurderer et til neste år. Eneste kriterier vil da være økt bredde og maxvekt.



#9

Magica sa for siden:

Jeg har bare prøvd det i elv med guide men det var kjempegøy!


#10

meisje sa for siden:

Vi har et sånt oppblåsbart fra Aqua marina. Veldig gøy. Vi har et kombinert, dvs både sup og seil. På jula hadde de oppblåsbare for 2500 kr når vi kjøpte.


#11

sindrome sa for siden:

Overhørt en på Spenst i går som hadde kjøpt brett på jula til et par tusen og han virket veldig fornøyd.


#12

MegaMie sa for siden:

Mannen kjøpte seg det i førtiårsgave og elsker det! Det er et Aqua Marina, husker ikke helt bredde og vekt, men det er nok bredere enn Mei sitt. Hele storfamilien har fått dilla og naboen kjørt inn til Oslo igår og kjøpte seg likt. :knegg:


#13

kiki sa for siden:

Vi har en pakke fra Jula med brett, åre, pumpe, veske og lappeutstyr til kr 3000,-. Maks vekt på det er 95 kg. Funker kjempefint for oss nybegynnere. Vurderer å kjøpe et til, for alle vil jo helst holde på på likt. :D



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.