Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Samsung-tastatur

#1

Annki sa for siden:

Jeg har en Samsung S7 som plutselig har begynt å endre første bokstav i siste ord før tegnsetting til stor bokstav. Gjelder både meldinger, Snapchat og FB. Irriterende å måtte gå tilbake og endre hele tiden... Den endrer også på ord, slik at deg blir til Det osv, selv om jeg har skrevet deg korrekt i utgangspunktet. "Deg" er da ofte ikke ett forslag engang.

Noen som vet hvordan jeg kan få vekk dette?


#2

Daisy sa for siden:

Om du ikke får hjelp kan jeg foreslå å installere Swiftkey.


#3

IzziCreo sa for siden:

Får du også rødstreker overalt? Den siste oppdateringen tøyset det veldig til på min Note 4, og jeg fant ingen måte å endre det på. Jeg opplevde ikke stor bokstav før tegnsetting da.


#4

Isbjørn sa for siden:

Kan det hjelpe å slå av Ordforslag og Automatisk stor bokstav? Evt slå det på igjen?


#5

Isbjørn sa for siden:

Og Automatisk stavekontroll.


#6

veobra sa for siden:

Etter siste store oppdatering for noen uker siden er det bare tull med stavekontrollen. :mumle: Den husker ikke noe av alt det den kunne før og den foreslår nesten ikke et eneste ord. Jeg opplever det samme med stor bokstav før punktum. Jeg tror det er noe med at man endrer til tegn istedenfor bokstaver og da skjer det ett eller annet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.