Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor mange liter tursekk for hytte til hytte?

#1

daffy sa for siden:

Jeg vurderer å kjøpe egen tursekk (og ikke bruke herresekkene vi har liggende) for de 2-3 turene jeg gjør hvert år. Noen ganger er det overnattingstur hvor 2 voksne bærer det meste av telt, soveutstyr, mat, klær til 5 pax. Andre ganger er det hytte til hytte 2-3 netter med lakenpose og stormsekk. Både sommer og vinter.

Hvor mange liter trenger jeg da, mon tro? Noen som har tips til merke også? Lurer på Osprey, og så syns jeg Deutersekkene ser bra ut.


#2

Joika sa for siden:

Må vel bli 60-80 liter et sted?


#3

Acsa sa for siden:

Jeg elsker Osprey Xena. Det er veldig greit å ha 85, så kan du bare snøre inn på sidene osv. så den leker mindre sekk hvis du ikke trenger så mye.


#4

Agent Scully sa for siden:

Jeg har osprey variant 55. Den er litt liten til camping, og den er er designet som en klatresekk og er dum mhp sovepose utenpå. Xena er nok bedre. Mannen har Xenith 88 men den er svææær. Og tyngre. Jeg ville ikke hatt den for hytte-til-hytte ...
Ville kjøpt Osprey Aura AG 65 til hytte-til-hytte og Osprey Xena til camping. Komromisset er Xena til begge formål. Xena 70 og Xena 85 veier nesten det samme så ville valgt 85. 300g mer enn Aura ...
En Deuter veier fort over 3kg ...
Folg med på nettet så får du den på tilbud.


#5

daffy sa for siden:

Har forsket videre på denne, og tror jeg går for en Aura 50 liter i small. Noen som har den og som vil dele erfaringer?


#6

Retz sa for siden:

Størrelsen ser i hvert fall grei ut. Jeg bruker nå en Bergans Helium 55 til camping med telt og veksler mellom den og en Lowe Alpine 30 ved hytte til hytte i 2-3 dager sommerstid.

Anbefaler sterkt at du prøver sekken på, helst med vekt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.