Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Regntøy til andreklassing?

#1

dharma sa for siden:

Har dere det og isåfall hvilket?
Vi har ett skallsett, men med en unge som elsker vann og møkk, så må vi nok ha ett sett til. Usikker på om vi skal gå for regnklær eller skallsett.
(Hun har ingen sterke meninger selv, bare det ikke er rosa eller lilla.)


#2

Timar sa for siden:

Jeg tror det hun har nå er fra Helly Hansen. Og en ekstra bukse fra Kappahl.


#3

millact sa for siden:

Nei, har ikke hatt regntøy på mange år. Begge bruker skallklær.

Yngste, 4. klassing, har HH og bukse fra KappAhl, jakker fra HH og Isbjørn.

Eldste har Didriksons jakke og Stormberg bukse.


#4

Niobe sa for siden:

Mine har aldri hatt regntøy, bare skalltøy.


#5

Syrinx sa for siden:

Vi er helt crazy, men barna våre er altså lykkelige og aktive i... hold fast... regntøy! Kjøpte HH til skolestarteren nå.


#6

Myria sa for siden:

Våre bruker også vanlig regntøy, selv fjerdeklassingen. Vi er veldig fornøyde med Reflex.


#7

Charlie sa for siden:

Har hatt vanlig regntøy hele veien, og har vært fornøyd. De rimeligere fra Cubus og Kappahl er helt ok. Gummistøvler har vi litt dårligere erfaring med å være for kjipe på.

Bruker ikke så mye penger på sånt, dels er det sliteklær, dels har vi opplevd å få stjålet et flunka nytt regnsett fra bhg. To uker fra bhg start i august, og det hadde ikke regnet en dag, så ingen forveksling. Ca på samme tid forsvant et par nye gummistøvler i en av de andre garderobene. Nå skriver vi alltid navn og tlfnr med STORE bokstaver inni ryggen av jakka. :snurt:


#8

Matilda sa for siden:

Andreklassingen har Helly Hansen, kjøpt brukt her inne, førsteklassingen har nytt fra Nameit. De har skalltøy også, men vil heller bruke regntøy.

Viking gummistøvler og Goretexsko. Eldstemann kan ikke bruke annet enn Viking i skotøy, alt annet klarer han å ødelegge i løpet av ei uke. :gal:


#9

venla sa for siden:

Min nå tredjeklassing bruker regntøy i tillegg til skalltøy. Veldig kjekt å ha noe yttertøy som skift, og på dager det skikkelig øser ned eller de leker i sandkassa.

Kjøper det som er på tilbud på Obs (HH eller Navigare).


#10

Normy sa for siden:

Jeg har to speidere og til den aktiviteten trengs det gummierte regntøy. De har derfor hatt det bestandig. Jeg foretrekker det også til andre friluftsaktiviteter, så slipper jeg å bekymre meg for at de skal bli våte. Har vært godt fornøyd med både Reflex, Stormberg og HH.


#11

Timar sa for siden:

Vi bruker også skallklær, men andreklassingene hos oss kan fint finne på å bruke en regnværsdag på å grave i gjørma, så hun trenger definitivt regnklær også.


#12

Chablis sa for siden:

Ikke brukt regntøy på skolen, kun skallklær.


#13

Guava sa for siden:

Regnbukser fra KappAhl har vært brukt her. Veldig mye mer praktisk for sølebadere enn skallklær.


#14

Lavender sa for siden:

Vi har for det meste hatt selebuksene til HH. Har mest behov for bukser. Har hatt sett fra Name It, pompdelux, Lindex og Ticket. Alt mykt og ok.


#15

Nera sa for siden:

Vi har begge deler til snart tredjeklassingen. Skolen foretrekker regntøy, selv velger hun helst skalltøyet, men jeg synes regntøy er greit når de velger å bortimot rulle seg i gjørme dag etter dag.


#16

Ru sa for siden:

Selvsagt. Vi har fra Helly Hansen, dvs. vi har to sett. Det er det eneste som er i nærheten av å ha en milliard i vannsøyle. :gal:
Alt annet blir søkkvått.


#17

millact sa for siden:

Det siste vi hadde i hus var enten Name It eller ticket, kjøpt rimelig i Danmark. Husker det som bra.

Ellers hadde vi for det meste fra Reflex.


#18

Input sa for siden:

Min har bare skalltøy, men skolegården hans er dekket med asfalt, så det er ingen gjørme å grave seg ned i, sølepytter å hoppe i eller liknende.


#19

apan sa for siden:

Lillesøster har fremdeles regntøyet fra barnehagen, men hun foretrekker skallklærne. Jeg ser etter et nytt tynt regnsett til henne, tilsvarende et jeg kjøpte til storebror for noen år siden. Med bukse bare til livet og jakke, tynt stoff. Ikke så solid som det med gummi, men veldig praktisk å ha med i reserve etc. Jeg har ikke funnet noe slikt, så tar gjerne tips.


#20

millact sa for siden:

Didriksons har jeg sett har slike. Lurer på om Sportmann har, tror det.


#21

Timar sa for siden:

Eldste hadde et slikt sett, tynt og mykt. Jeg tror det ble kjøpt på name it.


#22

Matilda sa for siden:

Vi har også sånne fra Nameit. I år fant jeg ikke hele sett, men de hadde tynne regnbukser som kunne foldes sammen og pakkes inn i sin egen lomme, så de er praktiske å ta med på tur.


#23

Chablis sa for siden:

Norheim har det.


#24

GuroB sa for siden:

Vi har brukt knatten settet fra Bergans, og vært strålende fornøyd, men de koster en del!


#25

Acino sa for siden:

Mine har regntøy begge to. Jenta har ett sett skalltøy og ett vanlig, gutten bare vanlig regntøy. Opplever at mine får så utrolig fort hull i skalltøy, iallfall buksene. Trodde først det bare gjaldt gutten men nå rakk jenta bruke sitt nye sett to ganger før hull. Skal sies at jeg innser jeg har aktive barn som leker nettopp aktivt så jeg tilsier ikke all feil til kvaliteten på skalltøyet. Fikk forresten kjøpt fora regnklær også nå mulig. Får vi en høst/vinter som i fjor vil det bli mye brukt!


#26

Mjau sa for siden:

Celavi regnklær til andreklassingen her. Billig og har holdt hele sesonger. Har skalltøy i tillegg, men i øspøsvær velger hun regntøyet, og trives med det.
Mangler støvler enda, og kikker på hva dere velger der. Vurderer lave vi. Men vet ikke hvor lurt det er?
Hvordan er Bisgaard sine? De er jo fine også, og blir nok da brukt....


#27

Nera sa for siden:

Min straks tredjeklassing har disse fra Kamik, og er godt fornøyd. Hun var veldig opptatt av at de ikke skulle være for barnslige, og det var mange av jentene som fikk tilsvarende allerede i førsteklasse.


#28

Mjau sa for siden:

De var fine, Nera. Hvor langt opp på leggen går de? Har hun jeansen/tightsen inni støvelen?


#29

Nera sa for siden:

De går ganske langt opp på leggen på henne; kanskje 10 cm under kneet? Hun bruker konsekvent tights inni, og de er ikke supersmale på henne, som er helt normal i leggen. Skallbukse og regnbukse går utenpå uten problemer.


#30

dharma sa for siden:

Vi endte opp med regnklær fra kappahl, sort og gult, så hun ble veldig fornøyd.
Vi hadde støvler fra Bundgaard, men de var visst ikke noe gode på, så vi endte opp med ett par fra shoeday.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.