Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Radikalisering av norske menn (og kvinner)

#1

Heilo sa for siden:

I en lang kronikk i Dagbladet hevder historiker Dag Herbjørnrud at det foregår en rask høyreradikalisering av hvite menn i Norge, og han viser bl.a. til at Document.no er i ferd med å bli en av de mest delte kildene på Facebook.

www.dagbladet.no/kultur/slik-radikaliseres-norske-menn/68575650

Hva tenker FP om dette innlegget?


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg tror dessverre at han har rett.

Se også på PSTs begrunnelse for at nynazister har fått større fotfeste i Sverige; de legger skylda på innvandrerne. Grunnen er nemlig at Sverige har tatt i mot flere flyktninger enn Norge.


#3

Mex sa for siden:

Jeg har en stund lurt på om mange menn sliter med å finne sin plass i det moderne samfunnet. Hvilken rolle har de? Hva er meningen med livet deres?
Jeg vet ikke. Det blir nok mye synsing fra min side. Men jeg tror at de fort lar seg lede av en sak de kan idenfisiere seg med, føle tilhørighet til. De har en sak de kan kjempe for. De kan gjøre noe som gir mening.


#4

Strå sa for siden:

Det var en interessant artikkel. Den tror jeg at jeg må lese om igjen senere.


#5

Inagh sa for siden:

En veldig interessant artikkel, og ja, jeg er redd det er mye rett i den. :sukk:


#6

Pebbles sa for siden:

Endelig noen som setter ord på det som har gnaget og plaget meg lenge. Jeg har (oppegående og velutdannede) omgangsvenner som sluker mye av det som kommer fra Rolness og co rått. Det er fortvilende og provoserende på en gang. Det er ikke bare samfunnets "tapere" (folk som ikke helt finner sin plass) som er livredde for muslimer og har et unyansert syn på hvor til helvete det vil gå om vi lar andre enn oss vaskeekte nordmenn få bo i dette landet.


#7

Pelle sa for siden:

Veldig gode eksempler i kronikken mht hvordan kvinner anspores til å holde munnen lukket.


#8

Pebbles sa for siden:

Nå har Rolness rukket å produsere et raljerende, sarkastiske motsvar på sin side, med kommentarfelt fullt av støtte. Jeg tror ærlig talt ingenting biter på det sjiktet av menn. Det er vel aldri dem det er noe galt med noen gang? Nevah.


#9

Pebbles sa for siden:

Nå har han skiftet profilbilde til et med hitlerbart for riktig å vise hvor dumme de som beskylder han for å bidra til radikalisering av norske menn er. :rørt: Jeg har ikke godt av å lese på siden hans.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.