Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kul sykkelhjelm?

#1

Tjorven sa for siden:

Jobben min har flyttet til sentrum, og veldig mye nærmere der jeg bor. Planen min har vært å gå til jobb og ta bussen hjem, men bussen står helt bom stille deler av veien for tiden og bruker en evighet. Vi har bysykkelstativ rett utenfor blokka vår og det er bysykkelstativ 10 meter fra inngangsdøra til jobben, så bysykkel fremstår som et attraktiv og raskt alternativ.

Til nå har jeg syklet uten hjelm siden jeg bare har syklet fra jobb og hjem. Men jeg vil gjerne ha hjelm på, så jeg tenker at jeg kanskje skal begynne å sykle til jobb også.

Familien er for tiden en sykkelhjelm i manko, så det kan like gjerne være meg som påspanderer meg en ny hjelm. Jeg kunne godt tenke meg en som er litt kul og ikke helt standard.

Er det noen som vet hvor man får tak i litt utradisjonelle og kule sykkelhjelmer? Jeg kan handle både på nett og i fysisk butikk.




#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har forresten et veldig lite hode, og kan strengt talt bruke en stor barnehjelm.


#5

Maverick sa for siden:

Jeg synes min er kul. :jupp:

499,- på XXL.


#6

frukt sa for siden:

Lengden på sykkelturen har ingenting å si. Hjelm bør man alltid bruke. ;)

sykkelhjelm.no har mange fine, blant annet Yakkay hvis du vil ha en med hatt.


#7

frukt sa for siden:

Da må du få deg en sånn. :hyper:

[img]https://lh3.googleusercontent.com/proxy/8W1bQwXzYEsB_TXEWeje4uJims34vWcMp8izwTSDO35YcjkKM6xfOjUXtNdvBbgJtH2IaUcvdjZzXxzmd_kF0ZFG1hlGCnZcW9CT98IpfpJXh_ocXN4PaoZ7rujiJ9b00UhOVVdmcU5unEarSEfD3gxluyJgfr43362kfqZF2c-Q1yWSXXvL3yflSrweM3F3UIPi6n8C620OSZYg9TfO2Fq31zv_LaFj60RI-mUlCIJfJ7sX32r2NsnL1AXFwWrRcB-X1xJJicK16UQRw1AcYEMhEry-3RBGDVLxyxbYGr7yslJz_vGFF2CkJVpwNnItsyAC8Y_wILRYTcMm8GL-MOK5bgP81uqc90tQxoe_vGJRY08wn6A3WpjSxvPihX-jvQOTeg=w449-h328-nc[/img]


#8

Tjorven sa for siden:

Datteren min ville dødd av pinlighet hvis hun så meg i en slik hjelm. Selv om 12-åringer i dag ser ut til å være overraskende glade i enhjørninger.


#9

Tjorven sa for siden:

Milde himmel. De var jo nesten gratis, og ganske så kule. Jeg forsøker meg på en slik.

Og så kan det jo hende at jeg gir den til knerten etterpå og kjøper en sånn yakkay med hatt til meg.


#10

Teofelia sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med min Nutcase-hjelm fra
Sykkelpikene. De finnes i masse flotte design:


#11

Tjorven sa for siden:

Denne var jo helt utrolig stilig:


#12

frukt sa for siden:

:knegg: Datteren min har en sånn hjelm og hadde nok elsket det om jeg hadde maken. Men hun er bare fem. Men jeg har digert hode så det skjer ikke.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.