Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket aktivitetsarmbånd bruker du nå?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har brukt jawbone frem til nå, men den knakk (!) her en dag. Så nå må jeg skaffe noe nytt. Jeg ønsker et armbånd som teller skritt og måler søvn. Også fint om den klarer puls uten ekstra belte, slik at den kan erstatte pulsklokke når jeg trener. Og jeg vil gjerne slippe å måtte ta den av når jeg dusjer.

Noen som er oppdatert på hva som er bra nå? Og hva er du selv fornøyd med?


#2

Isa sa for siden:

Jeg har Fitbit Blaze, hadde Fitbit Charge HR. Ingen av de kan vel dusjes med.

Jeg var veldig fornøyd med Charge pga størrelsen, og den målte puls og søvn. Den fikk så dårlig batteri etter hvert at jeg fikk 50% på en ny og valgte da Blaze. Er ikke superfornøyd, men liker den bedre for hver dag som går. Den er litt stor synes jeg, men begynner å bli vant til den nå. Måler søvn bra synes jeg, og jeg liker godt appen.


#3

Linella sa for siden:

Jeg har Charge2, og synes den er i største laget. Ellers rimelig fornøyd. Må ta den av med dusjing, men det hadde jeg nok gjort uansett.


#4

Retz sa for siden:

Jeg bruker Polar M400 og er superfornøyd. Benytter den ikke til aktivitet generelt, dvs den måler det også, men det sjekker jeg aldri. Til trening er den gull verdt! Særlig mth puls.


#5

Fibi sa for siden:

Fitbit Alta HR. Har hatt den i en uke, og er veldig fornøyd. Eneste minusene jeg kommer på er at den er litt "høyere" enn charge, og at den ikke har gps. Ellers er jeg strålende fornøyd.


#6

Isolde sa for siden:

Jeg har charge 2 og er veldig fornøyd. Har byttet ut reimen til skinn så ble den enda finere.

Den er ikke vanntett men det er en av de eneste minusene. Savner og 100% beregningen som polar har. Hvor intensitet på trening betyr mer enn antall skritt. Hos fitbit teller ikke noen skritt mer enn andre. Hos polar kan man få 100% en dag uten å ha gått 10000 skritt.


#7

Stine-mor sa for siden:

Polar M600. Byttet akkurat fra Polar M400. Med i vurderingen var Polar M430.
Barna bruker Polar A360. Hele hustanden bruker Polar. :knegg:


#8

Pasta sa for siden:

Polar m400. Må ha eget pulsbelte for å måle puls.


#9

Tallulah sa for siden:

Jeg bruker Fitbit charge HR 2. Fornøyd med alle funksjoner, bortsett fra at det ikke passet så godt på håndleddet mitt. Ser derfor på Fitbit Blaze.


#10

Spoon sa for siden:

Apple watch, veldig fornøyd med den!


#11

Hondacrv sa for siden:

Fitbit charge hr 2 her også. Diggar den.


#12

Ru sa for siden:

Fitbit charge hr2. Funker greit nok, men bruker TickrX til trening.


#13

Teofelia sa for siden:

Jeg har Polar A360, som tilfredsstiller alle kriteriene. Jeg bruker belte når jeg trener, koblet til aktivitetsarmbåndet. Da blir den en fullverdig pulsmåler, og måler puls mer nøyaktig enn når den bare er på armen, men det er ikke nødvendig med armbånd. Den måler pulsen helt greit uten også.


#14

Teofelia sa for siden:

Og masse bonuspoeng for at den er så godt integrert med iPhone. Jeg får opp både meldinger, telefonsamtaler og siste nytt fra Aftenposten på skjermen. Nice!


#15

Guava sa for siden:

Jeg har fitbit blaze. Jeg hadde Fitbit HR tidligere.
Jeg likte HR godt, men den gikk i oppløsning. Blaze er jeg sånn passe fornøyd med, men så lenge den funker kommer jeg ikke til å bytte den ut. Jeg hadde nok ikke kjøpt den om jeg skulle byttet i dag.


#16

emin sa for siden:

Polar M400 for meg og mannen og Polar Loop for Størsta.


#17

Anda sa for siden:

Hmh. Har Fitbit Charge 2, og har dusjet med den daglig, og svømt med den i hele sommer. Mulig jeg bare har hatt flaks med at den funker strålende videre? Jeg trodde den var vanntett. Hjelpes. :blånn:


#18

Eia sa for siden:

Ja vel? Min A360 og iPhonen liker ikke hverandre, eller rettere sagt blåtannkommunikasjonen hakker. Bokstavelig talt. Jeg har tilbakestilt både her og der et utall ganger allerede (iPhone 5). Din funker bra, altså? :gruble:


#19

Teofelia sa for siden:

Ja, men jeg hadde et svare strev med å klare å synkronisere første gang, husker jeg nå. Jeg googlet og fant ut at jeg måtte re-sette innstillinger, eller noe slikt. Når det først virket, fungerer det som bare det,



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.