Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er dere ofte hos fotograf?

Er dere ofte hos fotograf? + noen tilleggsspørsmål

  • Mindre enn 1 gang i året
    26 stemmer
  • 1-2 ganger i året
    2 stemmer
  • 3-4 ganger i året
    1 stemmer
  • Ville gått oftere hvis det hadde vært billigere
    1 stemmer
  • Pris er ikke viktig så lenge det er bra kvalitet
    0 stemmer
  • Kvalitet er ikke så viktig så lenge det er en bra pris
    0 stemmer
  • Jeg tar like fine bilder selv
    16 stemmer
  • Annet, spesifiser i tråden
    18 stemmer
#1

Anonyma sa for siden:

Det lurer jeg på.
I lys av en annen tråd med spørsmål om Fame fotografene, hvor ofte tar dere familiebilder eller bilder av de små? Hva er grunnen til at dere går ofte/lite?
Legger inn spørris!


#2

Røverdatter sa for siden:

Vi har aldri vært hos fotograf vi. Jeg er ikke så glad i oppstilte familiebilder og sant og si så er vi ganske flinke fotografer selv. Særlig mannen min.


#3

cilen sa for siden:

Jeg har bare vært 2 ganger. (konfirmasjon/første bryllup). Har så mange flinke hobby-fotografer i familien og elsker å ta bilder selv + at vi har flere fotoprogrammer på PC'n. Syns de bildene vi tar blir fine nok.


#4

Anonyma sa for siden:

Spørrisen min forsvant i den opprinnelige tråden, vet ikke helt hvordan jeg skal legge den inn der, så jeg prøver på nytt her...


#5

Albertine sa for siden:

Fiksa det jeg. :)


#6

Anonyma sa for siden:

Åh, takk skal du ha! Da kan vel den andre bare slettes?


#7

Albertine sa for siden:

Jeg slo sammen trådene, så det er ordnet. Og nå har vi fått vår fotografniese til byen, så jeg regner med at all fotografering de nærmeste årene er sikret. ;)


#8

Bluen sa for siden:

Har ikke vært hos fotograf siden konfirmasjonen, ikke engang da vi giftet oss. Kanskje kommer vi til å ta et familiebilde og noen barnebilder, men definitivt ikke så ofte som én gang i året. Det er moro å ha noen fine bilder, men jeg har ikke helt sansen for å tapetsere stua med gedigne utgaver av dem.


#9

kisha sa for siden:

Kun ved barnedåp og konfirmasjoner har vi vært hos fotograf. Elers tar vi bildene selv.


#10

SmarteSmelt sa for siden:

Vi har gått med alle våre 3 da de var ca. 1,5 år, og det er det.


#11

Sitron sa for siden:

Jeg stemte annet. Jeg var med Emma da hun var et halvt år. Så hadde vi ganske mange timer hos Fame for å ta bilder. Det kom alltid noe i veien, syke unger og sånt. Så endte det med at vi endelig kom oss avgårde. En halvtime før timen hos fotografen, så brakk Iben beinet. Ergo går vi ikke lenger til fotograf. Hva blir det neste, liksom.


#12

Line* sa for siden:

Jeg har kun vært hos fotograf èn gang i mitt liv, og det var da min mor "tvang" meg dit da jeg stod til konfirmasjon.

Dåp, mine barns "ikke-konfirmasjon", mitt bryllup, ALT annet har IKKE foregått hos fotograf.

Så jeg stemte selvsagt annet. :knegg:


#13

Tallulah sa for siden:

Jeg har ikke vært hos fotograf etter jeg ble voksen og har heller aldri vært med Lille B. Er ikke så glad i fotografbilder og vi tar mye morsommere bilder selv.


#14

Senna sa for siden:

Her har vi kun tatt 1års bilder av ungene (og søskenbilder) hos fotograf. Det neste blir vel kanskje evt. konfirmasjonsbilder.
Neida, jeg kunne godt tenkt meg å tatt familiebilder når ungene blir litt eldre, men vi får se. Det er jo ikke direkte billig.


#15

Teofelia sa for siden:

Jeg slepte mannen til fotografen da vi giftet oss, og det var siste gangen han gikk til fotografen, mistenker jeg. :knegg:

Vi har tatt 6-månedersbilde og 1,5-årsbilde av Frøkna og kommer til å gjøre det samme med Blobben.

Vi "tapetserer" definitvt ikke stua med bildene. Resultatet av alle fotografseansene er to 13x18-bilder i stua og to små bildeserier (prøvebildene) på barnerommet.


#16

Kirsebær sa for siden:

Vi har aldri vært hos fotograf, og kommer mest sannsynlig ikke til å dra heller. Jeg vil ikke ha mennesker hengende på veggen min.
I og med at vi ikke har noen fotobilder på veggene ser jeg ikke helt poenget med å betale veldig mye penger for et fotografbilde som mest sannsynlig vil være bittelite og stå i et album.

Vi har noen bilder framme da. Poden har et bilde av Stesnuppa på rommet sitt, og Stesnuppa har bilde av mamman og de andre søskenene sine på rommet sitt.


#17

emm sa for siden:

Vi har aldri vært hos portrettfotograf, men en venn av oss som tar reklamefoto har eget studio, og han tok bilder av oss for et år siden. Helt enkle med hvit bakgrunn.
Vi tar vel noen igjen om noen år, i tillegg prøver vi å ta endel bilder selv også.


#18

Veronal sa for siden:

Er det noen som gjennomsnittelig går mer enn 1 gang i året?

Siden 2002 har jeg vært hos fotografen da jeg giftet meg, en gang svigers samlet hele familien og da barnet var 8 måneder og kunne stå selv. Neste gang blir først hvis vi evt. får et barn nr. 2.

Har ingen bilder i stuen. Trappeoppgangen er target area for sånt.


#19

Filifjonka sa for siden:

Bare når jeg gifter meg. :) I tillegg har vi tatt babybilder hos fotograf en gang. Vi har mange fine fotografbilder av ungene fra skole og barnehage. Ellers tar vi fine bilder selv, syns jeg. Vi har ikke heller "menneskebilder" i stua, men nå som gangen snart er ferdig pusset opp skal vi ha en vegg i trappeoppgangen med masse familiebilder.


#20

nolo sa for siden:

Vi har ikke vært til fotograf med ungene. Skulle ønske jeg kunne si at det er fordi vi er så flinke å ta bilder selv, men det er det ikke. Kun rein gnitenskap.


#21

jane sa for siden:

Nei. Aldri faktisk.

Sønnen min ble konfirmert i våres, og da tok jeg konfirmasjonsbildene selv. Fornøyd ble jeg også. :stolt:


#22

Teofelia sa for siden:

Hvis jeg hadde tatt slike bilder som du tar, hadde ikke jeg heller brydd meg om å blande inn noen (annen) fotograf. :)

#23

emm sa for siden:

Eneste du måtte ha å gjøre hos en fotograf var vel å låne studio (hvis det trengtes):knegg: Ellers tror jeg du kunne gitt noen tips til enkelte fotografer, himmel det er mange dårlige portrettfotografer der ute! Dyre er de også.



#25

Macky sa for siden:

Tok annet jeg, vi har vært hos fotograf to ganger. Den ene gangen fikk vi i gave av min bror, han har en kompis som tar reklamebilder som tok bilder av snuppa da hun var 6 måneder gammel, også tok vi bilder da vi giftet oss. Kommer nok også til å ta når lillegutt kommer til verden, men det blir nok siste gang før de evt står konfirmasjon :p


#26

Elisabet sa for siden:

Ungene har vært hos fotografen når de har vært 1/2 år og 1 år. Siste året har det ballet litt på seg, for vi har vært hos fotografen 5 ganger. :knegg: Vært hos Fame 3 ganger på gratis fotografering av søsken, også har vi hatt 1/2-årsbilde og 1-årsbilde av lillebror. Og de som snakker om at fotografen tar oppstilte familiebilder, hvorfor kommer dere ikke med andre forslag selv? Det er jo så mye fint. Vi har sjelden noen bilder som blir bra av alle tre sammen selv, og fotografen slet litt hun også, så vi fikk en ekstra fotografering sånn at hun fikk et forsøk til. :D

Men nå drar vi sikkert ikke til fotografen på åresvis. Da blir det de bildene de evnt. tar i barnehagen. :)


#27

Divine sa for siden:

Ikke siden jeg tok high school-bilder i USA i 1987. :cool:

Jeg er ikke så veldig glad i fotografbilder, men jeg har en venninne som har gått på Oslo Fotokunstskole, og hun har tatt en del studiobilder av ungene de siste årene. Men det er noe helt annet enn "vanlige"fotografbilder.

Vi ville ikke ha fotograf i bryllupet vårt heller, vi satset på at forloverne sikkert tok fine bilder, slik at vi i alle fall hadde ett fint et til takkekortene. ;)


#28

Honda sa for siden:

Vi tok bryllups bildene hos fotograf i fjor, og vi har tatt 4 mnd bilder av ungene hos fotograf.
Og så fotograf i barnehagen da.
Men ellers så tar vi alle bildene selv, både jeg og før svigerfar elkser å ta bilde.

Etter at svigerfar nå fikk bort så fikk jeg[vi] masse av kamera utstyret hannes, men mest mann som filker med det. jeg er livredd å øddelegg det hehe.
Kamerautstyr til flere hundre tusen.

Men skal få noen venner av svigerfar til å vise oss hvilken linse til ditt og datt.

Tenkte vi skulle få tatt familie bilder til jul, regner med at vi hiver kamera på stativ og tar de selv og:)


#29

lille my sa for siden:

Vi har vært til fotograf nr ungene var 1,5 år.
Bryllupsbildene er og tatt hos fotograf,veldig fornøyd med det:) .
Så har jeg og mannen vært en gang og tatt "kjærestebilder":D .


#30

Noba sa for siden:

Vi har vært noen ganger, men har vel bare betalt vanlig pris for bryllupsbildene våre. Med Lillemor fikk vi en gavepakke av FAME. Gratis fotografering da hun var 6 mnd mot å ta nye bilder innen ett år, begge gangene fikk vi ett innrammet bilde i 14x18 gratis. Bildene ble utrolig flotte, jeg hadde aldri klart å ta så fine bilder selv.

Nå må vi vel gå samme runden med nobalille, så jeg håper det snart dukker opp et godt tilbud igjen. Fikk et gavekort på gratis familiefotografering da han ble født, men det måtte vi bruke innen 3 mnd så da var han litt liten. Vi brukte gavekortet da, tenkte vi kunne ta et bilde av alle 4 sammen, men det ble dårlig så jeg vet ikke om det kommer opp på veggen.


#31

Nada sa for siden:

Denne kan jeg signere. :)


#32

Che sa for siden:

jeg har vært hos fotografen to ganger. En gang i 1976 (15 mnd) og en gang i 1985 (familiebilde) - Prinsen har vært en gang - gratisbilde fra fame. Jeg synes ikke de er flinke. Vi tar masser bilder selv, men har nesten ingen fram. Lerretsbilder med familiemedlemmer blir litt for mye av det gode for min del.


#33

Honda sa for siden:

fame her suger lut, uansett hvor mye gratis det er...:(


#34

Solblomst sa for siden:

Jeg fikk tatt fotografbilder av begge ungene da dem var ca. 7 måneder. Det var bare for å ha gjort det, men ellers tror jeg ikke vi kommer til å gå til fotografen flere ganger.


#35

Inagh sa for siden:

Jeg stemte "annet" for det ble feil å stemme "mindre enn en gang i året"...

Vi har aldri vært til fotograf, vi - vi har rett og slett ikke tatt oss råd til det.


#36

Turte sa for siden:

Jeg og mine søsken var hos fotografen som 2-åringer, og det samme har vi gjort med alle våre barn. (Minstemor skal til pers i høst)

Planen er søskenfotografering om noen år, men da er det stopp fram til konfirmasjonene.

Selv har jeg vært hos fotograf tre ganger, som 2-åring, konfirmant og som brud.


#37

Chablis sa for siden:

Vi var når K var 3 mnd, bryllupet vårt og konfirmasjoner.,


#38

Tjorven sa for siden:

Vi har aldri vært hos fotograf.

Jeg krysset av på "Jeg tar like fine bilder selv". Det er bare jug og fanteri, men både mannen min og faren min tar utrolig bra bilder.


#39

Aminta sa for siden:

Jeg har fotografvenner, flere stykker, så jeg er aldri hos fotograf. De kommer til oss, eller vi drar til dem, og setter opp et lite studio og knipser.
I tillegg har jeg digitalt speilrefleks med 8 mgp. og har lært mye av de overnevnte av små triks man kan gjøre, så jeg kan ta rimelig bra bilder selv og.


#40

Nabojenta sa for siden:

Jeg svarte annet. Har vært til fotografen èn gang da jeg var liten, og èn gang da vi giftet oss.

Hadde jeg vært litt mer fotogèn, så kanskje ...


#41

Michelle sa for siden:

Akkurat slik har vi gjort det. Masse bilder som vi er glade i henger oppover trappen til loftsetg.

Vi var for få dager siden og tok bilder nede i fjæra. Det ble bilder av vår konfirmant og søskebilde og familiebilde. 2.5 timers tortur for meg som hater å bli tatt bilde av men fotografen var utrolig flink.


#42

Harriet Vane sa for siden:

Har aldri være hos fotograf med Lille. Hun er 5 år. Hun er blitt fotografert årlig i barnehagen og ellers tar jeg bra bilder selv, etter jeg kjøpte speilreflekskamera.


#43

Mandarin sa for siden:

Har aldri vært.
Ikke tradisjon for dette i min familie. Så jeg har egentlig aldri vært hele mitt liv når jeg tenker meg om. :hehehe:

Vi tar bildene selv.


#44

Go\jenta sa for siden:

Har vært med alle barna til fotograf da de var ett år + med de to eldste sammen, da de var ett og tre år gamle. Kunne tenke meg å ta et søskenbilde snart av alle tre jentene sammen hos fotograf, men får se.

Svigermoren min er super til å ta bilder, så kanskje bruker vi bare henne.


#45

polarjenta sa for siden:

Stemte annet.. Vi(dvs min mann) tar bilder selv.


#46

Fadese sa for siden:

Vi har vært èn gang med Lillemor, da vi fikk gavekort hos Fame. Hun er 4,5 år nå.
Hvorfor ikke oftere? Fordi kopiene er svindyre og fordi vi ikke har slike bilder på veggene i stua.


#47

Susse sa for siden:

Fire ganger har vi vært der, og da tre av dem for det klassiske " mitt første portrett" til 195,- og den fjerde da vi giftet oss. Ikke veldig imponert over bryllupsbildene, men barnebildene er fine.
Har en svigermor som er hobbyfotograf og hun tar utorlig fine bilder, så det får holde heretter.
Det eneste som kanskje kan friste litt i fremtiden er en tur til fotografen alle fem, har nemlig ikke et eneste bilde av oss alle sammen.


#48

Kate sa for siden:

Min 8 åring har vært 7 ganger. :sparke:


#49

Olympia sa for siden:

Vi har aldri vært hos fotograf. Prisen har litt å si, klart det, men mest fordi jeg ikke synes oppstilte familiebilder er noe særlig. Jeg har faktisk ennå til gode å se noen fotografbilder som jeg har synes var noe særlig stilige. Jeg hadde nok heller latt en fotograf ta bilde av bare ungene sammen, men det gjør jo i grunnen barnehagefotografen. Jeg er ikke noe særlig flink til å ta bilder, men når motivene er så fine, så blir det fine bilder lell. ;)


#50

Kate sa for siden:

Bildet av min 5 åring, hengende over sykkelstyret var da stilig vel? :jupp:


#51

apan sa for siden:

Vi var da vi giftet oss, og vi har en liten serie med bilder fra fotograf da S var 6 måneder. Det henger i stua, men i diskret størrelse. Kanskje tar vi en tur hvis vi får et barn til. Ellers venter jeg på barnehagebilder.


#52

Olympia sa for siden:

Jeg tenkte på bilder med foreldrene med. ;) Klassiske foreldre+barn i en morsom posering-bilder.


#53

Skremmern sa for siden:

Det er tydelig at noen ikke har vært hos fotograf på lenge, da det refereres til "oppstilte fotografbilder". Vi har vært flere ganger hos fame, og det er ikke mye oppstilling der i gården. Bildene er veldig lekne og fine, veldig levende!

Var hos fotograf gratis da eldste var 6 mnd, så full pakke da hun ble ett. Nå har vi også vært med eldste og yngste, hvor sistnevnte var 3 uker.


#54

xena sa for siden:

Stemte annet jeg. Har en venninne som er fotograf of ho tar ofte bilder av oss. Ho liker best sånne "øyeblikksbilder" så det er stort sett det som blir tatt.
Fine bilder blir det også :ja:


#55

Martis sa for siden:

Vi er ikke ofte hos fotografen. Vi fikk tatt bilder når vi giftet oss og har vært med Junior en gang. Bildene ble hovedsaklig brukt til gaver, og vi har ennå ikke greid å bestemme oss for hvilke bilder vi ønsker å forstørre selv :p


#56

Maxine sa for siden:

Sjelden.


#57

Nooria sa for siden:

Vi fikk tatt bryllupsbilder hos en fotograf. Siden det har vi ikke benyttet fotograf. Mannen min tar masse kjempefine bilder av ungene.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.