Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ønsker du deg kjempelange øyenvipper?

#1

Filifjonka sa for siden:

Jeg får stadig opp bilder på FB av folk som har brukt vippeserum og har undervippene langt nedpå kinnet. Og jeg ser endel som har vippeextensions og så mye vipper at de nesten ikke kan holde øynene åpne.

Fint med lange øyenvipper altså, men går det ikke en grense et sted? Jeg syns som regel før-serum-bildene ser bedre ut må jeg innrømme.

Har nokså gjennomsnittlig lengde selv tror jeg, vippene ser ganske lange ut med mascara. Men grensene for hva som er lange øyenvipper har vel blitt flyttet en god del nå, så kanskje de egentlig er stutte etter dagens målestokk.

Hva tenker dere? Lengst mulig? Jeg klarer meg uten serum.


#2

Input sa for siden:

Nei, men jeg er jo generelt lite opptatt av utseende mitt. Jeg kjenner en fyr som har (naturlig) så lange øyevipper at de er borti brilleglassene hans hver gang han blunker, og det må være vanvittig irriterende.


#3

Filifjonka sa for siden:

Jeg hadde noen solbriller som øyenvippene kræsjet i. Uten at de var så uvanlig lange, altså. :D
Må bare flytte brillene litt ut eller velge en annen fasong.


#4

Pasta sa for siden:

Nei. Når jeg bruker mascara kommer vippene borti brillene.
Men jeg er nok lite forfengelig.


#5

Myria sa for siden:

Nei, jeg har aldri ønsket meg det.


#6

Timar sa for siden:

Nei, overhodet ikke. Men jeg kunne tenkt meg vipper som var såpass lange at de hadde en liten bøy oppover. Mine er pinnekorte og rett fram. Dog skal det sies at jeg til og med har noe gammelt vippeserum i skapet, tydeligvis uten at jeg gidder å bruke det, så så veldig opptatt av bøy er jeg visst ikke.


#7

Anne C sa for siden:

Nei det har jeg aldri ønsket meg.


#8

Niobe sa for siden:

Nei, men jeg er ganske fornøyd med å ha såpass lange og mørke øyenvipper at de gjør litt av seg uten maskara.


#9

GinaK sa for siden:

Nei, liker ikke å ha så tjukk maskara på heller. Jeg har ganske mye vipper og naturlig bøy og de kan bli lange om jeg bruker den rette maskaraen men bruker vanligvis ikke så mye sminke.


#10

Fløyel sa for siden:

Ikke kjempe lange, men litt fyldigere og lengre. Har hatt extention og det er ikke noe for meg. Har prøvd serum og det funker fint for meg. Vi er alle utstyrt forskjellig.


#11

My sa for siden:

Nei. Mine er ganske lange fra naturens side, og bøyer seg opp, slik at de tar oppi huden nedenfor øyenbrynene, og lager mascaraprikker hvis jeg åpner øynene helt opp før mascaraen har tørket. Lengre øyenvipper hadde vært upraktisk, og jeg føler ikke at det hadde tilført utseendet mitt så veldig mye heller. Både øyenbrynene og vippene mine er velsignet bekymringsløse. Har aldri brukt noen form for vippeserum, og heller aldri hatt behov for vippetang. Brynene er mørke og jevne, og jeg har aldri behøvd å nappe eller tegne på dem. Jeg bruker vanligvis mascara, men klarer meg uten det også.

Greit at det er noe jeg kan være fornøyd med.


#12

Xian sa for siden:

Tja. Jeg har i grunnen alltid vært fornøyd med lengde og tykkelse på vippene, men etter å ha hørt mer og mer om vippeserum, ble jeg fristet til å prøve det. Jeg begynte rett før sommerferien, og fikk bakoversveis da jeg etter fire sminkefrie uker i sommerhuset, svingte maskarakosten. De hadde vokst, gitt!

Jeg følte meg som en dragartist, med de lange og tykke vippene. Har vennet meg til det nå - abnorme er de heller ikke. Men jeg merker at jeg har fått mye større fokus på øyenvipper. Med ett legger jeg merke til andre menneskers vipper, og da har jeg skjønt at jeg ikke stiller spesielt potent på vippefronten likevel. For plutselig har "alle" fått monstervipper, som er mye lengre og tykkere enn mine. Etter en rask spørris bl a på Øyafestivalen, viser det seg at forbausende mange er pålimt! Det er åpenbart blitt helt vanlig, å få fikset vippene for en tusenlapp i måneden.

Lo ellers litt av Anne Lindmo sin lille utblåsning på FB-siden til Lindmo (får ikke til å linke). :knegg:


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg bruker mascara hver dag, så jeg ønsker meg åpenbart lengre og fyldigere vipper. Men jeg har aldri tenkt over at jeg har noe behov utover den jobben mascaraen gjør.


#14

meisje sa for siden:

Syns ikke kunstige vipper er noe for meg. Det er både tidkrevende, dyrt og holder i kort tid. Ikke syns jeg det fint heller hvis det blir for langt unna naturen.

Har foreløpig ikke prøvd serum, har lest at endel får allergiske reaksjoner, og vil helst unngå det, og jeg sliter med å finne kremer jeg kan bruke ved øynene.

Kort oppsummert: ikke så opptatt av lange vipper.


#15

Obelix sa for siden:

Jeg hadde engang lange og tykke vipper. Nå er det sørgelige greier i forhold. Det ene øyet har mindre og kortere vipper enn det andre. Jentungen i huset satte på extensions før sommeren og det ble veldig fint. Så veldig naturlig ut, og ikke var det dyrt heller. Vurderer å gjøre det sjøl. Lengde og tetthet kan man til en viss grad velge selv. Jeg vil bare ha litt fyldigere, ikke nødvendigvis så mye lengre.
Serum har jeg prøvd og fikk så sinnsykt øyekatar. Om det var serumet eller tilfeldig veit jeg ikke.


#16

Taien sa for siden:

Jeg ønsker meg fyldigere og noe lenger vipper.
Jeg har hatt extensions og syns det så veldig bra ut, men siden jeg er fæl til å gni meg i øynene, var det bare så de spratt!
Men kanskje jeg skulle prøvd vippeserum.


#17

007 sa for siden:

Jeg kunne tenkt meg litt tettere og fyldigere vipper, men ikke extentions. Så jeg har planer om å prøve vippeserum, for å se om det funker.


#18

amylin sa for siden:

Nope! Bruker nesten ikke mascara, eller annen sminke for den saks skyld.


#19

him sa for siden:

Nei. Ønsker meg litt mer gidd til å sminke meg litt mer. Er nok bare kronisk lat ... :sparke:


#20

Inagh sa for siden:

Dulter på denne. :dulte:

Og jeg kjente en gang en gutt på fem år, som var helt avhengig av å bruke briller. Han holdt på å bli tullete av at øyevippene (lange og vakre) dulta borti brilleglassene hver gang han blunka, stakkars ungen.


#21

Einhyrningur sa for siden:

Jeg har nesten ikke øyevipper og får "normal" lengde med serum. Skulle gjerne fått slike skikkelig lange, jeg synes det er pent.


#22

veobra sa for siden:

De kunne godt vært litt lenger og fyldigere, men jeg bruker stort sett ikke mascara å det kan ikke bety så veldig mye for meg.

Extensions er helt utelukket. Jeg kjenner en øyelege som har fortalt litt for mye om hva som kan gå galt. :skremt:


#23

LaBanga sa for siden:

Jeg liker å sminke meg og har tilgang til vippeserum, men det vippehysteriet har jeg ikke orket å hive meg på. Etterhvert som det har blitt mer og mer vanlig, så har det tatt litt av synes jeg. Greit nok at en ønsker litt lengre eller tykkere, men noen overdriver så mye at det nærmest blir komisk. Og veldig unaturlig.
Kjenner forøvrig en som ble helt avhengig og vippene ble tyngre og tyngre. Men nå har hun fått en skikkelig allergisk reaksjon, så nå kan hun nesten ikke bruke sminke lengre.

Akkurat som med falske negler, så har jeg ikke tid til å vedlikeholde sånne ting. For vips så faller noe av, og da må man jo fikse det temmelig raskt.

Så jeg klarer meg med de vippene jeg har og god maskara. Og så er det jo fullt mulig å ha sånne engangs falske dersom en skal stashe seg skikkelig opp.


#24

Joika sa for siden:

Jeg hadde gjerne tatt litt mer og har hatt extentions, men syntes det var pes. Ser liksom ikke at det er så veldig mye anerledes enn å bruke feks maskara. Naturlig er ingen av delene.


#25

Pøblis sa for siden:

Jeg har alltid hatt superlange øyevipper. :blafre: Nå har jo alle slike :snurt: Noen kjører på med så heftige vipper at jeg ikke vet hvor jeg skal se. Mange kler lange vipper, men deg kan bli litt mye hos enkelte.


#26

Hyacinth sa for siden:

Aldri prøvd eller vurdert. Men jeg trives jo med mascara, så det hadde vært praktisk å kunne ha mascara-vipper uten mascara. Hva slags serum kjøper jeg eventuelt da? Og hva koster sånt? Det er mye annet jeg heller vil bruke 500 kr på, for å si det sånn.


#27

Teofelia sa for siden:

Nei, absolutt ikke. Jeg mistenker at vippeserum er et av vår tids svar på tidligere tiders kvikksølvfoundation, og syns det er helt uforståelig at fornuftige damer ønsker å påføre seg et middel som potensielt får øynene til å skifte farge, vippene til å falle av, gir sårhet på hornhinnen og utslett i ansiktet, og som eksperter advarer mot.


#28

Drømmedama sa for siden:

Har hatt vippeextensions og likte det, valgte de mest naturlige de hadde og det så bra ut, ble fyldigere og litt lengre enn mine naturlige og så slapp jeg å tenke på mascara. Sluttet fordi det er dyrt og fordi tar tid å følge opp med påfylling.
Har registrert at noen fokuserer veldig på vipper for tiden, gjerne sammen med voldsomt kraftige og mørkmalte bryn, ser på det som en motegreie som appellerer mer til unge jenter enn til meg.


#29

Tussa sa for siden:

Ja, men har landa på at eg hverken prinsipielt eller økonomisk kan forsvare å gjere noko med det.


#30

polarjenta sa for siden:

Nei, jeg bruker heller ikke mascara, så da er jeg vel fornøyd med de jeg har.:knegg:

Eldstegutten min hadde skikkelig lange øyenvipper når han var liten og jeg fikk mange kommentarer på det. Søstera til svigerinnen min sa at hun kunne gitt høyrearmen for de vippene. Jeg for min del tenkte at jeg nå heller ville hatt høyrearmen, mer praktisk med arm enn lange vipper.:knegg:



#32

Appelsin sa for siden:

Jeg bruker ikke mascara engang, men må vel innrømme at naturen har gitt meg muligheten til å ha andre fokus enn lengde og tykkelse på øyevippene mine.


#33

Tallulah sa for siden:

Nei. Jeg er ganske greit utstyrt fra naturens side (blunker inn i brilleglass), og har ikke sans for abnorme endringer. Bruker litt vanlig maskara, men ønsker på ingen måte lengre eller tykkere vipper.


#34

Eia sa for siden:

Jeg er hjertens enig med Lindmo - en del folk tar dette med vipper for langt.

Og nei, jeg bruker knapt mascara. Mine vipper er vel sånn passe korte, tenker jeg. Akkurat som resten av meg. :knegg:


#35

Polyanna sa for siden:

Jeg har helt normale vipper fra naturens side, og etter at jeg begynte å komplettere mitt litt skrantende kosthold med tilskudd så har de faktisk blitt middels pluss. Med god og nylagt mascara så syns jeg de er skikkelig fine.

Jeg syns overdrevne extensionvipper (man ser det når de blir helt merkverdig lange) ser veldig rart og distraherende ut, og en del falske vipper ser VELDIG falske ut. Jeg syns det ser uharmonisk og distraherende ut. Men det er sikkert mange som bruker serum som bare går opp til noe som er innenfor normalområdet og da tenker jeg sikkert ikke på det.


#36

Palmen sa for siden:

Ja jeg vil veldig gjerne ha lengre vipper. Hvilket serum brukte du, xian? Jeg prøvde stimulash før sommeren men det fungerte dessverre ikke superbra.


#37

Divine sa for siden:

Jeg kunne tenke meg lengre vipper, men Teo har skremt meg vekk fra å bruke serum.


#38

Polyanna sa for siden:

Jeg tok forresten på sånne DIY-vipper fra parfymeriet til en utkledningsfest for en stund siden, og selv om det var noe skikkelig pøt og de kom skjevt på, så følte jeg meg også overraskende snasen og glam med dem. Men de hadde ikke tålt dagslys, da. For å si det forsiktig. :knegg:


#39

Linella sa for siden:

Jeg har ganske lange vipper fra naturens side, med "bøy" (har aldri skjønt vitsen med vippetang). Tror det hadde sett rart ut om de hadde blitt enda lengre, men det hadde ikke gjort noe om de ble litt tettere.


#40

Primrose sa for siden:

Jeg bruker ikke mascara engang, så nei. Men så har jeg heller ikke skjønt greia med kjempetydelige påmalte øyebryn. Jeg skvetter jo av øyenbryna til enkelte. :skremt:


#41

Katta sa for siden:

Haha er det av moten på FP nå? Ikke lenge siden alle drev med dette? Uansett, ja jeg synes lange og mørke vipper er pent og kunne godt tenkt meg lengre. Men er for lat til å gjøre noe for det.


#42

Sissel sa for siden:

Jeg har mørke øyenvipper, men de siste par årene har de blitt vel korte synes jeg, så nå har jeg bestilt iGlow vippeserum. Jeg synes ikke det er fint med veldig lange, påsatte vipper nei...., men litt lenger kunne jeg som sagt tenkt meg at de ble.

Datteren min på snart 18 er velsignet med så lange at de tar i brillene.


#43

Maverick sa for siden:

Jeg synes det ser litt... underlig ut med både påsatte vipper og sånne serumvipper som har tatt helt av. Men det er vel en motegreie, og heller falske vipper enn leppefillere og botox, lissom. Serum som kan være skadelig for øynene skjønner jeg ikke at man driver med altså.


#44

Divine sa for siden:

Men er alle serum skadelige per def, eller finnes det noen trygge?


#45

Apple sa for siden:

Vet ikke, Divine. Har prøvd nå i 3 måneder. Fått lenger vipper, men ikke noen ekstrem- lengde. Ingen plager så langt, men kommer kanskje på sikt?


#46

Blondie sa for siden:

Jeg er generelt veldig lite opptatt av øyevipper og har først etter å ha lest denne tråden innsett at det finnes vippeserum. :knegg: Jeg synes jeg jåler meg skikkelig når jeg en sjelden gang bruker mascara, så jeg er nok ikke helt i målgruppen.


#47

Polyanna sa for siden:

Tror ikke det er så ekstremt godt utprøvd, rett og slett.


#48

My sa for siden:

At folk bruker potensielt skadelige ting for å ta seg ut er jo ikke noe nytt akkurat. :knegg:

Folk inhalerer jo flere ganger daglig, med viten og vilje, den ekstremt kreftfremkallende og helseskadelige røyken fra et produkt som har advarsler skrevet i store, fete bokstaver utenpå pakken, så det forundrer meg faktisk ikke det aller minste.


#49

Einhyrningur sa for siden:

Jeg bruker iGlow når jeg husker på det og reagerer ikke. Har brukt det en stund, så kortidsplager har jeg per nå ikke. Langtidskonsekvensene vet man vel ikke om enda.


#50

Harriet Vane sa for siden:

Jeg synes jeg har fine vipper fra naturens side og bruker bare litt maskara for å få dem i riktig fasong og mørkne dem litt. Serum, løsvipper eller extension er helt unødvendig. Jeg blir oppriktig distrahert når folk får for mye store, lange og tjukke vipper, det ser jo kjemperart ut og jeg klarer ikke å følge med når folk snakker, men sitter ubevisst og stirrer på vippene: svosj, svosj...


#51

Xian sa for siden:

Jeg har brukt iGlow. Meget effektivt! Jeg har ikke opplevd noe ubehag med bruken.


#52

Nessie sa for siden:

:nikker:
Uten mascara ser jeg trøtt/syk ut. Så det må jeg ha. Men gidder nok aldri gjøre noe ut over det.


#53

Palmen sa for siden:

Takk for tips!


#54

rine sa for siden:

Jeg har middels vipper, (tror jeg, har aldri målt verken mine eller andres) men siden de er lyse fra naturens side, bruker jeg mascara for å få form og farge. Jeg har aldri vurdert serum eller noe annet for å få kjempevipper. Synes helt ærlig ikke det er særlig pent heller.


#55

Guava sa for siden:

Vippeserum faktisk! :knegg:
Nei jeg fristes ikke. Jeg bruker mascara et par ganger i halvåret. Så mye bryr jeg meg om vipper liksom.

Veldig lange vipper med masse mascara (evt permanent farget i unaturlig farge) og ulike fake varianter er ikke pent synes jeg.
Har vel landet på at jeg synes folk flest ser best ut naturell.


#56

Karamell sa for siden:

Nja, jeg bruker jo mascara og synes jeg ser finere ut med det, selv om vippene mine fra naturens side er mørke. Men de blir jo mer markert med mascara. Jeg har sett ganske ok extensionvipper, så det kunne jeg nok prøvd hadde det ikke vært for at jeg synes det er for dyrt og jeg gidder ikke bruke tid på salong. Jeg har også observert alt for store og fyldige vipper. Det ser jo ut som små koster!

Serum tør jeg ikke prøve.


#57

Anne sa for siden:

Har prøvd Iglow med godt resultat men sluttet da de ble for lange. Mine var ikke korte fra før heller.
Ingen reaksjoner på Iglow men ser ikke bort fra at det kan skje andre.


#58

Tussa sa for siden:

Eg har forresten sett veldig mange fine extensionvippar på voksne damer. Overhodet ikkje unaturlig.


#59

Filifjonka sa for siden:

Det går jo helt sikkert an å sette på extensions som ser naturlig ut. Men de legger en jo ikke merke til. :)


#60

Guava sa for siden:

Jeg tenkte det samme.

De gangene jeg legger merke til extensions så er det når det ser ut som feiekoster framfor øynene. Enkelte sånne feiekoster seg tunge ut å bære.

Jeg synes folk stort sett er så fine i seg selv at det er lite å vinne med store vipper, lepper med fillers og store bryn.


#61

Katta sa for siden:

Jeg kjenner folk som bruker extensions og ser helt naturlige ut ja. Det er fint synes jeg. Det jeg ikke fatter er at de gidder betale for det. Litt som kunstige negler med pynt. Jeg kjenner også folk som har vipper fra naturens side som ser ganske fake ut på grunn av størrelsen.


#62

frukt sa for siden:

Nei, jeg har nok øyenvipper takk. :nemlig:


#63

Tallulah sa for siden:

... eller det varierer hva man legger merke til.
[CENTER]Save[/CENTER]


#64

Maverick sa for siden:

Hvis man har lagt merke til extension vipper ser det vel pr def ikke naturlig ut?


#65

Katta sa for siden:

Jeg legger jo merke til ting som endrer seg på folk.


#66

Tussa sa for siden:

Det har vore ei feme her på jobb, så eg har visst at dei har fått extensions.


#67

Maverick sa for siden:

Åja, hvis man ser utviklingen skjønner jeg. Tenkte at man la merke til hos folk man ikke allerede visste hvor lange øyevipper hadde.


#68

My sa for siden:

Jeg, som ikke legger merke til det om folk går opp eller ned 20 kg ville neppe lagt merke til det om en bekjent fikk endrede øyenvipper. :knegg: Da må det i tilfelle bikke langt over i den unaturlige enden av skalaen.


#69

Strå sa for siden:

Copy that.


#70

liefje sa for siden:

Egentlig fornøyd med mine men bruker mascara. Prøvde vippeserum en gang, men fikk en veldig allergisk reaksjon, så det utgår. Extensions kunne jeg aldri tenkt meg. Muligens hvis jeg var invitert på et lukseriøst event med lange aftenkjoler og rød løper, men har ikke sett noe til sånne invitasjoner enda.


#71

Polyanna sa for siden:

Hvis man bruker extensions, ødelegger man de naturlige vippene da? :blond:


#72

Teofelia sa for siden:

Ja, det er visst ikke helt uvanlig.

Ikke at Minmote.no nødvendigvis er en kvalitetskilde, men det var den første jeg fant. Her er selvsagt budskapet "det kan gå galt hvis du bruker ukyndig personell" (underforstått: noen andre enn meg), men det underliggende budskapet, slik jeg ser det, er jo at dette er en ganske useriøs bransje, der det ganske ofte gjøres feil.




#75

Tallulah sa for siden:

Det er vel fordi det var da produktet tok av på markedet, ikke nødvendigvis fordi problemet har forsvunnet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.