Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gaming: Hvilke spill spiller dere med barna?

#1

IzziCreo sa for siden:

Tenker på Playstation og andre spillplattformer. Noen tips?

Det er snakk om spill som passer en 8.klassing, så spill som har høy aldersgrense utgår. Det trenger ikke være 12 år altså, men egnet for spillvant pode og foreldre.


#2

Niobe sa for siden:

Poden er bare 12 i år, så vi har bare spill med max 12-årsgrense. Jeg kan i grunnen være med på det meste, utenom Minecraft, men jeg foretrekker Plants vs Zombies Garden Warfare 2 om jeg får velge spill. Det spiller jeg uten poden også. :knegg:


#3

Charlie sa for siden:

PS har jeg ikke greie på, men Plants vs Zombies spiller jeg på ipad. har tatt pause i perioder, men har begynt igjen, nå. Morsomt strategispill.

Spiller minecraft i perioder, også, men der er det så mye jobb med å grave og bygge ting :knegg:


#4

Candy Darling sa for siden:

Jeg spiller Clash Royale, men det er på mobil.


#5

Neket sa for siden:

Mariokart. Og Lets Dance hvis jeg må.


#6

Ru sa for siden:

Alle de der Lego-spillene.


#7

Niobe sa for siden:

Plants vs Zombies på iPad er ikke spesielt sammenlignbart med Playstationspillet, sånn for ordens skyld. På Playstation er det et veldig underholdende og harmløst 1. person skytespill. Å skyte zombier er veldig terapeutisk.


#8

Input sa for siden:

Poden vil gjerne at jeg skal være med på Plants vs. zombies (det Niobe mener, ikke iPad-versjonen), men jeg synes det er et forferdelig slitsomt spill. :knegg:

Vi er begge glade i puzzle platform-spill (vet ikke om det finnes et annet navn, men) og da spiller vi på "gamlemåten", slik at en av oss ser på mens den andre spiller, også bytter vi på. Har brukt mye tid på Unravel, som jeg synes er et usedvanlig vakkert og rørende spill.

Jeg liker også godt Lego-spillene, men de er vel for barnslige for en 8. klassing, antar jeg. Vi spiller også mye Portal, både 1 og 2. Og Besiege.


#9

Juste sa for siden:

Vi spiller Rock Band innimellom. Men det koster en del i og med at man må ha litt plastinstrumenter.


#10

Tjorven sa for siden:

Her svikter jeg fullstendig. Jeg spiller ikke med barna mine selv om det er knertens yndlingsgeskjeft.

Far og sønn spiller tidvis FIFA.


#11

Serafin sa for siden:

Minecraft. Vanilla og modded. Mest på PC.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.