Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ramen

#1

zinatara sa for siden:

Storesøster vil ha ramen til middag i helgen. Jeg har aldri laget det før og vil gjerne ha tips om oppskrifter. Hva slags kjøtt er best til?


#2

rajraj sa for siden:

Jeg har brukt å koke kraft på salt svineknoke og bruke det kjøttet. Når kraften er ferdig krydrer jeg den med soyasaus, fiskesaus, chili, ingefær og hvitløk. Legg kjøtt, kokte nudler, finstrimlede gulrøtter, shitakesopp (eller en annen type sopp) og pak choi eller strimlet kinakål i en dyp bolle, ha kokende kraft over og voila! Smakes til ved bordet med hva man ønsker av fersk koriander, thaibasilikum, hakkede peanøtter/cashewnøtter, lime og soya.


#3

rajraj sa for siden:

Bønnespirer er også godt oppi!


#4

zinatara sa for siden:

Svineknoke var lurt. Det bruker jo jeg ofte å koke suppe på.


#5

Tallulah sa for siden:

Vår favoritt er på svin, ja. :nikker: Jeg har ofte laget asiatisk krydret ribbe, skåret i tynne skiver og frosset ned. De kan jeg frese opp i panna og ha i ramen.


#6

Zulu sa for siden:

Ohoi! Denne ble jeg spontaninspirert av. Skavvise, jeg har pinnekjøttkraft i fryseren, nudler, gulrøtter og kinakål. Men ikke noe kjøtt som egner seg, tror jeg. Forslag til noe mer å ha oppi? Kokt egg slår ikke an hos kidsa.


#7

Juste sa for siden:

Ramen handler jo 99% om kraften så dersom du gjør den riktig så er det ikke så farlig hva som havner oppi av proteiner. Når det er sagt så pleier jo svin å være en suksess.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.