him sa for siden:
... eller frokoster 😊
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
him sa for siden:
... eller frokoster 😊
polarjenta sa for siden:
Egg og bacon.
Appelsin sa for siden:
Smoothie av bær og frukt.
Dixie Diner sa for siden:
Mitt hjemmebakte brød (bakte ny batch i kveld, gleder meg til frokost i morgen) med Berit Nordstrand-smør og linsepostei. Blir som regel det eller smoothie. Noms.
frukt sa for siden:
Eggerøre, røkelaks og avokado.
Myria sa for siden:
Nystekte rundstykker, bløtkokt egg og forskjellig pålegg.
Xian sa for siden:
Det kommer jo litt an på setting, da. Og tidspunkt. På ferie i Frankrike, blir det ikke bedre enn en le petit dejeuner, med café au lait, en halv baguette med syltetøy og croissant. I USA french toast, bagles eller pannekaker. Rugbrød med lun leverpostei og skoleagurk i Danmark osv...
Men det er jo feriefrokost. Jeg har ikke matlyst før et stykke utpå dagen, så til hverdags blir det en grønnsak, litt nøtter og kaffe. Det kan vel ikke kalles favorittfrokost, men fungerer som snus. :jupp: I helgen tar jeg gjerne grytebrød, egg og bacon, bacon og avokado, eller ciabatta med nypesyltetøy. :nam:
Bergensis sa for siden:
Vita Hjertegod frukostblanding pimpa med gresskarfrø, bær og litt av svigermor sitt nydelige syltetøy.
Eg likar ikkje saltmat til frukost. Det fungerer til lønsj eller brønsj, men eg må ha eitt eller anna i retning søtt på morgonen.
millact sa for siden:
Hotellfrokost med egg og bacon, rundstykker og croissanter.
Nessie sa for siden:
Sånn byggrynsgrøt med bringebær, og en banan. :knegg: Spist det daglig ett år nå. Frokost er mest en "må-ting", særlig i hverdagen. Men kan kose meg med rundstykker i helg da.
IOA sa for siden:
Min favoritt hverdagsfrokost er havregrøt laget av 1 dl havregryn, 1 dl vann og 0,75 dl melk. 3 minutter i mikroen og en stor skje cottage cheese røres inn. Toppes med enten friske blåbær eller eplebiter, knuste nøtter og kanel.
Tallulah sa for siden:
Müsli med yoghurt og frukt. Jeg er ikke noe frokostmenneske og liker det enkelt og ikke for tungt, og ikke for søtt og ikke for fett.
Eller bare en god latte.
Geitrams sa for siden:
Periodevis er jeg fryktelig glad i havregrøt, og periodevis smoothies. I helgene elsker jeg rundstykker med egg eller eggerøre. Jeg er også veldig glad i godt brød med jordbærsyltetøy og en god kaffe til.
millact sa for siden:
Jeg må i alle fall ha kaffe. Svart kaffe er helt ok.
veobra sa for siden:
Muslibrød med smør, brie og fikensyltetøy.
Pebbles sa for siden:
Gresk yoghurt, valnøtter og bær. :nam:
Neket sa for siden:
Til hverdags: kaffe og en gresk youghurt med vaniljesmak og granola. Firkorn med oppkuttet banan hvis jeg har god tid.
I helgen: havregrøt som ikke er laget i mikro.
Maverick sa for siden:
Kaffe. :ikkefrokostfan:
Divine sa for siden:
Lucky Charms :gotta love America:
rajraj sa for siden:
Brød med leverpostei og rødbet eller med appelsinmarmelade til hverdags. I helgene liker jeg frukt, croissant og god ost. Eller bananpannekaker med maple syrup, gresk youghurt og ristede nøtter.
Retz sa for siden:
Hyttefrokost som vanligvis består av kokt egg, grovbrød med ost, kaviar og agurk, pluss Åkrafjordpølse som vi skjærer opp selv.
Jeg har dessuten lagt meg til en fryktelig uvane når vi er på hytta, jeg har innført begrepet frokostdessert. Som innebærer et lite dykk i smågodtposen eller et par striper Smørbukksjokolade umiddelbart etter frokost. :rødme:
løve70 sa for siden:
Til hverdags blir det en smoothie/bar/yoghurt etter trening. I ferier/helger koser jeg meg med nybakte (eller oppvarmede) rundstykker med godt pålegg; ost, skinke, brie, egg, syltetøy, tomat og agurk.
liefje sa for siden:
Youghurt med müsli, friske bær og frukt. Det var egentlig en sunn hverdagsfrokost for meg, men er nå min absolutte favoritt uansett ukedag, ferie, hotell eller whatever. Er jeg på hotell, tar jeg noe annet i tillegg, altså, men hjemme er det bare dette.
Tjorven sa for siden:
Jeg starter dagen med en islatte, som etterfølges av to brødskiver med sennep, ost og salat. Til hverdag er det best.
Ellers har de en fantastisk brønsj på Nighthawk Diner som inkluderer egg, chilli con carne, pølse og pannekake. :hjerter:
Tallulah sa for siden:
Det er litt trist å ikke være et frokostmenneske. Jeg har egentlig lyst til å ha store fellesfrokoster i helgene, med jus og egg og opppskåret frukt og grønt og what not, men fakta er at vi er tre personer med fullstendig ulike frokostpreferanser. En liker engelsk frokost med egg, bacon, bønner og grønnsaker. En liker enkle brødskiver med egg og kaviar og jeg vil ha en enkel korn m/ syrnet melk. Og skal jeg drikke kaffe til må jeg velge bort korna, for jeg orker ikke begge deler.
My sa for siden:
Litt betinget her også.
På hverdager, eller når jeg må tidlig opp: Et havreknekkebrød med brunost, et glass iskald melk og en kopp sterk, svart kaffe. Eventuelt bare kaffe.
Helger, eller når jeg har god tid: Fine rundstykker med forskjellig pålegg (gjerne ost, skinke, paprika og agurk), bløtkokt egg, kaffe og juice.
På fjelltur: Egg og bacon, og evt stekt sopp, hvis det er tilgjengelig, og selvsagt kaffe.
Kun på ferie eller varme sommerdager: Frukt, yoghurt, kornblanding og litt honning.
Polyanna sa for siden:
Til hverdags nå er det en hjemmelaget naturellyoghurt med en (god) skje honning og enten müsli eller frø (hvis jeg har husket å blande dem i kvelden før). Og vitaminene mine (drikkes).
I helgene er det nybakte, halvgrove rundstykker og et godt utvalg med forskjellig pålegg, inkludert en form for egg, og deilig juice.
My sa for siden:
Hjemmelaget naturellyoghurt Poly? Hvordan gjør du det?
Polyanna sa for siden:
Jeg har et kit jeg har kjøpt, og så kjøper jeg pulver og blander i romtemperert styrk-melk, lar det stå i en isolert og oppvarmet beholder i 12-24 timer. Inneholder masse probiotiske bakteriekulturer, visstnok. Og er god! Kjøper pulveret fra et selskap som driver sånn nettverksmarkedsføring og er ikke så keen på å si merkevaren, siden det er reklame, tror jeg?
My sa for siden:
Det trenger du ikke, jeg er nok ikke helt der at jeg kjøper pulver fra pyramideselskap for å lage min egen yoghurt, :humre: ble bare nysgjerrig. Husker da vi var små at vi kunne lage melkeringe ved å ha melk i den nesten tomme boksen, og la den stå, så jeg lurte på om det var noe lignende.Strå sa for siden:
Svart kaffe, ev. noe cortadolignende med lettmelk i. Jeg kommer ikke i gang uten.
Av spisandes greier er tyrkisk 3,5 % jågurt med bananbiter og ev. nøtter og havregryn eller musli å foretrekke. I hvert fall til hverdags når jeg skal på jobb. Egg og bacon er godt, men sitter tungt både i magen og i hodet, så nå forskyves det til en lønsj av og til i helgene og ikke til hverdags.
Nå ble jeg sulten av denne tråden.
Lavender sa for siden:
Svart kaffe og yoghurt bowl til hverdags. Svart kaffe, fransk landbrød og søte bakevarer i helg og ferier.
Tussa sa for siden:
Om eg skal velge fritt uten tanke på sunnhet og kaloriar? Fine, heimebaka rundstykker med smør og ridderost :love:
Toffskij sa for siden:
Hverdag: Én grovbrødskive med skinke og sennep, en med blåmuggost. Alltid. :knegg:
Helg: Varme rundstykker og bredt påleggutvalg.
GinaK sa for siden:
Vi var på hotell i sommerferien og der gomlet jeg egg og bacon, oppskåret melon, yoghurt med musli og frø og croisant med sjokolade til dessert. :p Deilig.
Ellers er det lite luksus. Jeg spiser knekkebrød og en banan i ukedagene og i helgene drøyer vi litt så det blir etpar bøtter med kaffe først. :)
Divine sa for siden:
Jeg spiser ikke frokost hjemme. Spiser først på jobb. Da går det i knekkebrød med ost, stort sett.
Input sa for siden:
Egentlig er jeg innmari glad i egg og bacon på rundstykker, men siden jeg ikke spiser kjøtt, blir det bare egg. Det viktigste er egentlig grove rundstykker. I ukedagene spiser jeg enten havregrøt eller ristet brød med eple på.
Fløyel sa for siden:
Kaffe.
Jeg liker egentlig ikke frokost, men vet at jeg må ha, så jeg drøvtygger en brødskive med spekeskinke.
him sa for siden:
Lille My: For å lage youghurt må du tilsette de bakteriene som syrner melken. Her er en oppskrift på hvordan du gjør det:
Kan jo svare selv også. :) Har en runde her hjemme hvor jeg har hatt som mål å bruke opp oppskriftene mine så her har vi hatt (NB! Bare i helgene!):
Litt sånn diverse hvordan det har blitt mottatt. Granolaen ble jeg selv veldig begeistret for. Holder kjempelenge, er veldig billig (sammenlignet med kjøpt granola, da. Det er ikke den billigste frokosten). Ungene er pannekaker og scones fan, mens mannen hinter om egg og bacon fremfor gulerot og ingefær juice ... :humre:
Jeg er litt usikker på om jeg blir å fortsette, å prøve ut oppskrifter, men tror det. Gøy å lese svarene deres! :)
veobra sa for siden:
I helgene digger jeg luftige amerikanske pannekaker med masse lønnesirup.
nolo sa for siden:
Når jeg har god tid og har våknet av meg selv vil jeg gjerne ha frukt først, så noe laks og eggerøre før jeg avslutter med kaffe og croissant. :nam:
rine sa for siden:
Tidlig morgen: Ferskpresset appelsinjus (som jeg sjelden har, men det er det jeg liker best) og ristet brød/knekkebrød med ost og paprika/agurk.
Sen søndagsfrokost: Ferske/varme rundstykker, jus, egg og bacon.
Polyanna sa for siden:
Det er helt utenkelige smaker for meg så tidlig på morgenen! Sennep! Salt! Blåmugg!!! Alt deilige ting senere på dagen, men tanken på å begynne dagen med det... :skremt:
Jeg tror jeg egentlig er sør-europeisk, for jeg vil helst ha et glass fersk juice og en liten søtsak, og så søt melkekaffe etterpå. :knegg:
Taien sa for siden:
Min favoritt frokost har vi hver julaften, og det er en grunn til at vi kun har det da. :knegg:
Det består av eggerøre, spekemat, rundstykker, flatbrød, grønnsaker og div annet.
Helgefrokoster med egg, bacon og rundstykker, delt med to småtrøtte men glade gutter i pysjen, må vel være de ALLER beste!
rine sa for siden:
Rart å lese hvor forskjellige vi er. :knegg: Jeg er enig i at sennep og blåmuggost er sjokkerende sterke saker å spise tidlig på morgenen- :skremt:- men jeg er heller ingen tilhenger av søtsaker og kaker til frokost. Lett og greit ,med ikke så altfor mye smak og sukker som vekker meg unødvendig er det jeg går for. :nemlig:
Polyanna sa for siden:
Hvis jeg ikke spiser yoghurt så går det i tynne knekkebrød med syltetøy. Brød vokser i munnen, det samme gjør ost. :skremt:
Skilpadda sa for siden:
Jeg er definitivt et frokostmenneske og blir frustrert av hoteller som gir meg bare en croissant eller en ristet loffskive (selv om jeg liker begge deler og gjerne tar det i tillegg til ordentlig mat).
Hverdagsfrokosten er havregrøt med blanding av store havregryn og steelcut, kokt på melk, blandet med masse cottage cheese og med naturell blåbær og valnøtter på. Lønnesirup er kjempegodt på, men det dropper jeg av sunnhetsgrunner. :jupp: Drikker svart te til, for jeg har ikke lyst på svart kaffe så tidlig på morgenen.
Søndagsfrokosten er alltid havre-cc-pannekaker med bacon, yoghurt, bær og frukt, og en stor kanne kaffe. Et slags kompromiss mellom sunnhet og kos som alle kan leve med.
Jeg liker ellers engelsk frokost veldig godt, hvis jeg har god tid og ikke er stuptrøtt. Egg og bacon, bønner og blodpudding, med toast og marmelade ved siden av, og enten sterk te eller svart kaffe. :nam: Men jeg liker også amerikansk overdådighetsfrokost med pannekaker, sirup og bacon. Og så liker jeg selvsagt hjemmelagde rundstykker med gode oster og marmelade og skinke og sånt. Og granola med frukt og nøtter er også godt.
Jeg er rett og slett veldig glad i frokost. :jupp:
My sa for siden:
Jeg må bare signere rine i at jammen er vi forskjellige. :hehehe: Har hørt om de som har grense for hvor sent de kan drikke svart kaffe, men for tidlig? :what:Skilpadda sa for siden:
Tror det er noe med surheten. Magen min er ikke helt i humør til sånt den første timen etter at jeg våkner på hverdager. (Kaffe med melk går an, men det gidder jeg ikke å knote med. :knegg: )
Toffskij sa for siden:
Jeg er en dedikert frokostspiser, og er veldig klar for Ordentlig Mat™ så snart jeg har kommet ut av dusjen og er levende igjen. Søte ting vil jeg helst ikke ha, det må i så fall være som en liten frokostdessert. Men først solid mat med ordentlig smak i.
Skilpadda sa for siden:
Dusjen, ja, det er det som er greia, tror jeg! Jeg spiser nesten alltid frokost før jeg dusjer (det er noe med familielogistikken som gjør det). Når jeg har dusjet og kledt på meg, kunne jeg antagelig drukket kaffe. Men da er det jo på tide å gå på jobb.
Toffskij sa for siden:
Jeg kan ikke gjøre noe uten å dusje. :nemlig: Ikke hvis jeg har stått opp før åtte, i hvert fall.
My sa for siden:
Samme her. Morgenen foregår vanligvis i følgende rekkefølge: Stå opp - dusje og kle på - vekke barn - kaffe (alltid) - frokost (ikke alltid) - hår og sminke - ut.Polyanna sa for siden:
Her er vi helt på linje. :nemlig:
Maverick sa for siden:
Ja, jeg kan leve med en croissant også, faktisk.
Skilpadda sa for siden:
Jeg har en venninne som har det forholdet til kaffe. Hun pleide en periode å ha kaffemaskinen stående på nattbordet, etter å ha snublet og falt for mange ganger på vei fra seng til kjøkkenbenk. :humre:
Madicken sa for siden:
For tiden: Nybakt brød med smør, Roquefort og en god marmelade. :nam:
Polyanna sa for siden:
En jeg kjenner pleide å sette frem et krus kaffe ved vasken på badet, til mannen sin, så han kunne ha mens han i halvsøvne barberte seg før dusjen. (Han visste seriøst ikke å sette pris på hvor godt han hadde det, men det er en annen historie)
Myria sa for siden:
Jeg er egentlig ikke noe frokostmenneske jeg heller (jeg er ikke noe morgenmenneske punktum). Hvis jeg må opp tidlig må jeg ha noe søtt, gjerne ristet brød med marmelade, men i helgene derimot spiser vi ikke frokost før minst en time etter at vi har stått opp og da er det fantastisk å steke rundstykker, koke egg og dekke frokostbord med masse godt (dog har jeg aldri hatt sansen for tung frokost som egg og bacon).
Og så skjønner jeg meg ikke på dere som må ha en dusj hver morgen. Dusjing er så usannsynlig kjedelig og det absolutt siste jeg har lyst til å gjøre etter å ha dratt meg opp forskrekkelig tidlig (dvs før kl 10).
millact sa for siden:
:nikker:
Input sa for siden:
Samme her. Om jeg tvinges til å spise frokost før dusj kaster jeg opp. På ordentlig.
him sa for siden:
Jeg er nok litt enklere: Jeg er rett og slett veldig glad i mat. :D Veldig deilig å ha "fått lov" å lage mat igjen etter at mannen har laget i mange år. Noterer meg at du sier "han hadde" (merkelig det der? Hvorfor er vi så blinde for det som er positivt i livene våre :gruble: )Polyanna sa for siden:
Han skjønner det NÅ, da. Når det ble borte, og det var hans egen skyld. :hehehe: (Uten at jeg skal dele mer av den historien her).
Men sant, sånn er det vel med det meste. Count your blessings. :nemlig:
Tussa sa for siden:
Eg snuble meg halvnaken inn på kjøkkenet, trykke på nespressoknappen (har satt kopp og kapsel i kvelden før) og har kaffi i munnen maks et minutt etter eg har satt beina i bakken :knegg:
ingling sa for siden:
I ukedagene spiser jeg laktosefri yoghurt med banan, blåbær og glutenfri granola, stort sett uten unntak. Varierer mellom kjøpt og egenlaget granola, da. :humre:
I helgene blir det i grunnen ofte det samme, jeg har en mann som ikke er sulten om morgenen og to jenter som gjerne bare vil ha frukt eller noe lett med det samme, så hos oss er det rundstykker osv. til lunsj sånn i elleve-tolvtiden. Det hender jeg lager cottage cheese-lapper i helgen. En sjelden gang spiser jeg brødskive i ukedagene, men det er ytterst sjeldent.
Jeg har forresten laget yoghurt bare ved å bruke noen skjeer yoghurt, kokt opp med melk og latt det ligge i en tett beholder innpakket i ymse tepper e.l. noen timer. Det fungerte veldig bra uten fænsi kit eller pulver! Husker ikke måleforholdene lenger, men skal se om jeg ikke har det et sted. Lenge siden jeg har prøvd det nå.
ingling sa for siden:
Ja, og kaffe må jeg også ha. Til maten, etter dusjen. Er ingen stor fan av mye kaffe på tom mage.
Polyanna sa for siden:
Takk for yoghurt-tips! Lurer på om jeg skal prøve med å bruke den jeg har laget allerede som base!
ingling sa for siden:
Ja, jeg tror det skal gå veldig fint! Jeg mener vi bare kjøpte ferdig yoghurt første gangen (type tyrkisk eller noe), og så brukte vi en rest som base til neste runde. Lagde riktignok med helmelk den gang, men lett burde fungere.
him sa for siden:
Du kan se på lenken jeg la ut tidligere tråden for temperatur, tips etc :)
(Litt rart egentlig at youghurt er så populær kjøpevare, i og med den er såpass enkel å lage? Er kanskje litt slik som surdeig, at selv om det er enkelt krever det en del planlegging pga tidsbruken? Ser selv at jeg heller lager kaker enn gjærbakst, nettopp på grunn av det krever litt planlegging på tid)
Polyanna sa for siden:
Jeg liker veldig godt den jeg lager nå, og den er veldig god for magen, så det ville jo vært genialt om jeg kunne bare basere meg på den! Penger spart, yey!
Floksa sa for siden:
Sjokolade-is. Aldri feil. Med sjokoladesaus. Gjerne med dajm.
Ru sa for siden:
Jeg er ikke skapt for å innta noe som helst før det har gått litt tid.
Men jeg liker rundstykker og bredt utvalg pålegg, og jeg har en hangup på toast med honning til dessert. :sparke:
Om jeg er borte (aka hotell) drikker jeg alltid appelsinjuice, og spiser skiver/rundstykke med ost, syltetøy eller laks. Så drikker jeg te, og så toast m/honning eller croissant. Og gjerne vannmelon.
Jeg er et vanedyr.
My sa for siden:
Ja, var noe sånt jeg tenkte på, som jeg husker fra den melkeringegreia da jeg var barn. Var farmor som brukte å gjøre det slik.him sa for siden:
Jeg liker ikke is. :humre: Er på det nærmeste utstøtt i min egen familie, men i sommer var vi på ferie med ei venninne av meg og datteren hennes. Og venninnen min like heller ikke is - ikke rart vi ble bestevenninner! :Dingling sa for siden:
Ah, den hadde jeg ikke fått med meg, tusen takk! Da skal jeg jommen teste det med laktosefri melk. Går en del yoghurt hjemme hos oss!
Floksa sa for siden:
Liker ikke is?!?
:skeptisk:
Ru sa for siden:
Jeg spiser veldig lite is. :nemlig:
Det er blant tingene jeg kan leve helt uten, faktisk.
(Det er mange andre ting jeg heller skulle hatt på den listen, forråsidetsånn, menmen.)
Tallulah sa for siden:
Jeg er heller ikke max begeistret for is. Og hvertfall ikke til frokost. :kvalm:
Toffskij sa for siden:
Haha, ja, jeg er selvsagt en dedikert spiser av absolutt alle måltider. Unntatt kveldsmat. Da vil jeg heller ha sjokolade. :plystre:
My sa for siden:
Samme her. Spiser det av og til, om sommeren, men klarer meg helt fint uten også. Men på Sicilia er det ikke uvanlig å spise is til frokost. Eller granita, som er mer som en slush av juice, frukt og bær. Sammen med brioche. En ganske pussig greie, spør du meg.Madicken sa for siden:
Liker ikke saftis. :nemlig: Jeg har nær traumatiske minner om lovnader om is der jeg ble avspist med saftis.
Candy Darling sa for siden:
Jeg er ikke veldig glad i melkebasert is.
Også foretrekker jeg ikke søtt til frokost. Hvis jeg ikke er i Frankrike. Selv da må jeg ha noe annet først. Men havregrøt, som er nokså søtt siden jeg lager på melk, er likevel favoritten min. :gal:
Lyppa sa for siden:
Ristet brød med smør og sukker, også fruktsalat etterpå. Det er ikke noe jeg spiser så ofte, men det er veeeldig godt :D
Bokormen sa for siden:
Rundstykke eller godt brød med ost. :enkel sjel: Og gjerne kaffe med en melkeskvett i.
LilleT sa for siden:
Varme bær, havregryn + diverse kjerner, nøtter og naturellyoghurt.
him sa for siden:
Ja, de bruker å ha det blikket der - helt til de kommer på at det da blir mer is på dem! Da forsvinner skepsisen og erstattes med sånn blikk som katter har når de har fått øye på noe de liker. :humre: Du och jag, Alfred! Du och jag :DPappalille sa for siden:
Jeg savner yoghurt. Og syrnet melk. :sukk:
frukt sa for siden:
Frokostbufféten på Gothia Towers må være den beste frokosten jeg har hatt så langt tror jeg. Eeelsker å ha masse å velge mellom. :D
My sa for siden:
Min favoritthotellfrokost så langt er den på Galle Face hotel i Colombo, der jeg var sist for ca 15 år siden. Helt fantastisk!ming sa for siden:
Helt klart havregrøt, laget på like deler melk og vann.
Før ville jeg nok sagt rundstykker med noe eggebasert, men så ville magen min plutselig ikke ha egg mer. :fnys:
Retz sa for siden:
Frokostpreferansene mine varierer en del med hvor jeg er og ikke minst aktivitetsnivå. Da jeg gikk tvers over England (coast to coast) for noen år siden, var konseptet full English helt utenkelig de første par dagene. Jeg spiste mine brødskiver og korn- og fruktblanding med yoghurt og det var det. Etterhvert som kaloribehovet vokste innførte jeg gradvis egg, bacon, tomater, bønner, sopp og til sist pølser. Og toppet det med korn/frukt/yoghurt. Det kunne jeg gå en god del km på, og det var jammen bra for nistepakka fra b&b-et var ofte så der.
Er jeg på hotell så er ikke frokosten min så veldig annerledes enn hjemme. Jeg foretrekker rugbrød framfor rundstykker og kokt egg heller enn eggerøre og bacon. Er det oster på bordet som ser spennende ut prøver jeg gjerne, særlig utenfor Norge.
trøtt sa for siden:
Nybakte grove rundstykker med baconpostei, agurk og paprika. Vann og te til drikke.
Anda sa for siden:
Hverdags: havregrøt med banan, kanel og akasiehonning. Kaffe.
Helg: først en kaffelatte i ensomhet. Så familiefrokost med hjemmebakt (eltefritt) brød, egg, fullt påleggsbord, juice og mer kaffe. Gjerne i 12-tiden, så det er vel egentlig brunsj.
Novla sa for siden:
Eggs Royale. :elsker: Evt. gedigen hotellfrokost med alskens pålegg, oppskåret frukt og små bakverk til frokostdessert.
I den virkelige verden: To skiver hjemmebakt brød med ridderost og chutney, evt. gräddost til hverdags. Helgefrokost skal helst ha flere typer brød/rundstykker og godt utvalg i pålegg, evt. amerikanske pannekaker med lønnesirup en sjelden gang (les: når jeg gidder).
Madicken sa for siden:
For ikke å snakke om Eggs Benedict! Gjerne sammen med champagne. :nemlig: Men det er vel så langt fra en hverdagsfrokost som man kan komme. :knegg:
iben sa for siden:
Egg på hjemmelaga brød eller rundstykker, kaffe og appelsinjuice!
Smash sa for siden:
Jeg spiser 3 knekkebrød med jalapeñoost og drikker et glass Greens. Nesten uten unntak. Evt. sjokoladeshake, men den er så god at jeg sparer den til lunsj eller kveldsmat.
Nextlife sa for siden:
Svart kaffe.
Det bør gå minimum 4 timer etter jeg har stått opp før jeg inntar fast føde eller noe som likner næring, og det må for all del ikke ha noe som likner sukker i seg.
Havreknekkebrød med norvegia funker, er det festfrokost kan scones med smør, ost eller til nød eggerøre funke.
Chanett sa for siden:
Så sant jeg ikke bor på hotell eller hos venner spiser jeg havregrøt med blåbær og appelsinjuice til. Jeg elsker havregrøt og magen min blir euforisk av en slik start på dagen. En gang har jeg faktisk bodd på et hotell som laget havregrøt. Love it!
Jeg velger ofte hoteller etter frokost (og interiør) og spiser alltid rugbrød om de har det. Rundstykker og lysere brød får magen min til å gråte, så det unngår jeg. Alltid gode oster og yogurt med müsli.
Spiser jeg frokost hos venner spiser jeg det jeg får servert. Man er da veloppdratt.
Og ja, jeg er frokostmenneske. Før jeg fikk barn spiste jeg aldri frokost, men nå er jeg uspiselig uten.
HaakonKarstad sa for siden:
Jeg elsker Tomat kream eller Artisjokkkream. :nikker:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.