Drømmedama sa for siden:
Finnes det en ny dille? Sånn som pavlova da den kom... Noe nytt og gøy? Trenger ideer!
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Drømmedama sa for siden:
Finnes det en ny dille? Sånn som pavlova da den kom... Noe nytt og gøy? Trenger ideer!
GinaK sa for siden:
Aner ikke.
Hvetebakst er deilig men må være dagsferskt.
Jeg har laget epleboller i dag. Samme deig som kanelboller men med epler i biter, surret i kanel og sukker + smurt mykt smør på deigen før den rulles sammen.
Tok bilde men det har ikke kommet over til Googlekontoen enda..
Kakefoccacia? Sånn med vaniljekrem og bær.
Dixie Diner sa for siden:
Raw food-kaker er veldig i vinden nå. Og såå godt og du kan lage dem utrolig flotte. Google (eller enda bedre, sjekk youtube, jeg finner alltid masse oppskrifter på alt mulig der) for tips.
Lavender sa for siden:
Mørdeig og sitronfyll med italiensk marengs. Du finner oppskrift hosTrines Matblogg, Finckenhagen og Pascal.
Elise sa for siden:
Monkey bread. coop.no/extra/mat--trender/monkey-bread-er-helt-vanvittig-godt/
polarjenta sa for siden:
Det er vel neppe en trend, men jeg bakte en som heter jordbækladdkake, oppskrift på det søte liv, og den fikk jeg mye skryt for.
Nextlife sa for siden:
Kaker med mirrorglaze is the new shit om dagen. Ser utrolig avansert og posh ut, og er latterlig enkelt, om enn litt arbeidskrevende.
Niobe sa for siden:
Naked cake er vel heller ikke ut ennå.
Pøblis sa for siden:
Pøbelprinsessen ønsker seg en slik til konfirmasjonen neste søndag. Du må sende oppskrift. :ja:
GinaK sa for siden:
Del gjerne bilder av de kakene dere nevner.
Kaken som er den største favoritten her er Oreokake. Har laget den på eldstemann sin bursdag hvert år siden 2012.
Che sa for siden:
Oh, yes! Det er det jeg ser mest av om dagen!
Joika sa for siden:
Åh wow. Ser for meg et kjøkken nedklint i glasur! :knegg:
Nextlife sa for siden:
Neida, det er bare å ha noe under kaken sånn at den samler opp glasuren som renner. Jeg hadde et høyt norgesglass som kaka stod på, og det sto i en rund glassform med høye kanter. Overskuddsglasuren går fint å fryse og det er sikkert nok til ei kake.
Nextlife sa for siden:
Jeg brukte de to nedendunder, skulle bruke Sverre Sæthre sin (han er så flink og pedagogisk i sine oppskrifter), men han hadde glukose i sin oppskrift og det hadde ikke jeg, så endte opp med å bruke kake-huset sin.
www.godt.no/#!/oppskrift/8090/kake-med-mirror-glaze-speilglasur-av-sverre-saetre
www.kake-huset.no/pasjonsfruktkake/
GinaK sa for siden:
Wow: :hjerteøyne:
Ser deilig ut. Og mye pes. :p
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.